Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobrý den, chtěla bych se zeptat, naposledy ms jsem mela 15.2 2011, dnes je 2.4.2011 a pořad nic - můžu být těhotná? Poznam na sobe v prvním mesici, ze se meni me telo? ![]()
No to musíš vědět sama jestli můžeš být těhotná
ne vážně kup si v lékárně test stojí pár kaček ![]()
někomu se mění, někomu ne, zkus test a budeš vědet (případně na krev jako samoplátce nebo k dr)
no pokud nepatříš k těm „šťastným“, které zvraceli od prvního dne, jako já, tak asi ne. Nejlepší by bylo, koupit si těhotenský test a nebo zajít na gyndu ![]()
kup si test, nebo supajdi do nemocnice
Tady ti to nikdo na dalku nerekne
Na UTZ uz pujde mimi urcite videt, tak bych sla na kontrolu at mas jistotu:)
Holky mela jsem to dostat 6.9 a melo to skoncit 11.9 tet uz to trva 9 dni co jsem to nedostala skousela jsem tt byla tam trosku silna a jedna sylna tet 9.9jsem spinela a tet seto rozjelo coto muze bej muzu to jeste dostat ![]()
@dra píše:
Holky mela jsem to dostat 6.9 a melo to skoncit 11.9 tet uz to trva 9 dni co jsem to nedostala skousela jsem tt byla tam trosku silna a jedna sylna tet 9.9jsem spinela a tet seto rozjelo coto muze bej muzu to jeste dostat
Tet.Ehm…jak to máme vědět?
P. S. Přečti si to po sobě ještě jednou…hrozné.
@dra tak dostala nebo nedostala nebo co se rozjelo??Nicmene pokud byla jedna sylna a druha troschu silna, pak pravdepodobne tehotna jsi.
@Eemii píše:
@dra tak dostala nebo nedostala nebo co se rozjelo??Nicmene pokud byla jedna sylna a druha troschu silna, pak pravdepodobne tehotna jsi.
no rojela ms ale nemam to tak moc