Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a co máš za problém s krví? Ono dnes už existují i tělíska pro holky,co ještě nerodily,nic není ztraceno ![]()
určitě se co nejrychleji objednej na gynekologi, aby jsi neměla mimoděložní těhotenství..........ale při tom by byl test pozitivní, pokud bych brali v úvahu, že poslední MS je ta listopadová a prosincové špinění už by značilo mimoděložní..........
neber to jako strašení, ale mimoděložní jsem prodělala ve svých 19ti letech, takže mě to napadá jako jedna z těch horších možností…
berry4 píše:
a co máš za problém s krví? Ono dnes už existují i tělíska pro holky,co ještě nerodily,nic není ztraceno
Maminka jako mladá prodělala trombozu. A kvůli Leiden.mutaci mi řekli, že bude lepší HA nebrat.
Já se tomu sama nebráním, řekli mi, že děti mám mít všechny do 27, takže s tím, že je budu mít brzy víceméně počítám. - nebráním se tomu.
Dorothea píše:
neber to jako strašení, ale mimoděložní jsem prodělala ve svých 19ti letech, takže mě to napadá jako jedna z těch horších možností…
Děkuju za každou radu
, určitě na gyndu zajdu tenhle týden.
Tak dnes ráno jsem si dělala test, negativní
.
Ale hned jsem toho využila a už se vypravuju na gyndu
… Děkuju všem za Vaše příspěvky!
Ahoj holky, potřebuji radu od vás zkušených ![]()
Od srpna loňského roku neberu HA a po Novém roku jsme se s manželem začali snažit o mimi. V lednu proběhla menstruace normálně jako vždy, ale v únoru nepřišla. Je to už přes dva týdny zpoždění. Před dvěma týdny jsem pociťovala silné bolesti v podbřišku jako vždy před MS, ale nic nepřišlo. Začalo mi být vždy večer kolem sedmé zle od žaludku, motá se mi hlava když stojím, pobolívají mě prsa a sem tam i oblast vaječníků a dělohy. Dnes od rána teda docela dost, když chodím nebo zakašlu. Test jsem si dělala dvakrát a vždy byl negativní. Kvalita nic moc, kupoval je mažel
Navíc jsem si dělala test v pondělí odpoledne a ráno jsme to s manželem zase zkoušeli, může to ovlivnit výsledek testu? Nezdá se mi to, ale už nevím co si mám myslet. Ke gynekoložce se dostanu až v březnu, nevím jestli to do té doby vydržím. Dneska zkusím koupit test dle mých představ, tak snad už budu mít aspoň trochu jasno. Co myslíte vy? Máme se začít těšit nebo zase nic? Díky moc…
No já bych si troufla říct, že těhotná nejsi. Udělej si test a když bude negativní tak se netěš. Já po prvním měsíci pokusů jsem měla taky těhotenské příznaky jak podle učebnice a menstruce mi vynechala taky dva týdny. Testy negativní a přišla jsem si jak blázen. Já jsem prostě cítila že těhotná jsem ale test ukazoval pořád opak. Nakonec jsem šla na gyndu kde mi doktor na sonu jasně ukázal že tam není vůbec nic a píchnul mi vyvolávačku. Takže já si myslím, že psychika v tomhle dokáže divy. Když po miminku toužíš až moc a sleduješ se tak si to tak vsugeruješ že můžeš mít už i ranní nevlnosti. ![]()
klipi píše:
Ahoj holky, potřebuji radu od vás zkušených
Od srpna loňského roku neberu HA a po Novém roku jsme se s manželem začali snažit o mimi. V lednuproběhla menstruace normálně jako vždy, ale v únoru nepřišla. Je to už přes dva týdny zpoždění. Před dvěma týdny jsem pociťovala silné bolesti v podbřišku jako vždy před MS, ale nic nepřišlo. Začalo mi být vždy večer kolem sedmé zle od žaludku, motá se mi hlava když stojím, pobolívají mě prsa a sem tam i oblast vaječníků a dělohy. Dnes od rána teda docela dost, když chodím nebo zakašlu. Test jsem si dělala dvakrát a vždy byl negativní. Kvalita nic moc, kupoval je maželNavíc jsem si dělala test v pondělí odpoledne a ráno jsme to s manželem zase zkoušeli, může to ovlivnit výsledek testu? Nezdá se mi to, ale už nevím co si mám myslet. Ke gynekoložce se dostanu až v březnu, nevím jestli to do té doby vydržím. Dneska zkusím koupit test dle mých představ, tak snad už budu mít aspoň trochu jasno. Co myslíte vy? Máme se začít těšit nebo zase nic? Díky moc…
Priznaku na tehu mas az az,ale urcite nakup kvalitni testiky,nejlepe mamatesty a testuj rano. Pokud test neukaze // tak ti stejne asi nikdo nic neporadi lepsiho nez vyckat a testovat dale,ci si zajit na krev a nebo k doktorovi. Pokud moc nepremyslis nad miminkem a nemas nervami rozhozeny cyklus,tak to vypada na tehu a preji ti aby jsi objevila krasne // na testu.
