Jsem v jiném stavu?

Anonymní
25.1.12 14:17

Jsem v jiném stavu?

Omlouvám se za anonymitu.MS jsem měla dostat 13-17.1. ale ta nedorazila.Dělala jsem si TT ale ten byl negativní.Dneska jsem chvilinku špinila(asi tak 3minuty) :D .
Z přítelem nepoužíváme žádnou ochranu,ale provádíme tak zvanou"přerušovanou" soulož(nikdy se do mě neudělá) a tak otázka zní:je i přes to co jsem tady napsala možné že bych byla v jiném stavu???Je pravda že se už od mala léčím ze štítnou žlázou,ale vždycky sem to dostala přesně a krvácela jsem hodně silně.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
25.1.12 14:19

Možné to samozřejmě je.
Přerušovaná soulož není antikoncepce. A nikdy bych nenapsala: NIKDY SE DO ME NEUDELA. Co ty víš, co mu uteče. Stačí kapka touhy a je to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.12 14:24

To já vím,že tam nějaké riziko je…Ale myslím si,že kdyby jsem byla tak už mám na TT dvě čárky.. :think: :think:.Spíše to přikládám ŠŽ,ale děkuji

• Citovat
  • Upravit
7584
25.1.12 14:29

Bych řekla, že test už by byl pozitivní. Zkus ještě jeden ráno a uvidíš. Ale spíš bych řekla, že to bude štítná žláza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
25.1.12 14:40

Moje kamarádka měla veliké problémy se štítnou žlázou, jedno mimnko bohužel potratila v 10. týdnu a lékaři jí řekli, že nebude moct mít děti… Tak ź toho byla moc smutná, obrečela to… nepoužívala antikoncepci… a hle: asi za 2 roky otěhotněla a dnes má krásnou zdravou dvouletou holčičku! :kytka: Ale k otázce, test bych zkusila ještě zítra třeba… já si dělala asi týden po vynechání a nic nebylo vidět, další den ale už byl duch! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.1.12 14:46

no, riziko tam je.. nikdy si nemůže být chlap jistý zdali mu to neuteklo…:-) 100% to neví. Udělej si test a uvidíš, nebo zajdi k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
26.1.12 12:02

Já za stejných podmínek měla 3 měsíce zpožděnou MS, a těhotenské testy mi vyšli jednou negativně jednou pozitivně. a těhotná jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí