Jsem v tom opravdu sama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
11.10.10 12:55

Mam tu v ulici 2letou holcicku, co se taky v noci budi na mlicko a rodice jsou s tim celkem spokojeni. zalezi, jestli ti to takhle vyhovuje, nebo ne. Jinak to asi nicemu nevadi. Casem vyroste a bude si chodit pro mliko do lednicky :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
11.10.10 13:13

Já bych řekla, že to odeznívá samo. Mám dvě dvouleté holčičky, co si v noci mlíko daj :lol: Ale už se často stane, že ráno zjistím, že flašky jsou plné, že nepily. Já jim nic neohřívám, mám mléko normálně v lahvi u postele, když už ho chtějí, mají studené. Do rána vydrží, nezkazí se (v létě to bylo horší, teď je to v pohodě). Ale už opravdu přibývá nocí, kdy se neprobudí. Nelámu to přes koleno, síly potřebuju na jiné věci :mrgreen: Jim to neškodí, plínu rozhodně durch nepročurají, to synátor si občas lokl šťávy a pročural toho víc. Už jsem si říkala, že jim ho neudělám, když bylo několik nocí, kdy nechtěly, ale pak zas byly nemocné a chtěly, teď zas uvidím, když se to bude vyvíjet slibně, zruším to. Když se ale vzbudí, že mají žízeň, budu tam mít slabou šťávu určitě, aby si lokly. Malej taky se do 3 někdy v noci vzbudil, pak už měl pití na stolečku a napil se sám.

• Citovat
  • Upravit
20777
11.10.10 13:45

Můj syn má 21 měsíců a téměř denně se kolem čtvrté hodiny ráno vzbudí a volá, že chce mlíčko, tak jdu a udělám. Vypije flašku, otočí se a spí (někdy usnu dřív než on :lol: ). Někdy podám jen dudlík a usne dřív, než dojdu ze záchodu a stihnu mlíčko udělat. Taky jsem zkoušela bez mlíka, ale zjistila jsem, že je to takhle pohodlnější. Jednou se vzbudí, jednou ne, ale hlavně, že jsme oba spokojení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová