Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nakopala bych ho do zadku a dítě vychovala sama. Jinak pokud by byl potrat jediným řešením, tak ano. Jen si sama sobě odpověz, jestli s tím dokážeš pak žít. Pokud ano, je to jen na Tobě ![]()
Ahojky, nemá cenu Ti psát, že jsi skutečně byla hloupá apod, to sis řekla sama, nicméně růžové brýle a zamilovanost dělají svoje, to je pravda… Asi bych taky nečekala, že mi chlap bude lhát skrze práci, plat… Je to hajzlik!!! A ač sama za potraty moc nejsem, tak jsou situace, kdy je lepší toto… Tak Ti moc držím pěsti, ať najdeš řešení, ale pokud se cítíš, že by jsi to nedala, tak interupce asi řešením bude… ![]()
Jestli jsi si jistá, že další mimčo nezvladnes tak rozhodnutí pro potrat je pochopitelný
A hned v zápětí bych přítele kopla do zadele, že by se nezastavil
No tezko radit, obecne jsem spis proti potratum ale na druhou stranu, pokud se nedokazes o dite postarat je lepsi ho na svet neprivest. Zkus sis partne4em jeste jednou sednout a prodiskutovat situaci. Mozna jestli mas pacity tak by po sestinedeli mohl na rodicak on
Chapu, ze ted to musi byt moc tezke, resila jsem neco odobneho a rozhodla jsem se si detatko nechat a jsem za to stastna. Partnera mam noveho a zije si celkem spokojene
kazde rozhodnuti bude spravne.. preji ti mnoho sil
Záleží jen na tobě, musíš zvážit, zda druhé dítě zvládneš sama nebo ne. Je možné, že se chlap změní, ale spoléhat na to nemůžeš. Takže otázka zní - zvládnu vychovat a uživit dvě děti? S alimenty to nevytrhneš, to asi víš dobře. Nelehká situace ![]()
K tomu chlapovi - tohle je těžké, ono se do dluhů můžeš dostat snadno a rychle, důležité je, jak se k tomu všemu teď postaví ![]()
Zásadně jsem pro potrat. Si vem, že ti ani na dítě nebude dávat alimenty! Jak to dítě uživíš? Ještě by mě zajímalo, jak dlouho jsi s ním byla, než jsi přišla na jeho lži.
Já se bojím, že to nezvládnu dvě děti sama, ani nepočítám s tím, že by mi platil výživné, když dělá načerno. A nechci at se mé děti mají zle. Chci vše udělat proto, aby syn měl ne vše, ale aby jsme nestrádali. Já se nemám ani kam do práce vrátit a se dvěma dětmi bych už těžko hledala práci. Je mi skrz syna hrozně líto, jak jsem byla blbá a hloupá ![]()
Jinak muj manzel kdyz jsme se seznamili mel ne vlasni vinou dluhy mnohem vyssi. Neco kolem 2 milion ale postavil se k tomu jako chlap a makal jako sroub a zaplstili jsme to, takze pokud se tvuj chlap vzmuze muze to zaplatit.
@Anonymní píše:
Já se bojím, že to nezvládnu dvě děti sama, ani nepočítám s tím, že by mi platil výživné, když dělá načerno. A nechci at se mé děti mají zle. Chci vše udělat proto, aby syn měl ne vše, ale aby jsme nestrádali. Já se nemám ani kam do práce vrátit a se dvěma dětmi bych už těžko hledala práci. Je mi skrz syna hrozně líto, jak jsem byla blbá a hloupá
Tak běž okamžitě na potrat pokud to jde! Proboha, copak chceš jednou dítěti vyprávět, že jeho otec byl nemakačenko, zadlužený až po uši a neuměl si zařídit život?
Takového lhare jsem měla taky dokázal lhát úplně o vsem, ze chodí do prace. A přitom nechodil, pořád si vymyslel a pos. Kopla jsem ho do riti a dítě vychovavam sama. On o nej ani zájem nema, už ma druhé s jinou. Je to na tobě, ale lháře do baráku už bych nechtěla.
@karfice už jsem psala, že 5 měsíců. První měsíce to bylo v pohodě a sice mi taky trošku lhal, ale byli to jen maličkosti a jak už tu někdo psal, měla jsem růžové brýle a zamilovaná
pak přišlo to těhotenství, a já už se začala dost ve všem štourat a když jsem mu jen řekla, zeptám se tvého otce, když se mě už něco nezdálo, tak mě vyklopil pravdu.
@Anonymní píše:
Já se bojím, že to nezvládnu dvě děti sama, ani nepočítám s tím, že by mi platil výživné, když dělá načerno. A nechci at se mé děti mají zle. Chci vše udělat proto, aby syn měl ne vše, ale aby jsme nestrádali. Já se nemám ani kam do práce vrátit a se dvěma dětmi bych už těžko hledala práci. Je mi skrz syna hrozně líto, jak jsem byla blbá a hloupá
Nemyslím si, že by jsi jednou litovala toho, ze jsi si dite nechala…
Já nevím, brala jsem HA 10 let, měla spoustu partnerů a neotěhotněla. moc tyhle těhotenství nechápu…, ale pozdě bycha honit. že jsi fakt trubka, to asi víš. nevím taky, z čeho byste žili…škoda slov tady psát víc
Mám dvouročního syna s expřítelem, tedy jsem stále doma a pobírám rodičovský přízpěvek, před 5 měsíci jsem si našla nového chlapa, se kterým to bylo ideální až do té doby, než jsem začala zjištovat jen samé lži, co mi tu vykládal a nejednalo se o blbosti, ale o dluhy, svůj plat apod. I přez antikoncepci jsem otěhotněla, docela jsem z toho byla nadšená, protože jsem stále věděla, že to zvládneme finančně. Ale… přišla první rána, kdy mi řekl, že má dluh přez 70 tisíc, dál že nemá vůbec plat, co mi tvrdil 20 tisíc, ale jen 16. (tvrdil mi tu, že otec mu půjčil na auto a on mu to splácel po 4 tisících měsíčně, další rána tvrdil mi, že dělá celou dobu na smlouvu, což nedělal vůbec a byl načerno, takže já ani nebudu mít nárok na 3letou variantu rodičáku. On o mě ví vše a nic mu nezapírám, je mi zle ze situace v které jsem se ted s mým synem ocitla a pořád jen přemýšlím a trápím se tím, vím, jedno že jsem byla hodně hloupá, že jsem mu věřila. S našim příjmem dohromady vím, že se nedokážem postarat o dítě a taky se mi nechce mít dítě s lhářem, kterému už nedokáži věřit, potřebuju slyšet něčí názor, poradit co dál. Hodně přemýšlím nad potratem a žít si dál spokojený život jen ze synem. Poradte prosím
je mi hrozně, že jsem ne jen sebe, ale i malého dostala do této situace