Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajule21 píše:
Jsem ráda, že jsi to sem dala - třeba se někteří lidi předem zamyslí, že to druzí nemusí myslet zle, než je začnou napadat…
Som rada, ze aspon niekto to vidi podobe
nie kazdy je nefachcenko, ja osobne som potratila 4× a pokial by som pracovala v prostredi kde dviham tazke veci, pokusila by som sa so zamestnavatelom dohodnut co a ako.. nechcem sa vyhnut praci ale rozhodne ani nebudem ohrozovat svoje dieta.. strach z dalsieho potratu nikomu neprajem a snazim sa robit vsetko preto aby som to eliminovala..
@ASAndrea píše:
@Adinalno tak samozřejmě, ale praxe, jak vidíš, je jiná. Nehledě na to, že ty holky se základní školou ani neví, že nějaká práva mají. Tady se nejedná o vyškolené emiminkovnské holčiny znající google a jiné vychytávky
A poslední slovo má vždy „ten nahoře“. to jsem jako HR bohužel poznala hodně často.
Důvod byl prostý „nadbytečnost“ a hlavně ony nevyhovovaly zdravotním standardům - prašné prostředí, vibrace, hluk, noční směny. Drtivá většina odešla sama. Některé se hádaly, některé ne. Pak díky té „větičce“ to bylo jednodušší, to byla okamžitá výpověď z osobních důvodů, ale to jsem tam už pak nebyla…
Tak opět edit- žádná neměla smlouvu a už vůbec ne na neurčito. Jednalo se o DPČ.
Mno
nejde sa clovek hadat..ale to co si tu vymenovala su vacsinou smeny vo fabrikach a za pasom
skladnici atd.. nie kazdy ma take podmienky ako si popisala a nie vzdy sa s nimi zachadza „hrubou silou“.. na ruhu stranu nehovorim, ze sa to nedeje.. ale aj voci tomu sa da branit.. blbe je samozrejme, pokial doba neurcita je v podstate v nedohladne..riesila som podobnu situaciu pred rokom a da sa to vybojovat ![]()
@Plano píše:
Těhotenství není nemoc, ne? Připadá mi, že se vymlouváš a hledáš si důvod do práce nejít, co napíše lékař jako diagnózu - nechtělo se jí pracovat?. Pak to má v tomto státě s takovým přístupem nějak vypadat
Takovéto bláboly bych čekala od chlapa, bezdětné ženské, nebo té, která měla v těhotenství pohodovou práci a nic jí nebylo. Nejsi něčím z toho?
@Enmamma píše:
Takovéto bláboly bych čekala od chlapa, bezdětné ženské, nebo té, která měla v těhotenství pohodovou práci a nic jí nebylo. Nejsi něčím z toho?
niekto kto mal pohodove tehotenstvo by som povedala.. a nevie co je to strach ![]()