Jsem vyřízená :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1042
21.9.11 14:12

Vydrž prťka vydrž… :mrgreen: . Bude hůř :lol: . Myslím tím s dětičkama…zoubky a šestá nemoc…to jsou ještě malé věci. Maminky je mi moc líto, věřím, že to moc bolí, ale časem ta bolest otupí. Musíš se trošku vzchopit a říct si, že jsou opravdu na tom lidi daleko hůř a že si ve své podstatě nemáš na co stěžovat. Hele, ja bydlím v cizině a taky tady nikoho nemám. Manža taky robí do noci a já jsem většinu času s malým sama. Taky je mi občas hoodně smutno po rodině a kamarádkách, které jak natruc mají stejně staré děti a já s něma nemůžu být, ale beru to, jak to je. Život no…hlavně že jsme zdraví a máme se rádi…za pár let to všechno uvidíš jinak…tak si toho uřvance snaž užívat jak jen to jde…vyrostou ani nevíš jak a ještě ráda budeš na zoubky vzpomínat… :-) . Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
21.9.11 14:12

Je mi líto jak se cítíš.
Já nevím :nevim: možná všechno moc řešíš, když spí tak odpočívej, vyprdni se na vaření, uklízení já nevím co ještě.Sedni nebo si lehni, pusť si telku, čti si knížku, vypni hlavu.
Teď je nemocný tak možná to na tebe víc padá, počasí taky na pendrek :roll:
Hlídání mám taky na prd (žádný :lol: )a nikdy jsem neměla, na všechno sama, když už jsem hodně vyřízená (z puberťáků) tak si vždycky říkám, „co blbneš, jsou na tom lidi daleko hůř, buď ráda že máš zdravé děti“
Beru život tak jak jde, někdy je hůř někdy líp.Já si teda MD užívám a jsem moc spokojená.

• Citovat
  • Upravit
10905
21.9.11 14:13
xxpetka píše:
Nevím, proč si každý chlap myslí, že doma asi ležíme :pocitac:

A tohle znáš?

Příběh z e-mailu

Otec se vracel z práce a viděl, jak jeho tři děti sedí před domem, stále jsou v pyžamech a hrají si v blátě mezi prázdnými krabičkami od Číňana, které jsou rozházené po celé zahradě. Dveře od manželčina auta byly otevřené, stejně jako dveře do domu, a nikde ani stopa po psovi. Muž vešel do domu a uviděl ještě větší nepořádek. Lampa byla převrácená, běhoun skrčený pod zdí. Uprostřed pokoje hlasitě hrála televize na kanálu s kreslenými pohádkami a jídelna byla zaházena hračkami a různými díly šatníku. V kuchyni to nevypadalo lépe. Ve dřezu stála hromada nádobí, zbytky snídaně rozházené po stole, lednice otevřená, psí žrádlo vysypané na podlaze, rozbitá sklenička ležela pod stolem a u zadních dveří byla uplácaná hromádka písku. Muž rychle vyběhl schody, stoupaje na další hračky a šlapaje po oblečení. Ale nehleděl na to, jen hledal svou manželku. Bál se, že je nemocná nebo se jí něco vážného stalo. Viděl, jak dveřmi od koupelny prosakuje voda. Nakoukl tam a uviděl mokré ručníky na podlaze, rozlité mýdlo a další rozházené hračky. Kilometry toaletního papíru se mezi tím vším vinuly a zrcadlo i stěny byly pomalovány zubní pastou. Rychle se otočil a spěchal do ložnice, kde našel svou manželku ležící v posteli a čtoucí knihu. Podívala se na něj, usmála se a zeptala, jak se celý den měl. Nedůvěřivě se na ni podíval a zeptal se:

„Co se tu dnes stalo?“
Usmála se znovu a odpověděla:
„Pamatuješ si, drahý, že každý den, když se vracíš z práce, ptáš se mě, co jsem do prdele celý den dělala?“
„Ano,“ odpověděl muž nejistě.
„Tak dnes, miláčku… jsem nedělala nic!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
21.9.11 14:16
Knihomyš píše:
xxpetka píše:

A tohle znáš?

Příběh z e-mailu

Otec se vracel z práce a viděl, jak jeho tři děti sedí před domem, stále jsou v pyžamech a hrají si v blátě mezi prázdnými krabičkami od Číňana, které jsou rozházené po celé zahradě. Dveře od manželčina auta byly otevřené, stejně jako dveře do domu, a nikde ani stopa po psovi. Muž vešel do domu a uviděl ještě větší nepořádek. Lampa byla převrácená, běhoun skrčený pod zdí. Uprostřed pokoje hlasitě hrála televize na kanálu s kreslenými pohádkami a jídelna byla zaházena hračkami a různými díly šatníku. V kuchyni to nevypadalo lépe. Ve dřezu stála hromada nádobí, zbytky snídaně rozházené po stole, lednice otevřená, psí žrádlo vysypané na podlaze, rozbitá sklenička ležela pod stolem a u zadních dveří byla uplácaná hromádka písku. Muž rychle vyběhl schody, stoupaje na další hračky a šlapaje po oblečení. Ale nehleděl na to, jen hledal svou manželku. Bál se, že je nemocná nebo se jí něco vážného stalo. Viděl, jak dveřmi od koupelny prosakuje voda. Nakoukl tam a uviděl mokré ručníky na podlaze, rozlité mýdlo a další rozházené hračky. Kilometry toaletního papíru se mezi tím vším vinuly a zrcadlo i stěny byly pomalovány zubní pastou. Rychle se otočil a spěchal do ložnice, kde našel svou manželku ležící v posteli a čtoucí knihu. Podívala se na něj, usmála se a zeptala, jak se celý den měl. Nedůvěřivě se na ni podíval a zeptal se:

„Co se tu dnes stalo?“
„Pamatuješ si, drahý, že každý den, když se vracíš z práce, ptáš se mě, co jsem do prdele celý den dělala?“
„Tak dnes, miláčku… jsem nedělala nic!“
:lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
21.9.11 14:19

To je mi líto s maminkou.

Já nemám babičky žádné, manžel do večera v práci, teď už dvě děti. Nikdo mi nepohlídá, nepomůže, oba synové trpěli na prdíky - každý prořval první 3měsíce… Vůbec jsem nespala ! Pak začaly růst zoubky… a pořád něco… do toho nemoc, jeden, druhý, já…
Mám pocit, že už jsem 5let nevyspaná :-D
Vydržať !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
21.9.11 14:22
Knihomyš píše:
xxpetka píše:

A tohle znáš?

Příběh z e-mailu

„Co se tu dnes stalo?“
„Tak dnes, miláčku… jsem nedělala nic!“
:palec: :palec: fakt bomba a pravda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
21.9.11 14:27
xxpetka píše:
Máte pravdu, jsem na tom ještě možná dobře. Nějak to na mě dnes padlo. No ono toho je více, co nefunguje :cry:

Ojoj, vztah, že? :-( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
21.9.11 14:28
Davdan píše:
xxpetka píše:
Máte pravdu, jsem na tom ještě možná dobře. Nějak to na mě dnes padlo. No ono toho je více, co nefunguje :cry:
Ojoj, vztah, že? :-( :hug:

Jo no tak všechno dokupy. Všechno se s…e :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.9.11 14:30

Ahoj Peti,
to je mi moc líto a nezbývá, než doufat, že se to zlepší.
Mě když umřela máma, tak si první měsíce ani moc nepamatuji. Nikoho jiného nemám, další příbuzní daleko, tcháni nezájem o pomoc s dětmi, manžel pořád v práci. Všechny velmi dobré kamarádky mi zůstaly na opačném konci republiky.
Přes den jsem se snažila nemylet a vše dělala automaticky, v noci moc nespala a pomalu to šlo se mnou z kopce. Po třech měsících se to zlomilo a já se málem sesypala. Manžel si vzal nakonec 14dní dovolenou a já se snažila co nejvíc odpočívat a taky jsem sehnala kolegyni z práce, která mi chodí s dětmi za peníze pomáhat. tobě doporučuji to stejné.
Pokud je chlap doma jen o víkendu, prostě mu dítě dej a zmizni spát, plavat, nakupovat, za příbuznými, prostě pryč. Nic jiného ti nepomůže. Poohlídni se po někom, kdo by ti malého třeba 2× týdně povozil. Pokud máš pocit, že nezvládneš smrt maminky, zajid si pro nějaké léky na sklidnění, není to žádná ostuda a věř tomu, že se to časem zlepší. Nejhorší je první rok. Já už ho mám za sebou a bolí to o něco méně, ne o moc, ale o něco jo. Klidně mi napiš SZ, drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.9.11 14:40

:think: Ona
je otázka,jestli není prapůvod někde jinde…Pak se to všechno nabaluje a nabaluje…
Zakladatelce se omlouvám,nepostřehla jsem v rychlosti čtení odchod Tvé maminky. ..
To je moc bolestná událost,navíc jestli ani doma nemáš podporu v muži,tak se není čemu divit,že jsi vyfluslá. Malým to bude jen z části,to už je taková ta špička ledovce,kterou by jsi zde nejspíš ani vůbec neřešila,kdyby jsi jinak byla v pohodě . Ženská potřebuje mít klid a zázemí. O tom žádná. i KDYŽ VYDRŽÍ VÍC NEŽ ČLOVĚK,přece jen člověk je a to je pak jedno s druhym.
Držím pěsti a přeji sílu to všechno tedˇzvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
21.9.11 14:41

Ahojky, jsem na tom podobně, jak tu píšou holky. Muž mě a dvě děti opustil ze dne na den, zůstaly po něm jen veliké dluhy. Do toho za 5 měsíců umřela moje mamka. Nemám tátu ani sourozence ani příbuzné. Tchánovci nemají zájem. Takže sama, bez peněz, v podnájmu, několik mil dluhů na krku. Jsou to dva roky. Bylo to šílené. Prášky, terapie, úplné dno. Dluhy jsou pryč, jsem rozvedená, mám maličký byteček na hypotéku. Pořád je mi ouzko, ale pomalu se zvedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
21.9.11 14:54
annaaaaa píše:
Ahojky, jsem na tom podobně, jak tu píšou holky. Muž mě a dvě děti opustil ze dne na den, zůstaly po něm jen veliké dluhy. Do toho za 5 měsíců umřela moje mamka. Nemám tátu ani sourozence ani příbuzné. Tchánovci nemají zájem. Takže sama, bez peněz, v podnájmu, několik mil dluhů na krku. Jsou to dva roky. Bylo to šílené. Prášky, terapie, úplné dno. Dluhy jsou pryč, jsem rozvedená, mám maličký byteček na hypotéku. Pořád je mi ouzko, ale pomalu se zvedám.

To je mi líto, to je ještě víc strašné. Můžeme si popovídat po SZ jestli chceš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
21.9.11 14:54

Ahoj zakladatelko,prisla jsem te taky podporit,mam dve deti holky,rok a 3,starsi ted zacala chodit do skolky,pritel rano odjede v 5 a vraci se skoro kazdy den po8vecer,snazi se nas zabezpecit co nejlip co jde,nekdy se postesti ze je doma driv,takze se o deti staram jen ja,on prijede kdyz u spi a odjizdi kdyz taky spi,vidi je jen vikendy,ty ma vetsinou volny,kamaradky tu mam,ale jde o to ze me nebavi porad nekde trajdat,jsem radci s detma doma a hraju si s nima.Mladci se mi ted porad vzteka,starsi nechce moc poslouchat a ve skolce je hrozne palicata i kdyz dneska ji ucitelka uz pochvalila ze uz je t lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.9.11 16:41

A co se vlastně u vás děje v sobotu odpoledne a v neděli, když je doma tatínek??
Měla bys v ten čas prchnout ať tatínek vidí..

A prosím nepiš, že on tvrdí ,že si potřebuje odpočinout protože on CHODÍ DO PRÁCE :cert: :cert: :mrgreen:
( na toto už nemám sílu..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.9.11 17:18

Lizbeth, dobrá otázka. Taky by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí