Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že se takhle dospělí většinou nechovají.. Nechápu to, takový lidi kolem sebe nemám ![]()
Trochu divny ne? Nevim co z toho vytahnout. Jestli zarli(ale na co
)?Predtim jsi jim nevadila, proc ta zmena? Nevim, nerozumim a nikdy jsem se s tim nesetkala
..
@paola white nejsem s dětmi moc mobilní takže je problém kamkoli dál se dostat, tady v blízkém okolí nikdo není, a taky mám trochu obavu si znova někoho pustit do našeho soukromí aby to nedopadlo zase stejně, paradox je že jsem je všechny vzájemně seznámila já
@Anonymní píše:
Nevím jestli vás to bude bavit až do konce ale snad anobydlím ve větším městě už 6 let, s druhým dítětem na mateřské vše fungovalo tak jak obvykle u všech, měla jsem kamarádky s kterým jsem se normáně stýkala, chodily jsme na písek do zoo, navštěvovaly jsme se doma, vše relativně ok do doby než jsem si dovolila potřetí otěhotnět aniž bych to s nimy probrala a poradila se, v té době už jsme se stýkali trochu méně, protože ostatní holky nastoupily po RD zpátky do práce nebylo tolik času atd. Když zjistily že jsem těhotná tak místo gratulace se na mě sesypalo pět hysterických ženských proč jsem jim to neřekla atd. bylo mi to dost nepříjemné protože na mě opravdu ječely až se kolemjdoucí otáčeli, tak jsem se tenkrát sebrala a šla domů, pak to bylo jen horší a horší, už je to rok a teď mě v podstatě nezdraví ani pes u cesty, když jsem na hřišti tak mám zaručeno že mým dětem hračky nikdo nevezme protože pokud tam jsem já tak ony nepřijdou, dnes jsem dokonce slyšela jak svým dětem zakazují bavit se s těmi mými. Vím, že nejsem jako ony, nechodila jsem s nimy nikdy o víkendu pařit, mě to prostě nebaví už roky jsem abstinent, děti mají nastavený řád a já ho dodržuji, což je taky problém, prý jsem moc přísná, nedávat děti hlídat abych si mohla přes víkend udělat volno pro sebe apod. je mi to líto kvůli mým dětem už několikrát oplakaly že k nám už jejich kamarádi nechodí, nechápou proč a já nevím jak jim to mám vysvětlit, taky nevím jak se mám chovat když je potkám, já v podstatě ani nevím proč jsem v situaci jaké jsem, já si nejsem vědomá že bych udělala něco špatně. Jaký je váš názor?
anonymně - chodí i sem, tak pro jistotu
Můj názor je takový, že mi jsou lidé tohoto typu u zadku. Nepotřebuji být s každým kamarádka za každou cenu. Proč se pořád ohlížet na názory cizích. Nechápu, proč bys měla s kamarádkami konzultovat své těhotenství. Lepší být neslepičí samotář, než být ve stádu, chtít být mermomocí v nějaké skupině. kašli na ně.
@Anonymní píše:
nejsem s dětmi moc mobilní takže je problém kamkoli dál se dostat, tady v blízkém okolí nikdo není, a taky mám trochu obavu si znova někoho pustit do našeho soukromí aby to nedopadlo zase stejně, paradox je že jsem je všechny vzájemně seznámila já
tak si nikoho do soukromí nepouštěj. najdi si kamarádku na procházky a je to
já takové chování nechápu
@wildcherry nevím v čem je problém, nikdy jsem žádnou z nich nepodrazila, nic jsem jim neudělala a že ke mě chodily všechny nadávat a stěžovat si na ty ostatní, jedna se ke mě dokonce chodila schovávat před ožralým manželem, nikdy se nic z toho nedostalo za dveře našeho bytu a takhle se mi to vrátilo?
A co chceš slyšet? že jsou to vylízané krávy? mě to totiž přijde tak, že to chceš slyšet
nemůžu posoudit, neznám tě, třeba jsi divná ![]()
@Burj Chalifa já jako samotářství zvládnu, ale nevím jak to mám vysvětlit dětem, ty to moc nechápou a pořád se mě ptají a když je potkáme tak křičí a běží za nimy a prosí je aby přišly na návstěvu a pak to obrečí hlavně ta pětiletá
@Jasněnkaa nene to slyšet nechci na to jsem se mohla zeptat manžela:O) spíš bych chtěla poradit jak to vysvětlit dětem
no a divná prý trochu jsem ![]()
Nevěřím tomu, že třetí těhotenství je důvod k ukončení sousedských vztahů. Pokud jsi normální, jste čistí, upravení a nehulákáte jak na lesy tak prostě nevěřím.
Mám poměrně víc dětí a nikdy jsem takovou zkušenost neměla.
Nevím jestli vás to bude bavit až do konce ale snad ano
bydlím ve větším městě už 6 let, s druhým dítětem na mateřské vše fungovalo tak jak obvykle u všech, měla jsem kamarádky s kterým jsem se normáně stýkala, chodily jsme na písek do zoo, navštěvovaly jsme se doma, vše relativně ok do doby než jsem si dovolila potřetí otěhotnět aniž bych to s nimy probrala a poradila se, v té době už jsme se stýkali trochu méně, protože ostatní holky nastoupily po RD zpátky do práce nebylo tolik času atd. Když zjistily že jsem těhotná tak místo gratulace se na mě sesypalo pět hysterických ženských proč jsem jim to neřekla atd. bylo mi to dost nepříjemné protože na mě opravdu ječely až se kolemjdoucí otáčeli, tak jsem se tenkrát sebrala a šla domů, pak to bylo jen horší a horší, už je to rok a teď mě v podstatě nezdraví ani pes u cesty, když jsem na hřišti tak mám zaručeno že mým dětem hračky nikdo nevezme protože pokud tam jsem já tak ony nepřijdou, dnes jsem dokonce slyšela jak svým dětem zakazují bavit se s těmi mými. Vím, že nejsem jako ony, nechodila jsem s nimy nikdy o víkendu pařit, mě to prostě nebaví už roky jsem abstinent, děti mají nastavený řád a já ho dodržuji, což je taky problém, prý jsem moc přísná, nedávat děti hlídat abych si mohla přes víkend udělat volno pro sebe apod. je mi to líto kvůli mým dětem už několikrát oplakaly že k nám už jejich kamarádi nechodí, nechápou proč a já nevím jak jim to mám vysvětlit, taky nevím jak se mám chovat když je potkám, já v podstatě ani nevím proč jsem v situaci jaké jsem, já si nejsem vědomá že bych udělala něco špatně. Jaký je váš názor?
anonymně - chodí i sem, tak pro jistotu