Dilema s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
17.8.13 13:22
@werunkaw123 píše:
prosimtě kolik dní v tom Vašem dlouhém vztahu jste vlastně strávili společně? Já jen, že se mi to vůbec nejeví jako vztah, ale občasný sex? jestli jste se dostali tedy už taky daleko :mrgreen:

celkem asi 14 dní za ty 4 měsíce… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.13 13:22
@werunkaw123 píše:
@pelmenka ále prd :mrgreen: neodpověděla jsi mi na věk, ten bych řekla je docela důležitý… věřím, že na takovou sms by reagoval buďto hned nebo by si minimálně přečetl a dle toho reagoval ať hned nebo potom, pochybuji, že by to zazdil něčím jako „ale miláčku mě nic nepřišlo“ :mrgreen: to by Vám už muselo být tak píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
17.8.13 13:23
@pelmenka píše:
No to je právě to..on na mě nemá čas, tak se spolu skoro vůbec nevídáme..podniká si sám pro sebe..a já zmizím do zahraničí a tam je zábava… :D

tak a záhada je vyřešena on nekomunikuje ty odjeď do zahraničí a je to :lol: :zed:

ps: stále není odpověď @werunkaw123 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
17.8.13 13:23
@pelmenka píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to se ti po něm snad ani nemůže stýskat :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
17.8.13 13:24
@pelmenka píše:
Promiň mě bude 24 a je mu je 23…a věř ze zkušeností vím, že by mi stejně neodepsal.. :)

a tomu říkáš vztah? noooo… tak to jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
187
@jdukolem píše:
a tomu říkáš vztah? noooo… tak to jo :mrgreen:

Právě, že už neříkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
@pelmenka píše:

tak to je vážná známost tedy :mrgreen: to se nedivím že tě to tak prudí… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Julia_E

Já kdysi randila s chlapem, který mě měl taky takhle na háku :lol:

nikdy se mi to nestalo, takže jsem to fakt nechápala, bydlel v Praze a já v Brně, takže jsme se viděli vlastně jen párkrát. Jednou jsme zažili super romantický víkend v Praze, byli jsme na Karlštejně, pak u něj doma, uvařil mi…dokonce mě odvezl autem zpět do Brna! Pak se mi zdálo, že se mu ozývám jen já, dokonce jsem mu volala a ptala se ho co se děje, že mi neodpovídá na zprávy, řekl, že mi zavolá zpět a už nezavolal :lol: Já si říkala, že se nebudu vnucovat, budu hrdá a taky se mu už nikdy neozvala…ani nevím kde je mu konec, prostě už se neozval…byl to ten nejdivnější „vztah“, nikdy se mi nic takového nestalo, dodnes nevím o co šlo, ale každopádně vím, že takový chlap je fakt kretén :lol:

• Citovat
  • Upravit
7569
17.8.13 13:25
@pelmenka píše:

Ty vo. e, to je skoro na svatbu :mrgreen:

A ty s ním chceš být? Asi ne…tak mu to napiš…a jestli si to nepřečte, jeho problém a až se někdy „náhodou“ potkáte, tak mnu to prostě řekneš… ;)
jdi si užívat, si mládá… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
17.8.13 13:25
@pelmenka píše:
Právě, že už neříkám :)

takže tu řešíš co konkrétně tedy když žádné dilema není? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8877
17.8.13 13:26

Mela jsem „vztah“ s klukem, moc jsme se nevidali, moc jsme toho nepodnikali, on se malokdy sam aspon ozval a ja si jednoho dne rekla, ze vnucovat se nekomu fakt nehodlam, komunikovat jsem prestala, on s ozva asi po ctvrt roce jako by se nic nedelo, ze pry prijede (bydlel v jinym meste) neprijel a od te doby bylo ticho po pesine, takze to takhle jde :lol: Nic jsme si nerekli a pochybuju ze by si po nejakych dvou letech myslel z spolu stale jsme, kor kdyz uz mam svoji rodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
17.8.13 13:26

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.13 13:27
@jdukolem píše:
takže tu řešíš co konkrétně tedy když žádné dilema není? :mrgreen:

Spíše řeším jak mu to napsat, aby to nevypadalo hnusně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
17.8.13 13:27

No, silně mi to připomíná 15-ti letou kamarádku mé dcery.
Průběh pokaždé stejný - chvíli si píšou na FB, pak se sejdou, jednou až několikrát se spolu vyspí a pak se kluk přestane ozývat, konec.
Pokud to máte stejně, není to vztah, prostě jste si párkrát vrzli a tím to končí, nemusíš se s ním rozcházet, protože spolu nechodíte. Klidně si vrzni s někým dalším, nebo se prober a najdi si někoho normálního ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.13 13:28

Takže mi radíte s ním nekomunikovat? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie