Léky v těhotenství na rýmu, kašel a horečky

463
31.12.13 02:11

léky v těhotenství nemoc

Ahoj holky mam rymu kasel horecky a sem 5+1tt co si muzu vzit za leky aby byl pupik vporadku :-)diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
31.12.13 02:36

Paralen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.12.13 02:50

A jen ten slaby nebo novuum a nebo rapid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.13 03:06

Zdravím budoucí mamino a zároveň Ti gratuluji k těhotenství :-)
Já když byla 6+3tt a měla jsem horečky, tak mi doktorka řekla, že mohu paralen a nebo Apo ibuprofen 400mg, ale řekla mi, že to jen když by horečka byla vyšší než 38,5°, jinak paralen a na nachlazení jitrocelový sirup :-) na rýmu rozhodně pinosol, je skvělý a je dělán na přírodní bázy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.13 03:07

Paralen jen ten slabý! :-)
S každou chemií opatrně! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.13 03:09

Každopádně ten brufen mi řekla, že max. 2 tablety denně! A to s min. 8 hodinovým odstupem :-)
Ale když zajdeš do lékárny a řekneš jim, že jsi těhu, tak ti poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.12.13 06:53

@Tyna_matiss panadol novum se může taky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
31.12.13 07:33

Týno na rýmu můžeš Rymastop je to bylinkové, taky jsem to brala, a je to fakt učinný a můou to těhotný na kašel stodal. na teplotu paralen a do vody si vymačkej citron

• Citovat
  • Upravit
17629
31.12.13 08:10

Pokud bych neumírala a neměla horečku nad 38, tak bych si chemii nebrala rozhodně žádnou a i potom bych zkoušela srážet teplotu vodou, zábaly, pitím chladnějším apod. chemie v prvním trimestru fakt nic moc (a v žádném dalším)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.13 08:51

Když jsem zjistila, že jsem těhotná, měla jsem zápal plic. Na horečku jsem mohla paralen, na kašel jitrocelový sirup a na rýmu pinosol nebo quix (nevím jestli to mám správě, jsou to relativně nové kapky obsahující mořskou sůl). Jinak jsem lemtala litry Vincentky a na ten kašel i Vincentku formou cucavých kapslí. Ale tato forma léčby je na dlouho. Bohužel nepočítej, že ti bude za dva dny lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.12.13 09:25

S tou rymou sem usnula ve ctvrt na 6 a. Nemuzu vubec spat tj strasny :-( ale dekuju vam vsem moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
31.12.13 09:29

@Tyna_matiss jsme na tom stejne, s tim rozdilem, ze kojim, coz je to same :-/ at jsi brzy v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
31.12.13 09:50

@Tyna_matiss Na teplotu nevím, ale když jsem byla těhotná, tak jsem měla asi 2 týdny šílenou rýmu. Pomohl mi Pinosol. Nebo taky inhalovat 31bylin od Justu.

• Citovat
  • Upravit
1272
31.12.13 11:08

@Kverčice :palec:

Já taky měla jen Quix, ten dávám i malýmu když soplí, inhalovala a kloktala Vincentku a při horečce nad 38,5 vzít paralen (myslím ale že jen tak 3× denně max.!)
Na spaní je nejlepší se hodně podložit, aby hlava a krk byli výš než zbytek těla, gravitace pak aspoň trochu té rýmě pomůže ;)
Na kašel nevím, ale asi bych hodně pila čaj co mám pro malýho s lipovým květem, ten mu vždycky pomohl (od Megafytu, buď průdušky, nebo dýchací cesty). A citron a med do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
31.12.13 11:12

Já teda spíš sháním radu co na bolest hlavy :nevim: Poslední dva týdny mě obden bolí hlava jak střep a to jsem na to nikdy netrpěla. Dvakrát, když už to nešlo vydržet ani zaspat, jsem si vzala půl paralenu, ale nechci raději nic brát… Ještě jsem zkusila Alpu, potřít spánky, manžel mi masíruje krční páteř, ale bez valného efektu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí