Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě tlustá jsi, ale záleží na tobě jak si připadás, měla by jsi vážit o 10-20kg méně. Jez víc bílkovin, méně sacharidů, přidej nějaký pohyb.
@Anonymní píše:
Ahoj. Měřím 178 cm a 90 kg.Je to moc? dá se hovořit o tloušťce? momentálně jím málo ale váha neklesne. Přitom na oblečení to hned poznám, je volnější![]()
proč váha nejde dolů ale cm jo
Hubená ani tlustá nejsi, takový normal.
@Annabela11 píše:
Hubená ani tlustá nejsi, takový normal.
wow, me teda 90ti kilova zenska normal neprijde. ale asi je to vec nazoru. na druhou stranu, kdyz se kolem sebe podivam, obzvlast ted v lete, tak kazda druha je takovahle matrona, tak mas asi pravdu - v dnesni populaci je to normal (dle meho vsak v zadnem pripade to neni normalni
, usmevne je, ze se vesmes vsichni vymlouvaji na coronu
)
@markytka3 píše:
wow, me teda 90ti kilova zenska normal neprijde. ale asi je to vec nazoru. na druhou stranu, kdyz se kolem sebe podivam, obzvlast ted v lete, tak kazda druha je takovahle matrona, tak mas asi pravdu - v dnesni populaci je to normal (dle meho vsak v zadnem pripade to neni normalni, usmevne je, ze se vesmes vsichni vymlouvaji na coronu
)
ono taky musíš koukat na to, kolik paní měří, kdyby měla 160 cm a 90 kg, tak je to o něčem jiném, než když má 178 cm
Tlustá znamená co?
Děláš nějaký sport. Koukni se spis na procento tuku v tele. Protoze 90kg muzes mit s 15%tuku i se 40%. A věř, že každá 90kilova vypada jinak. Ja mam 92kg, ale jen 167cm
a jo, je fakt, ze hubena nejsem. Od doby, co cvicim, se mi vaha nijak extra nehybe. Co jsme shodila v tuku, jsem nabrala ve svalech. Dokonce jsem vlastne pribrala
proč chceš hubnout? Ja to dělám kvůli zdraví a vnitřnímu tuku, ten ohrozuje na zdravi nejvic. Ale ten maji i hubeny holky
ty můžeš mit tuku stejne, jako nejaka 60kg holka. Fakt zalezi na svalech a na celkove stavbe tela. Pokud mas ramena jako chlap, tak to taky vypada o dost jinak, nez kdyz jsi v ramenou úzká.
@markytka3 tak 160 cm ženská s 90 kily tlustá je. Ale když měří 180 tak to zas taková tloušťka není.
@Anonymní píše:
Ahoj. Měřím 178 cm a 90 kg.Je to moc? dá se hovořit o tloušťce? momentálně jím málo ale váha neklesne. Přitom na oblečení to hned poznám, je volnější![]()
Před dítětem jsem měla 87 kg a 179cm, ale hodně jsem sportovala a celkove mám víc svaloviny. Připadala jsem si dobre. Kalhoty velikost 42 a trička M. Papírove jsem mela navahu, ale sebevědomí až do nebe. Zato teď je to kekel. ![]()
@karkarka píše:… no kdyz to rikas!? nazor ti nevyvracim, kazdy mame jine meritko normalni vahy. osobne, ja mam o 8 cm a o 32 kg mene, taky
@markytka3 tak 160 cm ženská s 90 kily tlustá je. Ale když měří 180 tak to zas taková tloušťka není.
@markytka3 K její výšce to není taková hrůza, pokud by měla 1,50 tak by byla obézní.
@Annabela11 píše:
@markytka3 K její výšce to není taková hrůza, pokud by měla 1,50 tak by byla obézní.
prit se nebudu, za mne nadvaha to je. schvalne jsem
se ptala ted stejne vysoke kamosky, rovnez sportovkyne, ma kapku i brisko, ale nic hrozneho, proste, tak akorat
a ma o 12 kg mene. ostatne, kdyby autorka byla se sebou spokojena, nezaklada diskusi
@Anonymní píše:
180 a 90 kg je váha tak u muže a ještě dost záleží, jestli to je ve svalech nebo v tuku. Žena by musela být hodně vysportovaná (svalnatá).
Jsem podobně jako ty, mám 173 cm a 82 kg a tlustá jsem. Ty jsi vyšší, ale zato více kilo.
Při 70 se cítím hodně dobře a min nepotřebuji.
@markytka3 píše: … no kdyz to rikas!? nazor ti nevyvracim, kazdy mame jine meritko normalni vahy. osobne, ja mam o 8 cm a o 32 kg mene, taky
spise telo svalnate, a tak mi prijde prave i ten pomer vyska/vaha uz kapku „morbidni“
Ale však já se cítím hrozně. Mít o 20 kg míň, jsem modelka ![]()
@markytka3 Tak jasný že to není úplně ideální váha
to jsem ani nepsala, zakladatelka je celkem vysoká a pokud to má rozložené po celém těle tak to nemusí být až tak nic strašného. Navic dnes je moderní mít zadek a stehna
tedy i stihlej pas. Jinak tvá kámoška je dospělá žena tudiš bych nepsala že má bříško ale břicho.