Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic, staráme se o malého oba. No sám by to opravdu nezvládl
a když už by ho měl sám, tak s ním jede k jeho máti, jak jinak. Ano, chlapi jsou unavení z práce, doma přece my ženské nic neděláme.
Petko psala jsem ti už do jiné diskuse (Umřela mi maminka). Taky mám teď problémy s malým. Jestli si chceš popovídat, napiš mi SZ, jsem v podstatě skoro pořád doma (sama s prckem).
xxpetka píše:jizvíková píše:
No jedině ti můžu říct, že to přejde, ale fakt to trvá dlouho. Já se s tím trochu smířila po roce a stejně na její narozeniny každý rok bulím. Moje máma ani naše děti nezažila. manžel je stále v práci, tchyně bydlí daleko, takže nehlídá. vydržDěkuji. Jsem úplně na dně. Nevím, proč si každý chlap myslí, že doma asi ležímeZaplat si nějaký wellness víkend, kde si odpočineš a manželovi nech doma dítě, at se stará, když je to taková pohodička
MUFICE píše:xxpetka píše:jizvíková píše:Zaplat si nějaký wellness víkend, kde si odpočineš a manželovi nech doma dítě, at se stará, když je to taková pohodička
No jedině ti můžu říct, že to přejde, ale fakt to trvá dlouho. Já se s tím trochu smířila po roce a stejně na její narozeniny každý rok bulím. Moje máma ani naše děti nezažila. manžel je stále v práci, tchyně bydlí daleko, takže nehlídá. vydržDěkuji. Jsem úplně na dně. Nevím, proč si každý chlap myslí, že doma asi ležímeJo super nápad, že bych to zkusila? Jo jenže on chodí do práce v sobotu, takže nevím jak to udělám, wellness nedělní den tak možná
![]()
xxpetka píše:MUFICE píše:xxpetka píše:Jo super nápad, že bych to zkusila? Jo jenže on chodí do práce v sobotu, takže nevím jak to udělám, wellness nedělní den tak možnájizvíková píše:Zaplat si nějaký wellness víkend, kde si odpočineš a manželovi nech doma dítě, at se stará, když je to taková pohodička
No jedině ti můžu říct, že to přejde, ale fakt to trvá dlouho. Já se s tím trochu smířila po roce a stejně na její narozeniny každý rok bulím. Moje máma ani naše děti nezažila. manžel je stále v práci, tchyně bydlí daleko, takže nehlídá. vydržDěkuji. Jsem úplně na dně. Nevím, proč si každý chlap myslí, že doma asi ležíme![]()
Tak si vezme v so dovolenou a tobě dopřeje odpočinek
Nebo vyražte v neděli s kámoškou do nějakého wellness salonu a užijte si to.
MUFICE píše:xxpetka píše:MUFICE píše:Tak si vezme v so dovolenou a tobě dopřeje odpočinekxxpetka píše:Jo super nápad, že bych to zkusila? Jo jenže on chodí do práce v sobotu, takže nevím jak to udělám, wellness nedělní den tak možnájizvíková píše:Zaplat si nějaký wellness víkend, kde si odpočineš a manželovi nech doma dítě, at se stará, když je to taková pohodička
No jedině ti můžu říct, že to přejde, ale fakt to trvá dlouho. Já se s tím trochu smířila po roce a stejně na její narozeniny každý rok bulím. Moje máma ani naše děti nezažila. manžel je stále v práci, tchyně bydlí daleko, takže nehlídá. vydržDěkuji. Jsem úplně na dně. Nevím, proč si každý chlap myslí, že doma asi ležíme![]()
Nebo vyražte v neděli s kámoškou do nějakého wellness salonu a užijte si to.
Hmm, dovolenou si v sobotu nevezme protože podniká a nikdo to místo něj neudělá
No ještě abych splašila tu kámošku, bud nikdo nemá peníze nebo nemají kam dát dítě. Ach jo.
Ahojky a co zkusit chodit s malým do nějaké herny nebo mateřského centra? Podívej se na netu, zda tam něco takového nemáte? Našla jsem jen tohle:
http://www.slezskadiakonie.cz/…rske-centrum
Mně už to doma taky lezlo krkem, těšila jsem se, kdy skončí letní prázdniny a otevřou kolem nás kroužky! Hned jsme se přihlásily a je to ráj
Dítko se vyhraje, vyřádí, zacvičí si a pak napapká a spí dvě hoďky ![]()
Jinak k té smutné události v rodině bych taky doporučovala brát lexaurin, nebo aspoň nějaké přírodní preparáty na zklidnění - Persen. Nevím, jestli kojíš? Pokud ne, tak můžeš podstatně více medikamentů než kojící.. www.lekynainternetu.cz
Přeji ti již brzy radostnější dny, také nabízím psát si soukromě, kdybys chtěla ![]()