Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo a jeste k ty vaze je to jen odhad, hodin pred porodem malyu odhadli 3800-3900g a mel 3550…
Cikyto píše:
Neumim si to predstavit rodit TEDjeste ze ted uz jsou na takove porody pripraveni a miminku pomohou to zvladnout i bez nejakych nasledku
![]()
- me jeste Dr. nerekla kolik malej vazi (jen tabulkove) ale za 2 tydny na VUZ se hned zeptam
Taky si to nedokážu představit,že bych teď rodila…ikdyž si někdy říkám,že už bych to chtěla mít za sebou… určitě se Dr zeptej,já se ptám každou kontrolu i na váhu i na velikost ![]()
Ajla píše:
jo a jeste k ty vaze je to jen odhad, hodin pred porodem malyu odhadli 3800-3900g a mel 3550…
Jasně
,ale pořád radši víc než-li míň ![]()
Ahoj holky, jsem ve 26. týdnu a chodim na těhot. cvičení. Od cvičení dělají i přednášky. Ted přemýšlím jestli mám jít na přednášku (o porodu, o komplikacích,…) hodně lidí mi řeklo, že je to tahání peněz z lidí. Většina ženských určitě na přednáškách nebyli a obešli se bez toho. Tak váhám,zda to nemám zrušit,jsem tam objednaná za 350 Kč za týden. Někdy je lepší nevědět příliš, aby se pak člověk zbytečně nestrachoval, jestli chápete jak to myslím.
Ještě pokračování. Já se totiž porodu bojim jako čert kříže, asi proto, že mě vždycky všechny holky strašili. Ostatní kamarádky se tak nebáli jako já. Tak nevim jestli mě ta přednáška ještě nevystraší.
Pro me je cely kurz zbytecny, radsi si zajdu na masaz ![]()
Vse co je potreba vedet je na internetu
I dychani, i cviceni… ![]()
Ja jsem 27+5tt a máme odhad 1281 cca
Prcek je z ivf, takže přesně víme termín.
To věřím,no. Ale zas je to velká zkušenost. Hlavní je,že je vše O.K,to je fajn slyšet