Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@werunkaw123 píše:
prosimtě kolik dní v tom Vašem dlouhém vztahu jste vlastně strávili společně? Já jen, že se mi to vůbec nejeví jako vztah, ale občasný sex? jestli jste se dostali tedy už taky daleko
celkem asi 14 dní za ty 4 měsíce… ![]()
@werunkaw123 píše:
@pelmenka ále prdneodpověděla jsi mi na věk, ten bych řekla je docela důležitý… věřím, že na takovou sms by reagoval buďto hned nebo by si minimálně přečetl a dle toho reagoval ať hned nebo potom, pochybuji, že by to zazdil něčím jako „ale miláčku mě nic nepřišlo“
to by Vám už muselo být tak píše: Více
@pelmenka píše:
No to je právě to..on na mě nemá čas, tak se spolu skoro vůbec nevídáme..podniká si sám pro sebe..a já zmizím do zahraničí a tam je zábava…
tak a záhada je vyřešena on nekomunikuje ty odjeď do zahraničí a je to
![]()
ps: stále není odpověď @werunkaw123 ![]()
@pelmenka píše:
Promiň mě bude 24 a je mu je 23…a věř ze zkušeností vím, že by mi stejně neodepsal..
a tomu říkáš vztah? noooo… tak to jo ![]()
@jdukolem píše:
a tomu říkáš vztah? noooo… tak to jo
Právě, že už neříkám ![]()
@pelmenka píše:
celkem asi 14 dní za ty 4 měsíce…
tak to je vážná známost tedy
to se nedivím že tě to tak prudí… ![]()
Já kdysi randila s chlapem, který mě měl taky takhle na háku ![]()
nikdy se mi to nestalo, takže jsem to fakt nechápala, bydlel v Praze a já v Brně, takže jsme se viděli vlastně jen párkrát. Jednou jsme zažili super romantický víkend v Praze, byli jsme na Karlštejně, pak u něj doma, uvařil mi…dokonce mě odvezl autem zpět do Brna! Pak se mi zdálo, že se mu ozývám jen já, dokonce jsem mu volala a ptala se ho co se děje, že mi neodpovídá na zprávy, řekl, že mi zavolá zpět a už nezavolal
Já si říkala, že se nebudu vnucovat, budu hrdá a taky se mu už nikdy neozvala…ani nevím kde je mu konec, prostě už se neozval…byl to ten nejdivnější „vztah“, nikdy se mi nic takového nestalo, dodnes nevím o co šlo, ale každopádně vím, že takový chlap je fakt kretén ![]()
@pelmenka píše:
celkem asi 14 dní za ty 4 měsíce…
Ty vo. e, to je skoro na svatbu ![]()
A ty s ním chceš být? Asi ne…tak mu to napiš…a jestli si to nepřečte, jeho problém a až se někdy „náhodou“ potkáte, tak mnu to prostě řekneš… ![]()
jdi si užívat, si mládá… ![]()
@pelmenka píše:
Právě, že už neříkám
takže tu řešíš co konkrétně tedy když žádné dilema není? ![]()
Mela jsem „vztah“ s klukem, moc jsme se nevidali, moc jsme toho nepodnikali, on se malokdy sam aspon ozval a ja si jednoho dne rekla, ze vnucovat se nekomu fakt nehodlam, komunikovat jsem prestala, on s ozva asi po ctvrt roce jako by se nic nedelo, ze pry prijede (bydlel v jinym meste) neprijel a od te doby bylo ticho po pesine, takze to takhle jde
Nic jsme si nerekli a pochybuju ze by si po nejakych dvou letech myslel z spolu stale jsme, kor kdyz uz mam svoji rodinu ![]()
@jdukolem píše:
takže tu řešíš co konkrétně tedy když žádné dilema není?
Spíše řeším jak mu to napsat, aby to nevypadalo hnusně ![]()
No, silně mi to připomíná 15-ti letou kamarádku mé dcery.
Průběh pokaždé stejný - chvíli si píšou na FB, pak se sejdou, jednou až několikrát se spolu vyspí a pak se kluk přestane ozývat, konec.
Pokud to máte stejně, není to vztah, prostě jste si párkrát vrzli a tím to končí, nemusíš se s ním rozcházet, protože spolu nechodíte. Klidně si vrzni s někým dalším, nebo se prober a najdi si někoho normálního ![]()