díky za názory, odpoledne koupím lepší test a o víkendu to zkusím… ![]()
klipi píše:
díky za názory, odpoledne koupím lepší test a o víkendu to zkusím…
zdravím všechny!!chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost s příznaky těhotenství. Týden mám opoždenou menstruaci(nemám ji pravidelnou, takže nevím kdy by měla přijít-beru to podle 28 dní, jako pravidelný cyklus)pár dní mě bolí v podbřišku, jako když mám dostat menses ale nic.bolí mě občas v kříži a mám citlivá prsa,jsem unavená a ospalá. bojím se udělat test, byla bych moc ráda kdyby to vyšlo…ale bojím se zklamání. Jeste mám dotaz:)bolesti v podbřišku jsou uplně stejné před menstruací jako při začátku těhotenství? ![]()
Pštrosice píše:
zdravím všechny!!chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost s příznaky těhotenství. Týden mám opoždenou menstruaci(nemám ji pravidelnou, takže nevím kdy by měla přijít-beru to podle 28 dní, jako pravidelný cyklus)pár dní mě bolí v podbřišku, jako když mám dostat menses ale nic.bolí mě občas v kříži a mám citlivá prsa,jsem unavená a ospalá. bojím se udělat test, byla bych moc ráda kdyby to vyšlo…ale bojím se zklamání. Jeste mám dotaz:)bolesti v podbřišku jsou uplně stejné před menstruací jako při začátku těhotenství?
Ahojky, já jsem ve třetím měsící a podbříšek mě pobolívá prakticky každý den.. Bolest je aspoň u mě úplně stejná jako menstruace.. Bolí většinou když se namáhám nebo dělám něco co se nemá, např. nošení tašky s nákupem do prvního patra..
Test jsem si dělala 2× - jednou byl negatvivní, asi bylo moc brzo, ale menstruace se nedostavovala a po druhé už jasně naskočily dvě čárky. Držím palce !! ![]()
amilleMaminka jako mladá prodělala trombozu. A kvůli Leiden.mutaci mi řekli, že bude lepší HA nebrat.Já se tomu sama nebráním, řekli mi, že děti mám mít všechny do 27, takže s tím, že je budu mít brzy víceméně počítám. - nebráním se tomu.
Ja mam taky Leidna, kdyby jsi byla tehotna, tak si hlavne pohlidej, aby ti hned predepsaly injekce na redeni krve, me nez ho zjistily jsem dvakrat potratila, ted jsem v 1O tydnu, picham si Zybor a rosteme jak z vody a je nas tady spousta, s touto diagnozou a problemy s potracenim, tak se nenech odbit, ale to uz je na jinou diskuzi.
klipi píše:
díky za názory, odpoledne koupím lepší test a o víkendu to zkusím…
Já bych tu „kvalitu“ testů nijak nepřeceňovala…já se vždy testovala testy z tesca a pokud jsem byla těhotná byly pozitivní, pokud jsem nebyla, tak pozitivní nebyly. Záleží spíše na citlivosti…jinak rozdíl je pak už jen v tom, že ty levné jsou v obyč krabičce a je to papírový proužek, kdežto ty drahé jsou v „tužce“ a jakože hezčí…ale výsledek stejný…pozitivní nebo negativní ![]()