Jsem těhotná a teď nevím, co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
31.12.13 14:27
@berry4 píše:
@Granda přijde mi, že si to celé dosta idealizuješ. Myslím tím situaci zakladatelky. Věci nejsou a nebudou tak jednoduché, jak se tady snažíš psát. Navíc -ona nebude mít jedno, ale rovnou dvě děti. To je potom těžší a těžší to zvládat. Ne první 3 roky, ale dál, jak porostou.

to je fuk. Zakladatelka si narazí dalšího. Jestli to má zvládnout teď nebo za rok je fuk.

• Citovat
  • Upravit
29577
31.12.13 14:29
@sophinka1 píše:
to je fuk. Zakladatelka si narazí dalšího. Jestli to má zvládnout teď nebo za rok je fuk.
:lol: taky pravda, co se tady užírám budoucností a zajištěním těch dětí ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
31.12.13 14:34

Můj názor je, že v tvé situaci by bylo lepší jít na potrat. Dvě děti bez mužskýho je velkej záhul, psychickej i finanční, sama víš, jak je vše drahé a doba je opravdu složitá. Představ si, že časem potkáš nějakého opravdu fajn chlapa, poznáš ho, a když vám to bude klapat, budete si moct společně naplánovat, jestli, a kdy chcete dítě.
Vím, že je to těžké, ale ber to z té reálné stránky :nevim:
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
31.12.13 14:36

Zakladatelko, jeste to tu nepadlo, tak pridavam - taky muzes dat dite k adopci. Mame rok a pul stareho adoptovaneho chlapecka a jsem velmu vdecna jeho bio matce, ze se ho rozhodla donosit i pres zdravotni potize, ktere mela. Protoze je fakt uzasnej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
31.12.13 14:40
@magicalee píše: :hug: plomíň mám dlouhé vedení :roll:

To je doblé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
31.12.13 14:44

Přikláním se taky k adopci - někomu udělá radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
31.12.13 14:46

Mi ani ze srandy neříkej, že jsi brala poctivě a jsi v tom. Jakou máš antiko (název) jestli mám tu samou mažu pro jinou.

Jinak rozhodnutí je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
31.12.13 14:49
@kemilek píše:
Hukot co? Bojim, bojim, se asi fakt nechám podvázat :mrgreen:

to teda… Ale to stejne fuk, ja nejsem hricka prirody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.12.13 14:58

VAROVÁNÍ: složitým, dlouholetým výzkumem bylo prokázáno, že nezajištěným ženám (bez práce, zázemí, peněz, popř. partnera) selhává antikoncepce až o 95% častěji, než u běžné populace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.13 15:05

Musí ti být hrozně, když se ti všechno zhroutí a úplně nečekaně. Nic není, jak se zdálo. Je to šok, ten přejde časem. I jen myšlenka na to, že odejdeš sama s dítětem od člověka, který tě zradil a ze stejného důvodu půjdeš na potrat, je nesmírně těžká. Je to životní a zásadní rozhodnutí. Neřeš to jen na emiminu, řeš to v sobě a řeš to případně také s partnerským psychologem. Vyber si nějakého, na internetu jich najdeš dost. Jsou placení, ale i zdarma jako služba a platí je třeba město nebo nevím kdo. Můžeš tam jít sama, ale pochopitelně i s ním. Jo tohle jsou typy chlapů, co mají problémy s penězi, dluhy, utrácením a pak pochopitelně lžou, tají to. Drž se. A.

• Citovat
  • Upravit
1854
31.12.13 15:16
@sophinka1 píše:
VAROVÁNÍ: složitým, dlouholetým výzkumem bylo prokázáno, že nezajištěným ženám (bez práce, zázemí, peněz, popř. partnera) selhává antikoncepce až o 95% častěji, než u běžné populace.

Zrovna jsem chtela napsat velmi podobnou vetu. Kdyz ma nektera doma lhare a podvodnika a holej zadek, tak je celkem zaruceny, ze po pul roce vztahu otehotni pres HA. Aspon tady na emiminu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
31.12.13 15:25
@sophinka1 píše:
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
31.12.13 15:34

@sophinka1 to ale v příbalovém letáku nepíšou :lol:

Ne fakt bych nerada otěhotněla znovu nečekaně. Jsem chtěla žít zdravě a dala jsem si tělísko bez hormonů a ta mrcha se pohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.12.13 15:35
@LuckaPt píše:
@sophinka1 to ale v příbalovém letáku nepíšou :lol:Ne fakt bych nerada otěhotněla znovu nečekaně. Jsem chtěla žít zdravě a dala jsem si tělísko bez hormonů a ta mrcha se pohla.
:roll:tato informace je přísně tajná. Ale že vás mám ráda, a jsem dnes naměkko, tak jsem to práskla
  • Citovat
  • Upravit
3451
31.12.13 15:39
@sophinka1 píše:

To sedí :palec: znám pár holek, který tvrdí že selhala antina, ale ve skutečnosti ji nebraly :roll: je to velice častá výmluva tady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí