Jsem těhotná - práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
10.11.16 19:42
@Adinal píše:
Tak to se shodnem ;).

To jsem ráda :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.11.16 06:55
@Kajule21 píše:
Jsem ráda, že jsi to sem dala - třeba se někteří lidi předem zamyslí, že to druzí nemusí myslet zle, než je začnou napadat… :palec:

Som rada, ze aspon niekto to vidi podobe :) nie kazdy je nefachcenko, ja osobne som potratila 4× a pokial by som pracovala v prostredi kde dviham tazke veci, pokusila by som sa so zamestnavatelom dohodnut co a ako.. nechcem sa vyhnut praci ale rozhodne ani nebudem ohrozovat svoje dieta.. strach z dalsieho potratu nikomu neprajem a snazim sa robit vsetko preto aby som to eliminovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.11.16 06:59
@ASAndrea píše:
@Adinal

no tak samozřejmě, ale praxe, jak vidíš, je jiná. Nehledě na to, že ty holky se základní školou ani neví, že nějaká práva mají. Tady se nejedná o vyškolené emiminkovnské holčiny znající google a jiné vychytávky :lol: A poslední slovo má vždy „ten nahoře“. to jsem jako HR bohužel poznala hodně často.

Důvod byl prostý „nadbytečnost“ a hlavně ony nevyhovovaly zdravotním standardům - prašné prostředí, vibrace, hluk, noční směny. Drtivá většina odešla sama. Některé se hádaly, některé ne. Pak díky té „větičce“ to bylo jednodušší, to byla okamžitá výpověď z osobních důvodů, ale to jsem tam už pak nebyla…

Tak opět edit- žádná neměla smlouvu a už vůbec ne na neurčito. Jednalo se o DPČ.

Mno :) nejde sa clovek hadat..ale to co si tu vymenovala su vacsinou smeny vo fabrikach a za pasom :) skladnici atd.. nie kazdy ma take podmienky ako si popisala a nie vzdy sa s nimi zachadza „hrubou silou“.. na ruhu stranu nehovorim, ze sa to nedeje.. ale aj voci tomu sa da branit.. blbe je samozrejme, pokial doba neurcita je v podstate v nedohladne..riesila som podobnu situaciu pred rokom a da sa to vybojovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
11.11.16 07:12
@Plano píše:
Těhotenství není nemoc, ne? Připadá mi, že se vymlouváš a hledáš si důvod do práce nejít, co napíše lékař jako diagnózu - nechtělo se jí pracovat?. Pak to má v tomto státě s takovým přístupem nějak vypadat :-(

Takovéto bláboly bych čekala od chlapa, bezdětné ženské, nebo té, která měla v těhotenství pohodovou práci a nic jí nebylo. Nejsi něčím z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.11.16 07:25
@Enmamma píše:
Takovéto bláboly bych čekala od chlapa, bezdětné ženské, nebo té, která měla v těhotenství pohodovou práci a nic jí nebylo. Nejsi něčím z toho?

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niekto kto mal pohodove tehotenstvo by som povedala.. a nevie co je to strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí