Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možné to samozřejmě je.
Přerušovaná soulož není antikoncepce. A nikdy bych nenapsala: NIKDY SE DO ME NEUDELA. Co ty víš, co mu uteče. Stačí kapka touhy a je to.
To já vím,že tam nějaké riziko je…Ale myslím si,že kdyby jsem byla tak už mám na TT dvě čárky..
.Spíše to přikládám ŠŽ,ale děkuji
Bych řekla, že test už by byl pozitivní. Zkus ještě jeden ráno a uvidíš. Ale spíš bych řekla, že to bude štítná žláza.
Moje kamarádka měla veliké problémy se štítnou žlázou, jedno mimnko bohužel potratila v 10. týdnu a lékaři jí řekli, že nebude moct mít děti… Tak ź toho byla moc smutná, obrečela to… nepoužívala antikoncepci… a hle: asi za 2 roky otěhotněla a dnes má krásnou zdravou dvouletou holčičku!
Ale k otázce, test bych zkusila ještě zítra třeba… já si dělala asi týden po vynechání a nic nebylo vidět, další den ale už byl duch! ![]()
no, riziko tam je.. nikdy si nemůže být chlap jistý zdali mu to neuteklo…:-) 100% to neví. Udělej si test a uvidíš, nebo zajdi k Dr.
Já za stejných podmínek měla 3 měsíce zpožděnou MS, a těhotenské testy mi vyšli jednou negativně jednou pozitivně. a těhotná jsem nebyla.
Omlouvám se za anonymitu.MS jsem měla dostat 13-17.1. ale ta nedorazila.Dělala jsem si TT ale ten byl negativní.Dneska jsem chvilinku špinila(asi tak 3minuty)
.
Z přítelem nepoužíváme žádnou ochranu,ale provádíme tak zvanou"přerušovanou" soulož(nikdy se do mě neudělá) a tak otázka zní:je i přes to co jsem tady napsala možné že bych byla v jiném stavu???Je pravda že se už od mala léčím ze štítnou žlázou,ale vždycky sem to dostala přesně a krvácela jsem hodně silně.
Díky