Jsem zbytečný člověk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.8.20 11:51

Proč by měla být nemocná? Že se k ní celý život lidé a vlastní rodina chová hnusně, neznamená, že ona by kvůli nim měla jíst prášky, ať si je dají ti, kteří jí ubližují. Zaslouží si být šťastná

• Citovat
  • Upravit
3172
20.8.20 12:08
@Anonymní píše:
Proč by měla být nemocná? Že se k ní celý život lidé a vlastní rodina chová hnusně, neznamená, že ona by kvůli nim měla jíst prášky, ať si je dají ti, kteří jí ubližují. Zaslouží si být šťastná

proč anonym :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 12:22

Sorry já napíšu životopis aby všichni věděli, kdo to napsal, a k tomu číslo kalhotek

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.20 23:44
@snee píše:
proč anonym :think: :nevim:

Omlouvám se, že jsem nechtěla přidat příspěvek pod svou přezdívkou, ale vím, že tuto stránku navštěvují i mé kolegyně a nechtěla jsem, aby to věděly. Zbytečně bych si v práci přidělávala další problémy.

• Citovat
  • Upravit
1455
22.8.20 08:00

Ahoj, hele jak píšou holky, zkus najít něco co by te bavilo, třeba nějaký tanec, sport, čtenářský kroužek a určitě bych ti doporučila i odbornou pomoc. Neboj, nějaký prášky třeba vůbec nedostaneš. Podle mě nemáš vylozene deprese, jen ti proste chybí někdo, s kým budeš trávit čas, komu se vypovídaš. Ale nejsem doktor, takže uvidíš. Každopádně Ti přeji moc štěstí, ať si spokojená a začneš si užívat život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.2.22 12:06

..

Ahoj už Ti je lepe? Dokázala sis nějak poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
12.2.22 12:21

Psycholog, a co nejdřív.
Ono už to začalo v dětství vydařeným tatínkem a teď tě bez slova vysvětlení(!!! :cert: ) zazdil kolega a ona je to tvoje vina? Jak by mohla?!
Ne, není.
Tohle nespraví ani vyfiknutí se ani knihy, to chce terapeuta.
Kolikrát přijde člověk, že se k němu lidi hrozně chovají a tedy je zřejmě hrozný a neuvědomí si, že mu bylo ubližováno a že ti ubližující sami sebe ospravedlnili, že to na oběť svedli…viz někteří narcističtí rodiče. A dítě to na sebe vezme, jak jinak si chování rodiče vysvětlit a přenáší si to do dalších skupin
A oblíbené rčení o odpuštění- odpustit nelze, dokud člověk neprožije tu zlost na tyhle neřády, kterou si zatím neuvědomuje, a až pak lze odpustit. Jinak to není odpuštění ale popření a to nefunguje.

• Citovat
  • Upravit
4
26.9.24 17:58

Ahoj,
jak se cítíš? Změnilo se něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
27.9.24 20:58

Je to anonym. Jak by se mohla po 3 letech dozvedet, ze nekdo reagoval na jeji diskuzi?
Myslis, ze kazdy den zacina tim, ze se kouka na svoje tema, zda tam nekdo neprispel novym prispevkem? Den 55, nikdo nenapsal. Den 56 nikdo. Den 57 - 0. D58 - 0…
Den 200 - 0…Den 500 - 0…Den 700 - 0…Den 800 - 0…Den 900 - 0… Den 981 - Jak se dnes citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.9.24 00:25

@RadiatorStudeny Počítám, že jako Anonym je pouze uvedená veřejně. Pokud ale chtěla přidávat příspěvky, musela se přihlásit a zadat email, na který jí chodí upozornění na reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.9.24 08:33

Tohle je věc, kterou si projde velká spousta lidí, sama nejsi, jen by ses měla nejspíše obrátit na pomoc nějakého psychologa ne o terapeuta, kteří by ti mohli pomoci na sebe i na svět nahlížet jinak. S rodinnou je to těžší, ale přátele jsou něco, co se dá vyřešit socializací. Můžeš zkusit chodit na nějaké lekce čehokoliv, znám i lidi, kteří si před tinder nebo bumble a jiné aplikace hledali kamarády, dokonce i opačného pohlaví a fungovalo to.

Pokud tahle situace trvá dlouho, je asi těžké se na věci dívat pozitivněji, ale není všem dnům konec, opravdu ti odborná pomoc a klidně i hledání přátel on-line nebo venku může pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová