Jsem trans?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4077
30.3.20 10:42
@Bromelia píše:
@MartinKa36 A to že takoví existují (a je jich mizivé procento) znamená, že do toho nemá jít nikdo? :)

80% je pro tebe mizivé procento? :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.3.20 14:39

@MartinKa36 To fakt není 80 %, kteří se vrací zpátky. Odkud jsi to vyhrabala? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.3.20 14:42

@MartinKa36 „Podle vědeckých studií jen méně něž jedno procento lidí, kteří podstoupí přeměnu svého pohlaví, se potýká s pocity lítosti, které by je nutily podstoupit opětovnou přeměnu pohlaví. Podle výzkumu Nottingham Centre for Transgender Health jen 0,47 % pacientů z 3 3 398 pacientů se rozhodlo vydat touto cestou.“ tak nepindej a zjisti si fakta. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
30.3.20 23:47

Prosím nelži, statistiky které vydá organizace co propaguje operace které nenávratně zničí život 80% lidem kteří je podstoupily nejsou dúvěryhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
31.3.20 15:12

@MartinKa36 Myslím, že jediná, která tu lže jsi ty. Ze kterého zdroje jsou informace, které tvrdíš ty? :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
31.3.20 15:14

Mame takového člověka v rodině a tím do komunity taky vidíme, takže asi vím líp než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
31.3.20 21:57
@Bromelia píše:
Mame takového člověka v rodině a tím do komunity taky vidíme, takže asi vím líp než ty.

Pro jeden strom nevydíš les, číslo 80% se týká nově přeoperovaných lidi v USA a UK kam na kliniky přícházejí děti pod vlivem zločinné LGBT propagandy a doktoři jim tam zmněnou pohlaví zničí život… https://www.christianpost.com/…geon-201478/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
1.4.20 18:47

@MartinKa36 Křesťanská webová stránka je ovšem ohromně důvěryhodný zdroj. :mrgreen: :mrgreen: A věříš i v to, že homosexualita se dá léčit a že by homosexuálové měli žít v celibátu? :mrgreen: Zločinné jsou možná tak informace, které šíříš. Mně se nelíbí, když se to má řešit u malých dětí, které si hrají na ledacos, ale u mladých lidí kolem 16-17 už to je trochu jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.4.20 18:51
@Bromelia píše:
@MartinKa36 Křesťanská webová stránka je ovšem ohromně důvěryhodný zdroj. :mrgreen: :mrgreen: A věříš i v to, že homosexualita se dá léčit a že by homosexuálové měli žít v celibátu? :mrgreen: Zločinné jsou možná tak informace, které šíříš. Mně se nelíbí, když se to má řešit u malých dětí, které si hrají na ledacos, ale u mladých lidí kolem 16-17 už to je trochu jiné.

Jak jistě víš, tak podle mnohých vědeckých studii má LGBT propaganda vliv na sexuální orientaci, to v progresivních státech je aplikována hormonální léčba už 5 letým dětem to nejsou homosexuálové ani transexuálové ale oběti LGBT propagandy které LGBT loby svou propagandou poškodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
1.4.20 20:00

@MartinKa36 Tak určitě. S určitou orientací se lidi rodí, to si taky můžeš přečíst v mnoha výzkumech. Ano, homosexuální chování může být ovlivnitelné, ale ne orientace. Jak říkám, já určitě nesouhlasím s hormonální nebo jinou léčbou u malých dětí, které z toho většinou vyrostou, nemají z toho rozum a nerozumí tomu, ale u mladých lidí od jistého věku už proti nejsem. Takže pokud jde o malé děti, v tom s tebou souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
2.4.20 13:35
@Bromelia píše:
@MartinKa36 Tak určitě. S určitou orientací se lidi rodí, to si taky můžeš přečíst v mnoha výzkumech. Ano, homosexuální chování může být ovlivnitelné, ale ne orientace. Jak říkám, já určitě nesouhlasím s hormonální nebo jinou léčbou u malých dětí, které z toho většinou vyrostou, nemají z toho rozum a nerozumí tomu, ale u mladých lidí od jistého věku už proti nejsem. Takže pokud jde o malé děti, v tom s tebou souhlasím.

Přesně tak jen malé procento lídí se narodi jako transexu=al nebo homosexuál, vetšina lidí kteří se nechali přeoperovat nejsou tansexuálové ale duševně nemocní, kterým zákrok zničil život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.4.20 00:08

@MartinKa36 Ale víš, že si protiřečíš, protože tenhle podle tebe trans trend je otázkou posledních pár let a ty „děti se zničeným životem“ ještě nestihly dospět do věku kdy by na operace mohly? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
8.9.20 10:26

Ahoj damy
Je faktem ze trans muzi maji problem si ponechat identitu (mysleno ti kteri nosi damske pradlo) jelikoz LGBT propaganda donutila system aby byli preoperovani cehoz treba casem lituji byt lekarsky vychazeji posudky nerozhodne.Je jen malo procent muzu co jsou si jisti ze chteji byt zenami a po premene jsou spokojeni i pro budouci vztah jsou prinosem vernosti, citem (byt maji muzsky mozek).Taky je more muzu co spadnou do systemu a staci jim pouze zensky exterier (prsa, zadek pokud priroda nenadeli pomohly by hormony) proto do systemu vstoupili ale jsou jim tlaceni ac bytostne nechteji k uplne zmene. Doporuceni jit na plastiku si hodne techto muzu nemuze financne dovolit a zenami jsou shazovani (obecne) totez plati i opacne a techto je z kvanta techto lidi cca 80% ac to nepriznaji a radeji podstoupi zmenu s tim ze se do konce zivota budou trapit ac touzili jen po exterieru aby byli spokojeni jako treti pohlavi ale to system nepripusti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
8.9.20 10:42
@blackrose123 píše:
Ahoj, jsem 15tiletá holka, ale někdy mi to tak nepřijde… Hraju PC hry, miluju sci-fi a fantasy, nejčastěji nosím džíny a košile. Takhle to spíš zní, jako kdybych byla lesba, ale to právě že nejsem, přitahují mě jenom muži. Ale já si nejsem úplně jistá, jestli se cítím dobře v mém těle. Jako je sice pravda, že když jsem byla malá, hrála jsem si s panenkama, barbínama, atd. ale pak je tu ještě to, že vždycky, když jsme si s kamarádkami hráli třeba na rodinu nebo na nějaký film, tak jsem byla kluk. Já si prostě strašně ráda hrála na kluka, ze srandy jsem se tak i oblékala, ale jako malá jsem tomu nevěnovala žádnou pozornost, prostě jsem si připadala jako „klučičí holka“. Čím jsem ale starší, začínám být nejistější ohledně mého těla. Mně se totiž absolutně nelíbí ženské tělo. To sice znamená, že nejsem nejspíš na holky, ale co když jsem teda trans na kluky? Ach jo, připadá mi trapný to takhle tady vypisovat, ale já mám z toho teď fakt depku ???? Ono by mi to ani tolik asi nevadilo, ale tady jde taky hlavně o to, že měřím pouze 150 cm, takže prostě kluk být nemůžu ???? Nemáte někdo s tím třeba nějaké zkušenosti? Když se mi nelíbí moje prsa, znamená to hned, že bych se líp cítila v klučičím tělě?

Buď v klidu, já měla jako malá jednu pannu a barbiny hozenou ve skříni, nehrala jsem si s ní. Milovala jsem auta, autodráhy, zahradní sekačku a motorovou pilu (takové ty plastové hračky). V kočáru jsem vozidla koťata ze sousedství nebo plyšáky😄
V době, kdy měly kámošky v pokojíčku vylepené plakáty skupin nebo nějakých svých idolu, já tam měla zvířata nebo auta. Jezdila jsem na skejtu a kamarádila se vždycky víc s klukama. Zůstalo mi to doteď, mám radši chlapskou společnost. Od prváku na střední mám vyloženě ženské tvary a užívám si šaty a Podpatky a kabelky atd. 😍
Lesba ani chlapice rozhodně nejsem????mám manžela a čekáme miminko, na které se moc těšíme. Jen prostě mám jiné zájmy, nechodím na slepičí schůzky krafat o blbostech, raději zajdu na střelnici nebo vyjedu někam na motorce. Makeup, nehty, kadeřník apod to mi není cizí, jen o tom nemusím s nikým kafrat u kafe.
Prostě všechny holky nejsou jak přes kopírák jako cukříky v ruzovem😉
Buď v klidu ;)

Edit 10:45: preklep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
8.9.20 13:57

Pro tazatelku: V klidu nos a delej co libo v tvem veku a dej tgomu cas ono se to vyresi samo, nenech se druhyma holkama ani klukama tlacit do neceho. Jestli se ti libi nosit klucici domluv se s maminou at ti nakoupi pradlo ver ze pochopeni bude mit i radu urcite da nebo nekdo z rodiny.Jen proboha nikde nespechej a uzivej si radosti sveho veku a ver ze hodne z nas by dalo nevim co za to uzivat si takovych starosti. A to bez zlehcovani seriozne. Drz se a ptej se kdykoliv ale memlc a nedus v sobe z toho jsou zbytecne trable.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová