Jsem trans?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.12.20 20:38

Mám podobný problém.

• Citovat
  • Upravit
36556
13.12.20 20:48
@MartinKa36 píše:
Prosím nelži, statistiky které vydá organizace co propaguje operace které nenávratně zničí život 80% lidem kteří je podstoupily nejsou dúvěryhodné.

Asi bys to měla něčím podložit :think: Myslím jiným, než naopak křesťanskou propagandou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.4.21 03:44

Ahoj, určitě nemá cenu se škatulkovat ani se do ničeho tlačit, asi každý má v pubertě problémy se svým tělem. A hlavně gender je stejně jako sexualita spektrum, nemusíš byt cis žena, nebo muž, je i spousta věci mezi a člověk na to postupně přichází. A pro trans-foby tady, operace vůbec není nutná, spousta trans lidi ji naopak nechce.

Mě je ted 23 a už dva roky se identifikuju jako nebinarní(i když používám mužské zájmeno) a jsem za to hrozne rád. Kdybys chtěla poslat odkazy na stránky, kde by ses mohla dozvědět informace a vyjasnit si některé věci, klidně dej vědět )) hlavně klid, ať už je to jakkoliv, nic s tebou není špatně. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.23 20:33

Dobrý den je mi 15 a jsem vždy jsem měl klučičí zájmy(tanky, letadla, války, vojáci apod.)
sám sebe jsem se představoval jako muže (podnikatele, politika apod.)
někdy jsem se podíval na nějakou postavu ve filmu nebo na podnikatele a řekl jsem si že budu jako on a že se tak budu chovat.
vím o době že jsem bisexuál asi už rok ale ted mě trápí mová věc a to že jsem trans,
co je to trans jsem veděl už dlouho ale ted jsem se tím začal zabývat až ted.
Mě nidky můj penis nevadil a taky chlupy na těle jako jsou vousy mi nikdy nevadily
bylo mi to tak nějak jedno, až na chlupy na nohou těch už jsem se zbavit chtěl, ale ne tak až moc. jeden z důvodů proč se ve mě tadyten strach svýrá je ten že, když jsem onanoval na představami že jsem holka při sexu tak jsem vyvrcholení dosáhl dříve než normálně. když jsem rok zpátky založil fake holčičí účet na discordu abych jsem si udělal srandu z kamaráda, ale nijak jsem se při tom sám sebou nebo nějak tak necítil. ani když jsem si na sebe vzal šaty své matky tak jsem se taky necítil sám sebou naopak bych rád nosil bílou košily s neajkými černými kalhotami( v tom by jsem si připadal dobře. kdybych byl trans tak přece by jsem se nepřipadal dobře v klučičím ne? jak poznám že jsem „uvnitř holka“? mám spousto otázek a trápí mě to prosím odpovězte mi někdo. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
1.1.25 08:23

@tomas123456189 doporučuji návštěvu sexuologa. A to co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová