Jsem vyřízená :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1322
21.9.11 17:32

Nic, staráme se o malého oba. No sám by to opravdu nezvládl :lol: a když už by ho měl sám, tak s ním jede k jeho máti, jak jinak. Ano, chlapi jsou unavení z práce, doma přece my ženské nic neděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4143
21.9.11 19:17

Petko psala jsem ti už do jiné diskuse (Umřela mi maminka). Taky mám teď problémy s malým. Jestli si chceš popovídat, napiš mi SZ, jsem v podstatě skoro pořád doma (sama s prckem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50149
28.9.11 22:05
xxpetka píše:
jizvíková píše:
No jedině ti můžu říct, že to přejde, ale fakt to trvá dlouho. Já se s tím trochu smířila po roce a stejně na její narozeniny každý rok bulím. Moje máma ani naše děti nezažila. manžel je stále v práci, tchyně bydlí daleko, takže nehlídá. vydržDěkuji. Jsem úplně na dně. Nevím, proč si každý chlap myslí, že doma asi ležíme :pocitac:

Zaplat si nějaký wellness víkend, kde si odpočineš a manželovi nech doma dítě, at se stará, když je to taková pohodička :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
29.9.11 00:18
MUFICE píše:
xxpetka píše:
jizvíková píše:
No jedině ti můžu říct, že to přejde, ale fakt to trvá dlouho. Já se s tím trochu smířila po roce a stejně na její narozeniny každý rok bulím. Moje máma ani naše děti nezažila. manžel je stále v práci, tchyně bydlí daleko, takže nehlídá. vydržDěkuji. Jsem úplně na dně. Nevím, proč si každý chlap myslí, že doma asi ležíme :pocitac:
Zaplat si nějaký wellness víkend, kde si odpočineš a manželovi nech doma dítě, at se stará, když je to taková pohodička :cert:

Jo super nápad, že bych to zkusila? Jo jenže on chodí do práce v sobotu, takže nevím jak to udělám, wellness nedělní den tak možná :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50149
29.9.11 11:03
xxpetka píše:
MUFICE píše:
xxpetka píše:
jizvíková píše:
Zaplat si nějaký wellness víkend, kde si odpočineš a manželovi nech doma dítě, at se stará, když je to taková pohodička :cert:
Jo super nápad, že bych to zkusila? Jo jenže on chodí do práce v sobotu, takže nevím jak to udělám, wellness nedělní den tak možná :zed: :zed:

Tak si vezme v so dovolenou a tobě dopřeje odpočinek :-) Nebo vyražte v neděli s kámoškou do nějakého wellness salonu a užijte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.9.11 13:41
MUFICE píše:
xxpetka píše:
MUFICE píše:
xxpetka píše:
jizvíková píše:
Jo super nápad, že bych to zkusila? Jo jenže on chodí do práce v sobotu, takže nevím jak to udělám, wellness nedělní den tak možná :zed: :zed:
Tak si vezme v so dovolenou a tobě dopřeje odpočinek :-) Nebo vyražte v neděli s kámoškou do nějakého wellness salonu a užijte si to.

Hmm, dovolenou si v sobotu nevezme protože podniká a nikdo to místo něj neudělá :-? No ještě abych splašila tu kámošku, bud nikdo nemá peníze nebo nemají kam dát dítě. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.10.11 00:23

Ahojky a co zkusit chodit s malým do nějaké herny nebo mateřského centra? Podívej se na netu, zda tam něco takového nemáte? Našla jsem jen tohle:
http://www.slezskadiakonie.cz/…rske-centrum
Mně už to doma taky lezlo krkem, těšila jsem se, kdy skončí letní prázdniny a otevřou kolem nás kroužky! Hned jsme se přihlásily a je to ráj :kytka: Dítko se vyhraje, vyřádí, zacvičí si a pak napapká a spí dvě hoďky :palec:
Jinak k té smutné události v rodině bych taky doporučovala brát lexaurin, nebo aspoň nějaké přírodní preparáty na zklidnění - Persen. Nevím, jestli kojíš? Pokud ne, tak můžeš podstatně více medikamentů než kojící.. www.lekynainternetu.cz
Přeji ti již brzy radostnější dny, také nabízím psát si soukromě, kdybys chtěla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí