Dilema s přítelem

187
17.8.13 13:05

Dilema s přítelem

Ahoj. Jsem tu nová. Mám takový trochu problém s přítelem. Napíšu to ve zkratce. Jsme s přítelem docela krátce (4 měsíce zhruba). Je milý, hodný. ALE není to takový jak jsem si přála. Když chci abychom něco podnikli, tak prostě mi řekne, že nemá čas. Zrovna zítra odjíždí na nějakou chatu na oslavu a ani se mě nezeptal jestli chci jet taky. Prostě mi to jen oznámil. Nepodnikáme spolu nic. Neříká mi nic hezkého. Jsem taky na smskování. Ale bohužel ani to ne. Já mu napíšu, on si to přečte, ale už neodepíše a pak mi tvrdí, že mu nic nepřišlo. Mám opravdu pocit, že mě bere spíš jako kamarádku. Rozejít si s ním chci, ale nevím jak to udělat, když semnou v podstatě nemluví. Poradíte mi co mám dělat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
17.8.13 13:08

No jestli se s ním rozejít chceš a on s tebou nemluví tak bych mu to poslala tou sms… Je to sice pubertální, ale vzhledem k vašemu věku (alespoň z toho co se mi jeví z příspěvku) je to vlastně akorát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
17.8.13 13:09

Nepsat, nekomunikovat :palec: pokud si tě nevšima, taak nejspiš ani nepostřehne, že už s nim nijak nekomunikuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
17.8.13 13:11
@werunkaw123 píše: (alespoň z toho co se mi jeví z příspěvku) je to vlastně akorát…

Souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.13 13:11
@hankaaaa píše:
Nepsat, nekomunikovat :palec: pokud si tě nevšima, taak nejspiš ani nepostřehne, že už s nim nijak nekomunikuješ.

Já bych to nevydržela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.8.13 13:12

@pelmenka No tak mu to napiš, nebo až s ním budeš mluvit tak bych mu to řekla… Kolik Vám je let? copak je tak složité rozejít se s někým po 4měs známosti? Kor v takovémhle vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.13 13:15
@werunkaw123 píše:
@pelmenka No tak mu to napiš, nebo až s ním budeš mluvit tak bych mu to řekla… Kolik Vám je let? copak je tak složité rozejít se s někým po 4měs známosti? Kor v takovémhle vztahu?

Docela je to složité, když semnou nekomunikuje :D kdybych mu to napsala a on nereagoval, tak by to v podstatě dál pokračovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
17.8.13 13:15

A co tedy spolu děláte, když nic nepodnikáte?
Co to znamená: „jsme spolu“?
Najdi si jinou zábavu, podnikej výlety s kámošema a třeba narazíš na někoho akčnějšího ;-)

Příspěvek upraven 17.08.13 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.13 13:16
@werunkaw123 píše:

Souhlasím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.8.13 13:17

@pelmenka ále prd :mrgreen: neodpověděla jsi mi na věk, ten bych řekla je docela důležitý… věřím, že na takovou sms by reagoval buďto hned nebo by si minimálně přečetl a dle toho reagoval ať hned nebo potom, pochybuji, že by to zazdil něčím jako „ale miláčku mě nic nepřišlo“ :mrgreen: to by Vám už muselo být tak 15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.13 13:18
@analoja píše:
A co tedy spolu děláte, když nic nepodnikáte?
Co to znamená: „jsme spolu“?
Najdi si jinou zábavu, podnikej výlety s kámošema a třeba narazíš na někoho akčnějšího ;-)Příspěvek upraven 17.08.13 v 13:16

No to je právě to..on na mě nemá čas, tak se spolu skoro vůbec nevídáme..podniká si sám pro sebe..a já zmizím do zahraničí a tam je zábava… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.13 13:20
@werunkaw123 píše:
@pelmenka ále prd :mrgreen: neodpověděla jsi mi na věk, ten bych řekla je docela důležitý… věřím, že na takovou sms by reagoval buďto hned nebo by si minimálně přečetl a dle toho reagoval ať hned nebo potom, pochybuji, že by to zazdil něčím jako „ale miláčku mě nic nepřišlo“ :mrgreen: to by Vám už muselo být tak píše: Více

Promiň mě bude 24 a je mu je 23…a věř ze zkušeností vím, že by mi stejně neodepsal.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.8.13 13:20
@pelmenka píše:
No to je právě to..on na mě nemá čas, tak se spolu skoro vůbec nevídáme..podniká si sám pro sebe..a já zmizím do zahraničí a tam je zábava… :D

prosimtě kolik dní v tom Vašem dlouhém vztahu jste vlastně strávili společně? Já jen, že se mi to vůbec nejeví jako vztah, ale občasný sex? jestli jste se dostali tedy už taky daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
17.8.13 13:21
@pelmenka píše:
Ahoj. Jsem tu nová. Mám takový trochu problém s přítelem. Napíšu to ve zkratce. Jsme s přítelem docela krátce (4 měsíce zhruba). Je milý, hodný. ALE není to takový jak jsem si přála. Když chci abychom něco podnikli, tak prostě mi řekne, že nemá čas. Zrovna zítra odjíždí na nějakou chatu na oslavu a ani se mě nezeptal jestli chci jet taky. Prostě mi to jen oznámil. Nepodnikáme spolu nic. Neříká mi nic hezkého. Jsem taky na smskování. Ale bohužel ani to ne. Já mu napíšu, on si to přečte, ale už neodepíše a pak mi tvrdí, že mu nic nepřišlo. Mám opravdu pocit, že mě bere spíš jako kamarádku. Rozejít si s ním chci, ale nevím jak to udělat, když semnou v podstatě nemluví. Poradíte mi co mám dělat? :(

můj názor je že když někdo opravdu chce tak si čas a prostor najde vždycky - práce nepráce..kdo chce hledá způsoby kdo nechce hledá důvody..
ted je to na tobě..zkus mu nepsat nekontaktovat ho..bud mu začneš chybět a ozve se sám, uvědomí si.. a nebo nezačneš :nevim: a pak je to na tobě jestli chceš usilovat o někoho komu nechybíš

• Citovat
  • Upravit
14090
17.8.13 13:22
@pelmenka píše:
Promiň mě bude 24 a je mu je 23…a věř ze zkušeností vím, že by mi stejně neodepsal.. :)

Promiň, ale celkově se mi to jevilo, že je vám tak 15-17 let :lol: Poslala bych ho do háje a šla si užívat, dokud v tom nejsou děti a majetek tak je to ještě sranda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí