Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je to tu. Buďte i hnusní, musí mě už někdo nakopnout
Tak štíhlá nejsi. Jsi tlustá, ale nejsi obézní. Tuk máš hlavně v oblasti břicha, tam je to nebezpečné. Výhodou je, že máš relativně štíhlé nohy. ![]()
@zrcadlo píše:
Tak já omezením sacharidů zhubla 8cm v pase v podstatě bez jakékoliv jiné námahy. Asi rok jsem odolávala (= byla líná to zkusit a low carb jsem pomlouvala, aniž bych měla přímou zkušenost), během toho roku kolem mě spousta lidí najela na low carb stravování (nebo ne vyloženě low či keto, ale drží sacharidy třeba kolem 100g denně, což je oproti běžnému stravování pořád omezení), a naprosto u všech šlo břicho jako první. Právě zkušenosti většího množství lidí mě přesvědčily.
Low carb není pro každého. Při hubnutí není důležité jestli máš víc bílkovin nebo víc sacharidů nebo tuků… Prostě musíš být v deficitu. Ty to řešíš menším množstvím sacharidů ale zase větším množstvím tuků, já raději vyvážený jídelníček. Co máme obě společného je to že jsme v deficitu. Proto hubneme. Jinak je to fuk.
Nicméně stahovat jen tak sacharidy je zbytečné. Zaměřila bych se na to co jím a nejím, kolik je v potravinách přidaného cukru… Cukr vysadila- ale použe cukr, složené sacharidy ( celozrnné počivo, rýže…) není důvod vysazovat.
@Anonymní píše:
proc hned mame byt hnusni? sama nejlepe vis, ze jsi tlusta, ale zas to neni nejak zavratne morbidni. byt tebou, nez na rady z emimina, zajdu si za odbornikem na vyzivu, dam parkrat trenink s trenerem, aby ti ukazal spravne cviky. a pak uz jen najit silnou vuli… ![]()
@DoktorkaZorkaHorká Tlustá? ona je tlustá?
je plnější v pase a na břichu ale říct o ní že je tlustá to asi fakt ne…
@Anonymní píše:
Tak tohle není žádná tragédie
máš štíhlé nohy i ruce, zadek taky velký nemáš, máš plný pás a větší břicho…ale jsi focená z dálky to člověk vypadá stihleji.
@Anonymní píše:Žádná katastrofa to není. Nejsi hubená, ale nějak strašně tlustá taky ne.
@Annabela11 píše:
@DoktorkaZorkaHorká Tlustá? ona je tlustá?je plnější v pase a na břichu ale říct o ní že je tlustá to asi fakt ne…
holka, zkus treba brat nazory jinych lidi. i me od rana vtloukas do hlavy, ze tlusta neni. ale ver, kazdy mame hranici tloustky, stejne tak inteligence, jinde. mam stejny nazor jako DZH, je tlusta. za mne takoveto velke bricho uz znaci o obezite. to, ze ostatni proporce (zadek a nohy) jsou na tom o pidi lepe, muj nazor to nemeni. ale uznavam, ze pro nekoho, kdo vazi treba pres 100 kg tato postava muze byt naopak ideal a nemusi mu pridat tlusta.
… ale co si myslime my, neni smerodatne, jedine dulezite je, jak se citi autorka ![]()
@Anonymní píše:
Ale no tááák, tlustá vyloženě nejsi. Když se do toho pořádně opřeš, začneš pořádně jíst a přidáš pohyb, tak za pár měsíců budeš v pohodě. Jen se nelituj a jdi do toho ![]()
@markytka3 Prosím? to samé můžu napsat já o tobě přeci? Já třeba cvičím má váha je myslím v pořádku a i přesto zakladatelku nevidím nikterak obézní
Asi v určitém věku člověk na lidi kouká jinak.Asi jinak v 15..20..atd… Nemusíš se přeci hned čertit pokud má někdo jiný názor…
@1mila2 píše:
Tlustá znamená co?
Děláš nějaký sport. Koukni se spis na procento tuku v tele. Protoze 90kg muzes mit s 15%tuku i se 40%. A věř, že každá 90kilova vypada jinak. Ja mam 92kg, ale jen 167cma jo, je fakt, ze hubena nejsem. Od doby, co cvicim, se mi vaha nijak extra nehybe. Co jsme shodila v tuku, jsem nabrala ve svalech. Dokonce jsem vlastne pribrala
proč chceš hubnout? Ja to dělám kvůli zdraví a vnitřnímu tuku, ten ohrozuje na zdravi nejvic. Ale ten maji i hubeny holky
ty můžeš mit tuku stejne, jako nejaka 60kg holka. Fakt zalezi na svalech a na celkove stavbe tela. Pokud mas ramena jako chlap, tak to taky vypada o dost jinak, nez kdyz jsi v ramenou úzká.
Tak zase neprehanej. 15% tuku a vazit 90kg??? Vzdyt by vypadala jak Vin Diesel s vlasama. ![]()
Ja mam presne stejnou vysku a sportuju. Zarucuju ti, ze 90kg znamena urcite dost velke mnozstvi tuku.
Tak jsem dosla k fotkam. Tak zhubnout by to chtelo. O tom zadna. Tech 90kg bych ti ja presne tipla. Ale to bude tim, ze mam stejnou vysku, tak to budu mit vic v oku.
Ale je to jedno, sama se dobre necitis, tak nemusim tady poslouchat, jestli jsi tlusta nebo neco jineho.
Najdi si zpusob hubnuti, ktery si budes umet predstavit drzet navzdy. Ja to mam s LC, protoze pri nem nemam hlad. Ono to hubnuti neni jen o deficitu, ale i jinych, vetsinou hormonalnich zmenach. To uz zalezi na tobe. Drzim palce, at si najdes, co ti vyhovuje. ![]()
@Annabela11 píše:
@DoktorkaZorkaHorká Tlustá? ona je tlustá?je plnější v pase a na břichu ale říct o ní že je tlustá to asi fakt ne…
Tak z mého pohledu je. Každý to prostě vidí jinak no…jsem sice menší než zakladatelka, ale jsem lehčí o víc jak 30 kg ![]()
@Lenka_Hal píše:
Tak jsem dosla k fotkam. Tak zhubnout by to chtelo. O tom zadna. Tech 90kg bych ti ja presne tipla. Ale to bude tim, ze mam stejnou vysku, tak to budu mit vic v oku.
Ale je to jedno, sama se dobre necitis, tak nemusim tady poslouchat, jestli jsi tlusta nebo neco jineho.
Najdi si zpusob hubnuti, ktery si budes umet predstavit drzet navzdy. Ja to mam s LC, protoze pri nem nemam hlad. Ono to hubnuti neni jen o deficitu, ale i jinych, vetsinou hormonalnich zmenach. To uz zalezi na tobe. Drzim palce, at si najdes, co ti vyhovuje.
kolik má být vůbec správně toho tuku?