Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kdybych neměla ty příznaky… ach jo… teď jsem z toho akorát rozhozená…ani duch se mi neukázal…koupila jsem si ale dva, tak to musím vydržet a ten druhý zkusím udělat koncem týdne…
nedá mi to… kéž by to vyšlo. Láduju se calibrem baby plan, manžel zobe poctivě zinek, tak snad už to konečně bude ono, ale po TT to zatím nevypadá… ![]()
ahoj, tak todle taky znám, ale byly ty dvě čárky po limitu?nebo v limitu?
ahoj, tak píši:)zatím nic moc nevím až v pátek jdu na gyndu, dnes jsem si dělala tři testy a všechny vyšly pozitivně během pár sekund tam byly uplné čáry.Ale stejně tomu moc nevěřím uvidí se až v pátek. co ty?
Pštrosice píše:
ahoj, tak píši:)zatím nic moc nevím až v pátek jdu na gyndu, dnes jsem si dělala tři testy a všechny vyšly pozitivně během pár sekund tam byly uplné čáry.Ale stejně tomu moc nevěřím uvidí se až v pátek. co ty?
No tak to gratuluji
Tři testy pozitivní, tak to je tutovka. Já měla pozitivní jeden. Ono je to spolehlivé. Na gyndě ti to potvrdí, ale myslím, že to už potvrzené máš těma testama. ![]()
Pštrosice píše:
Tak to je jasné, že jsi těhu
já jsem zatím netestovala… čekám… dnes je mi trošku líp, ale v noci jsem se budila, protože mi bylo na zvracení a chtěla jsem to zaspat,protože zvracení nesnáším… to už musí jooooo být, když jdu…uvidíme… dej vědět jak to dopadlo u Dr… ![]()
Jinak já taky dělám ve školce…
ta kže co popisuješ znám…
zvedá se mi žaludek každou chvíli…
ahojky, nu já se zatím nějak neraduju:)dokud mi to na gyndě nepotvrdí, jsem z toho nějak nervozni:(:(s testama jsem měla špatné zkušenosti, ale je fakt že tady se druhýá čárka ukázala během 3 sekund na těch falešných jen slabá po limitu.a jak se máš ty s malinkou?a jak ti je?
ahoj:)nu uvidíme nevěřím tomu, dokud to neuvidím:)a v noci spíš?já nevím co to je, jestli třeba to mimi v břiše ale nemohu moc spát, furt se budím a jsem v noci čilá, za to přes den jsem ospalá jak kotě.Kdy budeš testovat?taky děláš ve školce, to je hezký?:)tak to jsem ráda, že to taky znáš.:)
Pštrosice píše:
ahoj:)nu uvidíme nevěřím tomu, dokud to neuvidím:)a v noci spíš?já nevím co to je, jestli třeba to mimi v břiše ale nemohu moc spát, furt se budím a jsem v noci čilá, za to přes den jsem ospalá jak kotě.Kdy budeš testovat?taky děláš ve školce, to je hezký?:)tak to jsem ráda, že to taky znáš.:)
Ahoj ![]()
celkem
asi dvě noci teď spím, ale to jsem taková nějaká unavená, že padnu v devět za vlast u telky… teď jsem zase nafouklá jak v pátým a nevím čeho. Na TT se vrhnu asi tak v neděli ráno a pokud tam furt nicnebude, tak na to kmašlu a jdu na gyndu… To je zase nějaké divné… Už á za sebou dva potraty… Takže mám stach z toho nejhoršího… a bohužel tímto mi tak rychle ubývá čas… je to na prd… a pár dní budu mít 32 a to není už žádné extra mládí a když musím po každém UPT čekat půl roku, tak je to k nasrání… Jsme zvědavá… Teď bych řekla právě, že mě vekeré příznaky nějak opustily…
ale je fakt, že když jsem čekala malou, tak mi nebylo naprosto nic… ani nevolnosti… Tak fandím a držím palečky, aby to vyšlo!!!!!!
zatím
a dej pak vědět… ![]()
Ahoj holky, jsem tady nová, a jsem moc ráda že jsem nalezla tuto stránku… Chtěla bych se zeptat před 14 dny jsem vysadila HA. Měla přijít sedmidenní pauza, ale v té jsem jen slabě špinila. Ted po 14 dnech mám citlivé bradavky, a kávu nemůžu ani vidět. Můžu být těhotná?? poradíte někdo jak mám dále postupovat??
děkuji
@Rozárková píše:
Udělat si těhotenský test. To je to nejjednoduššejší
a kdy?? mám počkat do zpoždění menstr. další předpokládaná menstr. má přijít za 14 dní. jsem zhruba v polovině cyklu
Vysadila jsi ji uprostřed cyklu?? Pokud ano, tak určitě počkej, jestli dorazí příští MS.
Ahojky
,
ale teď mám spoždění asi 10 dní, je mi na zvracení kdykoliv něco sním, bolí mě břicho, hlava a při dnešním testování jsem byla zase negativní.....a to jsem se zařekla, že testovat už nikdy nebudu, protože mi dvakrát vyšel poz. a nic ve mě nebylo…
fuj!!!! Jako, kdybych si dávala k svačině hřebíky…
já jsem měla taky špatnou zkušenost s testy… Když jsem poprvé byla těhotná, tak mi ukázal, že jsem… hned první TT a pak jsem šla na gyndu a tam jsem to měla potvrzené, že jsem. Pak jsem si to v pátém týdnu chtěla pro radost zopakovat a vyšel neg… teď má malá osm let, takže tam fakt byla… teď se přes rok snažíme o mimi a furt nic…
Tak jsem netestovala a vloni jsem měla v pol.června poslední mens. a koncem srpna jsem šla se strachem na gyndu( ale to jsem žádné příznaky těhu neměla..jen to, že jsem neměla menses) a bylo to špatně založené těhu, tak jsem podstoupila 31.8.UPT…
a teď zase čekám co to bude… už mi z toho hrabe… a navíc ta kovová chuť v ústech…