Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rozárková píše:
Vysadila jsi ji uprostřed cyklu?? Pokud ano, tak určitě počkej, jestli dorazí příští MS.
normálně jsem dojela platíčko a po pauze jsem další platíčko prášků neužívala. Takže jsem 14 dnů bez HA. žeby to šlo tak rychle
No, pokud to dobře chápu, tak jsi udělala normálně 7dní pauzu, ovšem už jsi nezačala užívat. ˇčili bys teď byla cca 14 den cyklu. To se mi zdá na nějaké příznaky hooooodně brzo, teprve v uplynulých 4dnech jsi mohla teprve ovulovat.
@Rozárková píše:
No, pokud to dobře chápu, tak jsi udělala normálně 7dní pauzu, ovšem už jsi nezačala užívat. ˇčili bys teď byla cca 14 den cyklu. To se mi zdá na nějaké příznaky hooooodně brzo, teprve v uplynulých 4dnech jsi mohla teprve ovulovat.
ano chápeš to správně. taky mi to přijde brzy uvidíme. dám pak vědět
Ahoj holky…mám dotaz…v pondělí jsem měla mít ms jenže ona se nedostavila…bt mám tak 37,2–37,5…bolí mě hlava břicho občas prsa taktéž…nevolnosti slabé…stála nervozita…točí se mi hlava… Vím měla bych si koupit vést jak mi řekla kamarádka… jenže jsem 12km mě města a jedu tam až příští týden…mohlo by se jednat o těhu??Byla bych happy…kdyby jo…předem děkuji za odpovědi…
@mamazelka
mamazelko, to zni nadejne. Dojed si pro test, ktery ti to potvrdi.
@Kiara77 ahojky už jsem si nechalapro test poslat a už jsem si hu udělala a ano opravdu jsem těhotná byli tam takže super sice slabší ale ani ne duch byl vidět krásně jinak mocinky děkuju ![]()
Jj hurá taky jsem si říkala…teď se bojím spontálního potratu…hlídán si bt.....dnes jsem si udělala druhý test a byl už silnější
Dobrý den. Chci se zeptat. Snažíme de o miminko. Poslední dny mi je spatne rano, nemam chut k jidlu a bolelo me jako bych to mela dostat, ale menstrulaci mam mit az 6.4. Merim si ted bazalni teplotu a mam ji 37.1. Test mi ale ukázal ze nejsem. Dekuji vám moc za odpoved
Ahoj. Možná vám to přijde jako trapný dotaz, ale mě to prostě vrtá hlavou… Byla jsem těhotná, ale bohužel to skončilo špatně a já musela na kyretáž. Jelikož jsem se ale pak cítila fajn, a ani už jsem nekrvácela, zkusili jsme s přítelem anální sex, kdy ejakuloval. Vím, že se přímo takhle otěhotnět nedá, ale jaká je možnost, že než jsem došla do sprchy, nebo pak v noci, mohl nejaky zbyteček vytéct a překonat hráz k pochvě? Už se mi blíží konec 6nedělí a ms stále nikde. A navíc mi je občas na zvracení a mám bílý vytok, přitom předtím už jsem žádné příznaky neměla. A teď vím, že to byl asi risk, ale jelikož jsme se předtím v těhu sexu báli, abychom neublížili mrňouskovi, tak nám to teď prostě chybělo… ![]()
Takže jaká si myslíte, že by byla pravděpodobnost otěhotnění? A hlavně, když bych si udělala TT, nemůže se stát, že bude ještě falešně pozitivní z toho předchozího těhu? Děkuju za odpovědi. ![]()
Ahoj tedy dobry večer, s pritele jsme se snazili o moje poprvé, ale bolelo a za velou tu snahu do me vjel asi jenom 2×, ale dva dny pred tim jsem vynechala antikoncepci a nepouzili jsme ani kondom. Hnedka den na to jsem to dostala. Nevim jestli je to mozne nebo ne ale mohla bych i z toho otehotne? Je to tak pred 14 dni. Dnes jsem si delala tehotensky test a byl negativni. Dnes uz jsem vzala i 3 prasek placenbo a stale nemam boleni v podbrisku nic ani MS se jeste nedostavila. Posledni pohlavni styk jsme meli s pritelem 1.4. Prosim poradte nemam zadne znalosti. Dekuji predem ![]()
Ahojky, já to mám teď podobné. Cítím že jsem těhotná, ale test mi vyšel negativní i doktorka dneska říkala, že těhotná nejsem. I přesto mám pořád pocit že těhotná jsem, cítím se jak v 5 měsíci, když jsem čekala syna. Cítím tlak v břiše, bolí mě prsa, začínám být unavená a dělají se mi bílé tečky na bradavkách jaké se dělají v těhotenství. Dítě jsem neplánovala, tak se sugescí to nemá nic společného. Zítra jdu na nějaké testy, ale nevím. I když neplánuji, tak mě to docela mrzí, už jsem si na tu myšlenku zvykla.
Už jsem tu dlouho nebyla, tak píši až teď. Tak těhotná jsem nakonec nebyla. Doktorka říkala že jsou to hormony…
No tak aspoň budu zase pracovat ![]()