Dilema s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jdukolem
17.8.13 13:57
@pelmenka píše:
@saramo no správné číslo to je..protože na začátku jak jsme se poznali, tak mi každý den sám od sebe napsal třeba i 4 krát denně

a ted nepíše..to znamená bere zpátečku..proč to ještě řešíš..obulet vysmrkat a tradá život jde dál..neztrácej čas

• Citovat
  • Upravit
31594
17.8.13 14:08
@pelmenka píše:
@saramo no správné číslo to je..protože na začátku jak jsme se poznali, tak mi každý den sám od sebe napsal třeba i 4 krát denně
řekla bych, že by se občas rád sešel za účelem trochy kvalitního sexu, ale o nic jiného zájem nemá. Já jsem chorobný nepsavec sms a když jsem byla zamilovaná, tak jsem datlovala jak divá :lol: Takže tolik k tomu. Někteří chlapi to dělají tak, že nechávají vztah vyšumět, až to ženská nevydrží a rozejde se s nimi :nevim:
Osobně bych po 4 měsících při takovém chování vůbec neváhala. Nebo máš pocit, že tohle je poslední chlap, který o tebe zavadil, tak musíš snášet takové chování?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.13 14:10

@Gladys Rozhodně to není poslední chlap na světě, ale takového ideála nenajdu :D (dlouhé vlasy, ve stejném věku jako já a nejlépe ze stejného města) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
17.8.13 14:17
@pelmenka píše:
@Gladys Rozhodně to není poslední chlap na světě, ale takového ideála nenajdu :D (dlouhé vlasy, ve stejném věku jako já a nejlépe ze stejného města) :D
:mrgreen: ideál s dlouhými vlasy..nevěřím že je ti přes 20..to snad není možný :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
187
17.8.13 14:17
@jdukolem píše: :mrgreen: ideál s dlouhými vlasy..nevěřím že je ti přes 20..to snad není možný :jazyk:

už je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
17.8.13 14:20

@pelmenka

Vykašli se na něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.8.13 14:32

Tak já to tu čtu a musím se smát těm odpovědím, fakt mě to pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.8.13 14:32

Nevím, ale toto mi jako vztah nepřijde. Asi nemá dotyčný kluk moc zájem. Vykašlala bych se na něj co s takovým.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
17.8.13 14:33
@jdukolem píše: :mrgreen: ideál s dlouhými vlasy..nevěřím že je ti přes 20..to snad není možný :jazyk:
tak to mě opravdu rozesmálo :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.8.13 14:35
Jo to mě taky.
@hankaaaa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.8.13 14:35
Bych mu je za trest ostříhala.
@hankaaaa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
17.8.13 14:38

@RadkaOR no mě spíše napadlo, že by zakladatekla k němu nechtěla ještě bílého koně a kupu peněz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.8.13 14:39
No já nevím co má takový ideál splňovat, já teda nic takového neznám.
@hankaaaa píše:
@RadkaOR no mě spíše napadlo, že by zakladatekla k němu nechtěla ještě bílého koně a kupu peněz :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.13 14:40

Jo fakt vtipný..člověk se trápí a vy si děláte srandičky…dík tedy všem za ne pomoc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
17.8.13 14:42

@RadkaOR přesně tak :kytka: idelál? možná ve 13 nějaký Don Cuan v telenovele ;) teď stojím nohama na zemi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí