Dilema s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3406
17.8.13 15:03
@RadkaOR píše:
Jo jenže ona to asi nechápe a chce to vysvětlit po nás. A taky neví jak mu napsat, že se s ním rozchází.

tak potom jí asi neni 23let, nebo kolik tu psala ale 14 maximálně 15 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.8.13 15:11

Já bych to taky čekala spíš v tomhle věku. A ten chlap taky nebude asi normální když jí teda aspoň nenapíše, že to nemá smysl a tak. Asi se mu hodí, že přiběhne když si pískne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
17.8.13 15:18
@RadkaOR píše:
Já bych to taky čekala spíš v tomhle věku. A ten chlap taky nebude asi normální když jí teda aspoň nenapíše, že to nemá smysl a tak. Asi se mu hodí, že přiběhne když si pískne.

no vypadá to tak, že jí má třeba jen na sex kdy se mu to hodí..určitě se to nedá brát jako nějakej vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.8.13 15:31

TAk to ale přeci ve svým věku musí poznat sama ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
17.8.13 15:33
@RadkaOR píše:
TAk to ale přeci ve svým věku musí poznat sama ne?

no, tohle by poznala i moje nevlastní ségra který je 14let :mrgreen: tak nevim, v čem je u ní problém..buďto je s prominutim blbá nebo hodně zamilovaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
17.8.13 16:09

Taky jsem jednoho takovyho mela. Neni to Honza z Prahy? :)
Mel me dvakrat do tydne jen na sex a zbytek tydne byl s jinou. To mi samozrejme nerekl. U me se najedl, vykoupal, vyspal a rano sel dal. Taky mi furt tvrdil, ze jezdi na chatu.
Pak kdyz jsem odesla do Nemecka, najednou si uvedomil, ze me miluje! Smula, ted ziju v Nemecku a jsem tehotna :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
17.8.13 19:10

Hele on možná neví, že s tebou chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
17.8.13 19:19
@jenika1 píše:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7257
17.8.13 19:30
@jenika1 píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
18.8.13 04:16

Už ať ty prázdniny zkončí a puboši potáhnou zpátky do školy a přestanou si hrát na netu :roll:
haha že 23, krk vsadím, že sotva 15 ti je, holčičko. A jestli fakt ti je 23, tak ti tělo o hodně předběhlo mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.8.13 13:48

No tak za prvé nechci od některých z vás nějaké vysvětlení, ale radu. Pokud někdo z vás neví mezi tím rozdíl, tak si to najděte někde na netu. A za druhé pokud vážně myslíte, že tento problém je na úrovni pubertálních školaček, tak jste možná sami pubertální školačky, když přiřazujete sami tento příspěvek do této kategorie. Já vás prosila o radu jako žena, ale když někteří to berou jako srandu fajn. Možná by ste si měli uvědomit, že kdyby mi bylo miň jak 15 let, tak bych psala úplně jinak. Styďte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.8.13 14:17
To je fakt dobrý.
@jenika1 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.8.13 14:18
Já se stydím.
@pelmenka píše:
No tak za prvé nechci od některých z vás nějaké vysvětlení, ale radu. Pokud někdo z vás neví mezi tím rozdíl, tak si to najděte někde na netu. A za druhé pokud vážně myslíte, že tento problém je na úrovni pubertálních školaček, tak jste možná sami pubertální školačky, když přiřazujete sami tento příspěvek do této kategorie. Já vás prosila o radu jako žena, ale když někteří to berou jako srandu fajn. Možná by ste si měli uvědomit, že kdyby mi bylo miň jak 15 let, tak bych psala úplně jinak. Styďte se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.8.13 14:18

Já myslím, že rad jsi tu měla až až.
TAk co víc jako čekáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
18.8.13 18:07
@pelmenka píše:
No tak za prvé nechci od některých z vás nějaké vysvětlení, ale radu. Pokud někdo z vás neví mezi tím rozdíl, tak si to najděte někde na netu. A za druhé pokud vážně myslíte, že tento problém je na úrovni pubertálních školaček, tak jste možná sami pubertální školačky, když přiřazujete sami tento příspěvek do této kategorie. Já vás prosila o radu jako žena, ale když někteří to berou jako srandu fajn. Možná by ste si měli uvědomit, že kdyby mi bylo miň jak 15 let, tak bych psala úplně jinak. Styďte se.

kdybys nebyla na úrovni pubertální školačky nepsala by si sem takovej hloupej dotaz..fakt jak nějaký děcko který se samo neumí rozhodnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí