Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jedná se o tovární výrobu? protože když jsem pracovala jako personalistka a starala jsem se o naše a kmenové zaměstnance, tak jsem se v celém širém Olomouckém a Ostravském kraji nesetkala s jedinou firmou, která by nechala svou zaměstnankyni doma za 100% platu a ještě platila další ve výrobě
To bylo prostě nepsané pravidlo: těhotná= neschopenka a šlus. Nechce? Výpověď se zpětnou působností a inspektorát práce to nikdy neřešil.
@ASAndrea Ano, jedná se o výrobní firmu. Jak mohli dát výpověď těhotné?
úplně normálně - dá se včerejší datum, ona má papír s dnešním datem
Když jsem musela tohle jim odevzdávat, do měsíce jsem odešla…Oni to pak i vylepšili, že přímo ve smlouvě při nástupu byla větička - „jedná se o práci malého rozsahu“ - tzn. že v případě neschopenky mohou propustit, protože to je vlastně jen brigáda
A to bys nevěřila, kolik holek se tam hrnulo…
@ASAndrea To je úplně jedno, s jakým datem má těhotná papír (jestli tím myslíš potvrzení o těhotenství). Taková výpověď je neplatná, to bys ale jako personalistka měla vědět
.
A docela by mě i zajímalo, jaký byl ve výpovědi uveden důvod.
Ještě raději upřesním, že se bavím o zaměstnankyních s klasickou pracovní smlouvou na dobu neurčitou.
no tak samozřejmě, ale praxe, jak vidíš, je jiná. Nehledě na to, že ty holky se základní školou ani neví, že nějaká práva mají. Tady se nejedná o vyškolené emiminkovnské holčiny znající google a jiné vychytávky
A poslední slovo má vždy „ten nahoře“. to jsem jako HR bohužel poznala hodně často.
Důvod byl prostý „nadbytečnost“ a hlavně ony nevyhovovaly zdravotním standardům - prašné prostředí, vibrace, hluk, noční směny. Drtivá většina odešla sama. Některé se hádaly, některé ne. Pak díky té „větičce“ to bylo jednodušší, to byla okamžitá výpověď z osobních důvodů, ale to jsem tam už pak nebyla…
Tak opět edit- žádná neměla smlouvu a už vůbec ne na neurčito. Jednalo se o DPČ.
@ASAndrea To je nechutne..viem, ze sa to deje ale proste, nemalo by sa to.. u zeny vo veku co ja viem.. od 20 - 30 rokov sa da predpokladat, ze pojde na matersku a s tym by sa malo pocitat.. a zena by za too nemala byt podcenovana! je dobre, ze sa tam vracat nebudes!
@ASAndrea Tak pak je to jasné. Lidi pracující na DPČ mají podstatně jiné postavení v pracovně-právních vztazích.
Také bych jako zaměstnavatel těhotné pracující na DPČ neplatila 100% mzdy a raději bych se s ní rozloučila.
@klarka05 píše:
Zdravím holky, právě dnes mám potvrzeno od dr. že jsem těhotná (5tt), já teď přemýšlím, co dál s prací. Pracuju v supermarketu, kde mi bohužel jinou - lehčí pozicí vyhovět nelze. Pracuju tam od června a všichni mi říkají, že o Vánocích to bude mazec. Už teď lidi docela šílí. Ráno před ranní směnou i večer po odpolední se tahají těžké bedny, krabice se zeleninou, ovocem, mraženým pečivem apod. Samozřejmě, že většinu času sedím na kase, ale to pro mě taky není ideální, potřebuju docela často na záchod, bývá mi špatně od žaludku a tak si myslím, že jim tam časem budu k ničemu. Rodina mi tvrdí, že bych měla poprosit dr. o neschopenku, že je zbytečné se tam nervovat s lidma a při nejhorším o mimi přijít, ale já nechci být za nějakou „cíťu“. Máme v práci těžký podstav, jedna totiž otěhotněla cca před 2 měsíci a šla marodit okamžitě, druhá odejde k poslednímu listopadu a já se tam asi zblázním. Teď je můj graf 6 dní, 1 volno a pořád dokola, mezítím dlouhé, celodenní šíchty které nemůžu vydržet sedět za kasou. Bolí mě za krkem, záda a tak.Nechci ani vidět jaké šichty budu mít v prosinci, když nás tam opět bude o jednu méně. Co myslíte? Najednu stranu se docela bojím makat a dělat jakože nic protože to není dlouho co jedna moje kamarádka v takové práci o mimi přišla a nadruhou stranu je nechci „nechat ve štychu“.
P. S.:Podobných diskuzí na téma neschopenka je tu nepřeberné množství, vím, ale tam se spíš řeší kdo jí vystaví a jak je to s vycházkama.
Oznámila bych jim, že jsem těhotná a že nechci jít hned marodit, takže v práci zůstanu, ale ebudu tahat těžké věci. Uvidíš, jak se k tomu postaví. Každopádně ať tak či tak-já osobně bych jednala v zájmu hlavně svého dítěte a svého. Je to hloupé, ale v takovém případě by byl podstav nebo to, jak si to v práci zařídí až na tom úplně posledním místě… ![]()
@Plano píše:
Těhotenství není nemoc, ne? Připadá mi, že se vymlouváš a hledáš si důvod do práce nejít, co napíše lékař jako diagnózu - nechtělo se jí pracovat?. Pak to má v tomto státě s takovým přístupem nějak vypadat
Ale ona neřekla, že chce být doma - nechce je nechat ve štychu, což je od ní hezké, ale taky nechce díky tahání těžkých věcí apod. potratit, což je logické…Jak už jsem psala-snažila bych se s vedením rozumně domluvit. Pokud by to nešlo, tak pak může zakladatelka uvažovat, co dál a hledat jiné řešení.
@Reaskiller píše:
@Plano Plano, v zakonniku prace je priamo definovane toto:(1) Koná-li těhotná zaměstnankyně práci, která je těhotným zaměstnankyním zakázána nebo která podle lékařského posudku ohrožuje její těhotenství, je zaměstnavatel povinen převést ji dočasně na práci, která je pro ni vhodná a při níž může dosahovat stejného výdělku jako na dosavadní práci. Požádá-li těhotná zaměstnankyně pracující v noci o zařazení na denní práci, je zaměstnavatel povinen její žádosti vyhovět.
(2) Ustanovení odstavce 1 platí obdobně pro za- městnankyni-matku do konce devátého měsíce po porodu a zaměstnankyni, která kojí.
(3) Dosahuj e-li zaměstnankyně při práci, na niž byla převedena, bez svého zavinění nižšího výdělku než na dosavadní práci, poskytuje se jí na vyrovnání tohoto rozdílu vyrovnávací příspěvek podle zvláštního právního předpisu77).
Nemyslim, ze sa vyhovara.. ma proste strach o svoje dieta.. a iba sa informuje - neviem preco hned take utoky.. nie kazda ma pracu v teple v kanclu, mozno ma za sebou niekolko potratov, boji sa..je opatrna..
Jsem ráda, že jsi to sem dala - třeba se někteří lidi předem zamyslí, že to druzí nemusí myslet zle, než je začnou napadat… ![]()
@Adinal píše:
To ale nemá řešit neschopenka!
A co by tohle mělo řešit? Jít na úřad práce? Nebo být zadarmo doma?
@Kajule21 píše:
A co by tohle mělo řešit? Jít na úřad práce? Nebo být zadarmo doma?
Už je to tady napsané asi milionkrát
- pokud těhotná vykonává nevhodnou práci a zaměstnavatel ji nemá kam přeřadit, pak těhotná zůstává doma za 100% mzdy.
Nevhodná práce rozhodně není důvodem pro neschopenku.
Ono jako holky, na jednu stranu je to úsměvné - já mám doma batole o váze cca 12 kg a než budu těhotná, jiště ještě něco přibude
Kočár + dítě = cca 32 kg, což je potřeba taky poponést do busu. Jsem to včera počítala - denně ho zvednu 12×, a to jsem jela jen kousek z domu - obrubníky, špatný úseky, najet a vyjet z busu, uhýbání lidem…
Podle filosofie „těhotná nesmí nic těžkého zvedat“, bych musela mít doma služebníka ![]()
Příspěvek upraven 10.11.16 v 13:33
@Adinal píše:
Už je to tady napsané asi milionkrát- pokud těhotná vykonává nevhodnou práci a zaměstnavatel ji nemá kam přeřadit, pak těhotná zůstává doma za 100% mzdy.
Nevhodná práce rozhodně není důvodem pro neschopenku.
Jojo, reagovala jsem na příspěvky, které jsem zrovna četla…Po přečtení všech příspěvků už jsem v obraze.Taky nejsem zastánce rovnice „nechce se mi makat = neschopenka“.Holt někdy to bohužel jinak nejde
Ale jinak jsem samozřejmě zastánce toho první to probrat se zaměstnavatelem a podle toho se zařídit - neschopenka až v nejnutnějším případě. Ještě, že já tohle nemusím řešit ![]()
@Kajule21 píše:
Jojo, reagovala jsem na příspěvky, které jsem zrovna četla…Po přečtení všech příspěvků už jsem v obraze.Taky nejsem zastánce rovnice „nechce se mi makat = neschopenka“.Holt někdy to bohužel jinak nejdeAle jinak jsem samozřejmě zastánce toho první to probrat se zaměstnavatelem a podle toho se zařídit - neschopenka až v nejnutnějším případě. Ještě, že já tohle nemusím řešit
Tak to se shodnem
.