Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, tabulkova vaha je okolo kila, ked zoberies do uvahy, ze male moze byt plus minus dva tyzdne a ze je to viac menej odhad, tak ano, moze.
moj maly mal v 29tt 1500, bol o tyzden vacsi. teraz som 34 tt a je velky uz na 38 tt. ![]()
ano, je to mozne, ten muj prcek mel na utz ve 31tt uz 1640gr
![]()
no právě,podle tabulek mi to nějak nesedí
zdá se mi to dost, nechci rodit nějakýho macka
![]()
Anonymní píše:
no právě,podle tabulek mi to nějak nesedízdá se mi to dost, nechci rodit nějakýho macka
![]()
bud v klidu, „presnost“ utz je +/- 300gr
![]()
Monny89 píše:Anonymní píše:bud v klidu, „presnost“ utz je +/- 300gr
no právě,podle tabulek mi to nějak nesedízdá se mi to dost, nechci rodit nějakýho macka
![]()
![]()
![]()
Tak to je fajn
![]()
+- 500g.
Ale nechci strasit ale mala v 37 tydnu mela odhad 3700g v 41 tydnu kdy jsem rodila mi bylo receno ze bude tak 4kg a narodila se a mela 4620g
.Jo a mas uplne jedno jestli rodis velke mimco nebo male mala byla 10-15 minut venku
No, takže je to asi inviduální… Budu se muset nechat překvapit „co to ze mě vyleze“ ![]()
Anonymní píše:
Ahoj, je možné aby ve 27tt byla přibližna hmotnost dítěte 1320g ?![]()
ano je…nas malej mel ve 30.tt 1800g pri porodu 3550g
Je to možné aby to tak přibližně bylo, +- půl kila. Moje dcera měla reálnou váhu při porodu ve 27tt/1240kg.
Sany píše:
Je to možné aby to tak přibližně bylo, +- půl kila. Moje dcera měla reálnou váhu při porodu ve 27tt/1240kg.
Aha,takže to je fakt pravděpodobné…A ty jsi rodila ve 27.týdnu ? Promiň,že se vyptávám,ale docela mě to zajímá,neznám nikoho kdo by rodil pod 30tt. ![]()
Anonymní píše:Sany píše:Aha,takže to je fakt pravděpodobné…A ty jsi rodila ve 27.týdnu ? Promiň,že se vyptávám,ale docela mě to zajímá,neznám nikoho kdo by rodil pod 30tt.
Ano, porod 27tt. Ale v kartě měla napsáno narozena 26tt, že prý se nedonošencům jeden týden ubírá.
Sany píše:Anonymní píše:Ano, porod 27tt. Ale v kartě měla napsáno narozena 26tt, že prý se nedonošencům jeden týden ubírá.Sany píše:Aha,takže to je fakt pravděpodobné…A ty jsi rodila ve 27.týdnu ? Promiň,že se vyptávám,ale docela mě to zajímá,neznám nikoho kdo by rodil pod 30tt.
Tak to jo, a to samovolně nebo jsi šla císařem, a co malá,vypořádala se s tím v pohodě ?
Anonymní píše:Sany píše:Tak to jo, a to samovolně nebo jsi šla císařem, a co malá,vypořádala se s tím v pohodě ?Anonymní píše:Ano, porod 27tt. Ale v kartě měla napsáno narozena 26tt, že prý se nedonošencům jeden týden ubírá.Sany píše:Aha,takže to je fakt pravděpodobné…A ty jsi rodila ve 27.týdnu ? Promiň,že se vyptávám,ale docela mě to zajímá,neznám nikoho kdo by rodil pod 30tt.
Samovolně, už to doktoři nedokázaly zastavit ( zastavilo se to tedy o týden ) a navíc se skazila plodovka infekcí. Malej je už 12l a je v pořádku
Ale první rok života byl boj.
Ahoj, je možné aby ve 27tt byla přibližna hmotnost dítěte 1320g ?