Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sophinka1 píše:
to je fuk. Zakladatelka si narazí dalšího. Jestli to má zvládnout teď nebo za rok je fuk.
Můj názor je, že v tvé situaci by bylo lepší jít na potrat. Dvě děti bez mužskýho je velkej záhul, psychickej i finanční, sama víš, jak je vše drahé a doba je opravdu složitá. Představ si, že časem potkáš nějakého opravdu fajn chlapa, poznáš ho, a když vám to bude klapat, budete si moct společně naplánovat, jestli, a kdy chcete dítě.
Vím, že je to těžké, ale ber to z té reálné stránky ![]()
Hodně štěstí!
Zakladatelko, jeste to tu nepadlo, tak pridavam - taky muzes dat dite k adopci. Mame rok a pul stareho adoptovaneho chlapecka a jsem velmu vdecna jeho bio matce, ze se ho rozhodla donosit i pres zdravotni potize, ktere mela. Protoze je fakt uzasnej!
Mi ani ze srandy neříkej, že jsi brala poctivě a jsi v tom. Jakou máš antiko (název) jestli mám tu samou mažu pro jinou.
Jinak rozhodnutí je na tobě.
@kemilek píše:
Hukot co? Bojim, bojim, se asi fakt nechám podvázat
to teda… Ale to stejne fuk, ja nejsem hricka prirody ![]()
VAROVÁNÍ: složitým, dlouholetým výzkumem bylo prokázáno, že nezajištěným ženám (bez práce, zázemí, peněz, popř. partnera) selhává antikoncepce až o 95% častěji, než u běžné populace.
Musí ti být hrozně, když se ti všechno zhroutí a úplně nečekaně. Nic není, jak se zdálo. Je to šok, ten přejde časem. I jen myšlenka na to, že odejdeš sama s dítětem od člověka, který tě zradil a ze stejného důvodu půjdeš na potrat, je nesmírně těžká. Je to životní a zásadní rozhodnutí. Neřeš to jen na emiminu, řeš to v sobě a řeš to případně také s partnerským psychologem. Vyber si nějakého, na internetu jich najdeš dost. Jsou placení, ale i zdarma jako služba a platí je třeba město nebo nevím kdo. Můžeš tam jít sama, ale pochopitelně i s ním. Jo tohle jsou typy chlapů, co mají problémy s penězi, dluhy, utrácením a pak pochopitelně lžou, tají to. Drž se. A.
@sophinka1 píše:
VAROVÁNÍ: složitým, dlouholetým výzkumem bylo prokázáno, že nezajištěným ženám (bez práce, zázemí, peněz, popř. partnera) selhává antikoncepce až o 95% častěji, než u běžné populace.
Zrovna jsem chtela napsat velmi podobnou vetu. Kdyz ma nektera doma lhare a podvodnika a holej zadek, tak je celkem zaruceny, ze po pul roce vztahu otehotni pres HA. Aspon tady na emiminu. ![]()
@sophinka1 píše:
@sophinka1 to ale v příbalovém letáku nepíšou ![]()
Ne fakt bych nerada otěhotněla znovu nečekaně. Jsem chtěla žít zdravě a dala jsem si tělísko bez hormonů a ta mrcha se pohla.
@LuckaPt píše:
@sophinka1 to ale v příbalovém letáku nepíšouNe fakt bych nerada otěhotněla znovu nečekaně. Jsem chtěla žít zdravě a dala jsem si tělísko bez hormonů a ta mrcha se pohla.
@sophinka1 píše:
To sedí
znám pár holek, který tvrdí že selhala antina, ale ve skutečnosti ji nebraly
je to velice častá výmluva tady ![]()
to je fuk. Zakladatelka si narazí dalšího. Jestli to má zvládnout teď nebo za rok je fuk.