Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hankaaaa píše:
@RadkaOR přesně takidelál? možná ve 13 nějaký Don Cuan v telenovele
teď stojím nohama na zemi
@pelmenka píše:
Ahoj. Jsem tu nová. Mám takový trochu problém s přítelem. Napíšu to ve zkratce. Jsme s přítelem docela krátce (4 měsíce zhruba). Je milý, hodný. ALE není to takový jak jsem si přála. Když chci abychom něco podnikli, tak prostě mi řekne, že nemá čas. Zrovna zítra odjíždí na nějakou chatu na oslavu a ani se mě nezeptal jestli chci jet taky. Prostě mi to jen oznámil. Nepodnikáme spolu nic. Neříká mi nic hezkého. Jsem taky na smskování. Ale bohužel ani to ne. Já mu napíšu, on si to přečte, ale už neodepíše a pak mi tvrdí, že mu nic nepřišlo. Mám opravdu pocit, že mě bere spíš jako kamarádku. Rozejít si s ním chci, ale nevím jak to udělat, když semnou v podstatě nemluví. Poradíte mi co mám dělat?
Je mi líto, ale z toho co píšeš si myslím, že s tebou být nechce a nemiluje tě.
Odejdi z tohoto vztahu sama, aby sis zachovala nějakou hrdost a aby tě neměl za onuci
![]()
@pelmenka píše:
Jo fakt vtipný..člověk se trápí a vy si děláte srandičky…dík tedy všem za ne pomoc
pomoci se ti tu dostalo vrchovatě myslím si..dál je to jen na tobě co uděláš, to je tvůj život..a kvůli čemu se trápíš? nějak nepobírám konkrétně v čem je zakopanej pes co tě trápí nejvíc?
@pelmenka ale tys nechtěla pomoct psala jsi že ti nepíše odověd byla že to podle nás není vztah..jako promiň, ale vidět někoho 14dní to snad není ani vztah, ale pokud pro tebe ano tak po 14-ti dnech ti snad nebude tolik chybět..stejně na tebe kašle jak je vidno…tady podle mě není co řešit ![]()
@RadkaOR píše:
Tak to jsem ráda, že myslíme toho stejného že?
Ano srdce šampion ![]()
To jsou teda problémy
,takový kraviny bych tu neřešila ani ve svejch 19ti letech
si napiš někam do bravíčka, když nevíš jak na to.. ![]()
Bych mu prostě napsala jesli o mě stojíš tak komunikuj jestli ne tak konec a hotovo. S tím se asi víc dělat nedá.
@hankaaaa píše:
Ano srdce šampion
@RadkaOR píše:
Bych mu prostě napsala jesli o mě stojíš tak komunikuj jestli ne tak konec a hotovo. S tím se asi víc dělat nedá.
zřejmě o ní nestojí, když jí nedokáže odepsat na smsku, podle mě žádný snažení s její strany nemá cenu
Jo jenže ona to asi nechápe a chce to vysvětlit po nás. A taky neví jak mu napsat, že se s ním rozchází.
@RadkaOR jooo to by mě taky zajímalo… asi někomu imponuje, když jí ma chlap totálně na háku ![]()