Jsem těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
R. Mišulka
5.3.12 17:02
těhlikováVenyx píše:
já jsem měla dva pozitivní testy,višší teplotu,sám gyndař to viděl dobře,přiznaky jsem měla a těhu to nebylo tak už ŽADNÝ testy,ani hledaní přiznaku prostě až mi vynecha aspon 2 ms a až to uvidím na UTZ neveřím ničemu!asi tak..

Ahojky :) ,
já jsem měla taky špatnou zkušenost s testy… Když jsem poprvé byla těhotná, tak mi ukázal, že jsem… hned první TT a pak jsem šla na gyndu a tam jsem to měla potvrzené, že jsem. Pak jsem si to v pátém týdnu chtěla pro radost zopakovat a vyšel neg… teď má malá osm let, takže tam fakt byla… teď se přes rok snažíme o mimi a furt nic… :nevim: ale teď mám spoždění asi 10 dní, je mi na zvracení kdykoliv něco sním, bolí mě břicho, hlava a při dnešním testování jsem byla zase negativní.....a to jsem se zařekla, že testovat už nikdy nebudu, protože mi dvakrát vyšel poz. a nic ve mě nebylo…
Tak jsem netestovala a vloni jsem měla v pol.června poslední mens. a koncem srpna jsem šla se strachem na gyndu( ale to jsem žádné příznaky těhu neměla..jen to, že jsem neměla menses) a bylo to špatně založené těhu, tak jsem podstoupila 31.8.UPT… :cert:
a teď zase čekám co to bude… už mi z toho hrabe… a navíc ta kovová chuť v ústech… :,( fuj!!!! Jako, kdybych si dávala k svačině hřebíky…

• Citovat
  • Upravit
R. Mišulka
5.3.12 17:19

kdybych neměla ty příznaky… ach jo… teď jsem z toho akorát rozhozená…ani duch se mi neukázal…koupila jsem si ale dva, tak to musím vydržet a ten druhý zkusím udělat koncem týdne… :think: nedá mi to… kéž by to vyšlo. Láduju se calibrem baby plan, manžel zobe poctivě zinek, tak snad už to konečně bude ono, ale po TT to zatím nevypadá… :?

• Citovat
  • Upravit
239
5.3.12 17:46

ahoj, tak todle taky znám, ale byly ty dvě čárky po limitu?nebo v limitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
5.3.12 17:47

ahoj, tak píši:)zatím nic moc nevím až v pátek jdu na gyndu, dnes jsem si dělala tři testy a všechny vyšly pozitivně během pár sekund tam byly uplné čáry.Ale stejně tomu moc nevěřím uvidí se až v pátek. co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.3.12 19:57
Pštrosice píše:
ahoj, tak píši:)zatím nic moc nevím až v pátek jdu na gyndu, dnes jsem si dělala tři testy a všechny vyšly pozitivně během pár sekund tam byly uplné čáry.Ale stejně tomu moc nevěřím uvidí se až v pátek. co ty?

No tak to gratuluji :hug: Tři testy pozitivní, tak to je tutovka. Já měla pozitivní jeden. Ono je to spolehlivé. Na gyndě ti to potvrdí, ale myslím, že to už potvrzené máš těma testama. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R. Mišulka
6.3.12 13:22
Pštrosice píše:
ahoj, tak píši:)zatím nic moc nevím až v pátek jdu na gyndu, dnes jsem si dělala tři testy a všechny vyšly pozitivně během pár sekund tam byly uplné čáry.Ale stejně tomu moc nevěřím uvidí se až v pátek. co ty?

Tak to je jasné, že jsi těhu :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: já jsem zatím netestovala… čekám… dnes je mi trošku líp, ale v noci jsem se budila, protože mi bylo na zvracení a chtěla jsem to zaspat,protože zvracení nesnáším… to už musí jooooo být, když jdu…uvidíme… dej vědět jak to dopadlo u Dr… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
R. Mišulka
6.3.12 13:25

Jinak já taky dělám ve školce… :mrgreen: ta kže co popisuješ znám… :poblion: zvedá se mi žaludek každou chvíli…

• Citovat
  • Upravit
239
7.3.12 08:09

ahojky, nu já se zatím nějak neraduju:)dokud mi to na gyndě nepotvrdí, jsem z toho nějak nervozni:(:(s testama jsem měla špatné zkušenosti, ale je fakt že tady se druhýá čárka ukázala během 3 sekund na těch falešných jen slabá po limitu.a jak se máš ty s malinkou?a jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
7.3.12 08:11

ahoj:)nu uvidíme nevěřím tomu, dokud to neuvidím:)a v noci spíš?já nevím co to je, jestli třeba to mimi v břiše ale nemohu moc spát, furt se budím a jsem v noci čilá, za to přes den jsem ospalá jak kotě.Kdy budeš testovat?taky děláš ve školce, to je hezký?:)tak to jsem ráda, že to taky znáš.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R. Mišulka
8.3.12 14:27
Pštrosice píše:
ahoj:)nu uvidíme nevěřím tomu, dokud to neuvidím:)a v noci spíš?já nevím co to je, jestli třeba to mimi v břiše ale nemohu moc spát, furt se budím a jsem v noci čilá, za to přes den jsem ospalá jak kotě.Kdy budeš testovat?taky děláš ve školce, to je hezký?:)tak to jsem ráda, že to taky znáš.:)

Ahoj :)
celkem :) asi dvě noci teď spím, ale to jsem taková nějaká unavená, že padnu v devět za vlast u telky… teď jsem zase nafouklá jak v pátým a nevím čeho. Na TT se vrhnu asi tak v neděli ráno a pokud tam furt nicnebude, tak na to kmašlu a jdu na gyndu… To je zase nějaké divné… Už á za sebou dva potraty… Takže mám stach z toho nejhoršího… a bohužel tímto mi tak rychle ubývá čas… je to na prd… a pár dní budu mít 32 a to není už žádné extra mládí a když musím po každém UPT čekat půl roku, tak je to k nasrání… Jsme zvědavá… Teď bych řekla právě, že mě vekeré příznaky nějak opustily… :nevim: ale je fakt, že když jsem čekala malou, tak mi nebylo naprosto nic… ani nevolnosti… Tak fandím a držím palečky, aby to vyšlo!!!!!! :potlesk: :palec: zatím :mavam: a dej pak vědět… :D

• Citovat
  • Upravit
Tes23
27.5.12 23:05

Ahoj, tak jak jsi dopadla?

• Citovat
  • Upravit
19.7.12 11:46

Ahoj holky, jsem tady nová, a jsem moc ráda že jsem nalezla tuto stránku… Chtěla bych se zeptat před 14 dny jsem vysadila HA. Měla přijít sedmidenní pauza, ale v té jsem jen slabě špinila. Ted po 14 dnech mám citlivé bradavky, a kávu nemůžu ani vidět. Můžu být těhotná?? poradíte někdo jak mám dále postupovat?? :mavam: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
19.7.12 11:50

Udělat si těhotenský test. To je to nejjednodušší

• Citovat
  • Upravit
19.7.12 11:54
@Rozárková píše:
Udělat si těhotenský test. To je to nejjednoduššejší

a kdy?? mám počkat do zpoždění menstr. další předpokládaná menstr. má přijít za 14 dní. jsem zhruba v polovině cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
19.7.12 11:57

Vysadila jsi ji uprostřed cyklu?? Pokud ano, tak určitě počkej, jestli dorazí příští MS.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex