Jsem těhotná fúrie, znáte to?

6160
17.8.13 14:35

Jsem těhotná fúrie

Potřebuji se vykecat 8o

Začínám osmý měsíc těhotenství a nejsem si jistá, jestli to, že jsem někdy tak zlá, hnusná a protivná na svého chlapa má souvislost s těhotenstvím a hormony? :nevim:
Já taková na něj být nechci, kolikrát jsem si už říkala, že si zaslouží jinou a lepší babu než jsem já.
Zrovna včera jsem zase vylítla z kůže a to kvůli blbosti :oops: Měla jsem umyté nádobí a chtěla jsem ho nechat ležet aby uschlo samo, a on se jal ho uklidit, s tím, že už je suché (suché vesměs bylo, ale pár kapek tam ještě bylo - jsem na to pedant), chtěl mi tím chudák pomoci a já byla najednou nepříčetná :(
Pár minut jsem křičela :oops: a vyčítala mu kdeco a pak cca hodinu byla tichá domácnost :(
Během toho jsem si uvědomila, že jsem fakt přepískla, bylo a je mi to neskutečně líto :( a omluvila jsem se mu, shodli jsme se na tom, že jsem poslední cca půl rok děsná fúrie, vzal to sportovně, objali jsme se a zbytek dne už byl zase fajn, normálně jsme se spolu bavili a tak (ale pořád se za sebe stydím).
Podle něj, jsem taková fúrie cca poslední půl rok, že jsem taková předtím nebyla, tak doufám, že je to moje spása, že jsou to jen ty těhotenské hormony a že po porodu už budu zase normální holka.
Když je člověk těhotnej tak dlouhou dobu, tak už ani neví jaké to bylo, nebo jaký byl před těhotenstvím.
Je mi ze sebe samé hanba :cert:, nechci být taková :|
A jestli budu taková i po šestinedělí, tak si fakt začnu hledat nějakého psychologa.
V tom zápalu rozčílenosti jsem mu začala vyčítat kde co, dokonce jsem mu vyhrožovala že se sbalím a odejdu :oops:
Bože jak mě to mrzí :(

Máte to taky tak? Taky se vám stalo, že jsme vyváděli kvůli prkotině? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2962
17.8.13 14:38

Neboj je to úplně normální, já byla taky taková, taky jsem chtěla balit kufry :) po šestinedělí to přejde. Chlap to musí vydržet, je to hormonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
17.8.13 14:39

@zvědavá borůvka
odpověd na otázku - ne neměla jsem to tak nevyváděla jsem..naopak jsem byla úplně klidná a brala všechno jako nepodstatnou prkotinu proti tomu zázraku co mi roste v břiše, nerozházelo mě nic všechno bylo podružný a nepodstatný..

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
17.8.13 14:41
@JanulaM píše:
Neboj je to úplně normální, já byla taky taková, taky jsem chtěla balit kufry :) po šestinedělí to přejde. Chlap to musí vydržet, je to hormonama.

To je omyl chlapnemusí vůbec nic..není to samozřejmost snášet výstupy a scény, dala bych si sakra pozor aby nešel tu pohodu a porozumění hledat jinam..
Dospělá žena by se měla umět ovládat hormony nehormony a spustit scénu kvůli pár kapkám na nádobí je teda docela síla -viz zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
JedenTypan
17.8.13 14:48
@jdukolem píše:
To je omyl chlapnemusí vůbec nic..není to samozřejmost snášet výstupy a scény, dala bych si sakra pozor aby nešel tu pohodu a porozumění hledat jinam..
Dospělá žena by se měla umět ovládat hormony nehormony a spustit scénu kvůli pár kapkám na nádobí je teda docela síla -viz zakladatelka
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
1654
17.8.13 14:48
@jdukolem píše:

jdi dál, plácáš kraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JedenTypan
17.8.13 14:50
@Allons-y píše:
jdi dál, plácáš kraviny

No tak at se pak nedivi, ze chlap jeste pred narozenim zdrhne s jinou, ja kse obcas stava a uz zacinam chapat proc, kdyz si nektery zeny mysli, ze kvuli tomu tehotestvi muzou vsechno. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
@Allons-y píše:
jdi dál, plácáš kraviny

ty seš admin? :mrgreen:
pokud ne tak se zdrž komentářů kam má kdo jít… :jazyk:
jinak kraviny to z tvého úhlu pohledu mohou být a má zkušenost hovoří jinak..

• Citovat
  • Upravit
1967

@zvědavá borůvka achuj jsem v nejakem tom 6mesici a jsem taky furie..hold hormony s nama mlati ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
17.8.13 14:51
@jdukolem píše:
ty seš admin? :mrgreen:
pokud ne tak se zdrž komentářů kam má kdo jít… :jazyk:
jinak kraviny to z tvého úhlu pohledu mohou být a má zkušenost hovoří jinak..

můžu si tu komentovat co budu chtít a určitě se tě budu ptát :roll:, má zkušenost je taky jiná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
17.8.13 14:51
@jdukolem píše:

No, ono to nemusí být jen tak.
Na svou obranu bych měla dodat, že jsem většinou pohodová baba, týden-dva nic, ale jsou to maličkosti, které mi jsou trnem v oku, snažím se je neřešit, ony se nahromadí a pak najednou bum (problém je ve mě, to vím, protože mám puntíčkářskou povahu, zatímco on je bohém).
Ohledně včerejšího dne, všimla jsem si, že mi zas naskákaly pupínky na čele + jsem během čtení novin ronila slzy (pupínky jsem měla v prvním trimestru, a slzy cca měsíc nebyly).
Tuším, že zrovna v těchto dnech mám nestabilní hormony. 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
17.8.13 14:53
@Allons-y píše:
můžu si tu komentovat co budu chtít a určitě se tě budu ptát :roll:, má zkušenost je taky jiná :roll:

komentuj si chceš, někdo ti ohledně komentů něco řekl? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1654
17.8.13 14:53

@zvědavá borůvka nic si z toho nedělej a už vůbec si nic nedělej z anonymů :roll:, je to prostě normální, hormony jsou hormony a dost těžko se ovládají (proto to jsou hormony a ne náladička, že) :hug:, on to pochopí, určitě je rozumnej a ví, že to není snadný, jinak by do toho přece nešel. Bude to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
17.8.13 14:55
@zvědavá borůvka píše:
No, ono to nemusí být jen tak.
Na svou obranu bych měla dodat, že jsem většinou pohodová baba, týden-dva nic, ale jsou to maličkosti, které mi jsou trnem v oku, snažím se je neřešit, ony se nahromadí a pak najednou bum (problém je ve mě, to vím, protože mám puntíčkářskou povahu, zatímco on je bohém).
Ohledně včerejšího dne, všimla jsem si, že mi zas naskákaly pupínky na čele + jsem během čtení novin ronila slzy (pupínky jsem měla v prvním trimestru, a slzy cca měsíc nebyly).
Tuším, že zrovna v těchto dnech mám nestabilní hormony. 8o :nevim:

mě přijde úplně super že to umíš přiznat i před chlapem že to bylo přes čáru a že o tom mluvíte, že se tomu společně zasmějete… ono hlavně v osmým měsíci to už málo utíká a člověku to leze na mozek
má reakce byla spíš na ten koment kde se píše že chlap něco musí..no podle mě nemusí…

• Citovat
  • Upravit
6160
17.8.13 14:56

@JanulaM @Allons-y @LayLi

děkuju holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie