Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,jsem v 6tt…a mám trošičku červíčka…před chvíli jsm letěla na wc at se nepoblinkám v ložnici a co se nestalo…natáhla jsem se jak dlouhá tak široká…spálila jsem si zápěstí,loket a prso i přes tričko…no držka jak se patří.....ale nemám dojem že bych spadla na bříško…myslíte že to bude v pořádku?Stalo se vám to taky některé?To víte červíček hlodá…
neboj. zárodek je v břiše hodně dobře chráněný. bude to v pohodě.
Pokud nekrvácíš, netvrdne Ti bříško a nemáš žádné bolesti, mělo by to být v pořádku.
Já jsem spadla asi v 5.měsíci, uklouzla jsem venku na ledu, volala jsem teda dr. a ten řekl, ať přijdu. Bylo vše v pořádku. Taky jsem z toho byla špatná, nebyla jsem v klidu.
bud v klidu,urcite se drobeckovi nic nestalo ![]()
ja jsem v 5tt padala na horach na snowbu,na bricho,na zadek,dokonce jsem si i vymknula kotnik…ale je fakt,ze v tu dobu jsem jeste nevedela,ze jsem tehotna
a prcek to v brise prezil ve zdravi ![]()
Taky se mi to stalo zhruba 6tt mě psysko svalilo na zem na led a vše je ok ![]()
Já se skutálela v 8mém měsíci ze schodů až dolů bylo to v zimě a měla jsem bundu nic se mi nestalo.
Je holky,děkuji za uklidnění…v životě mě nenapadlo,že se natáhnu když budu utíkat na wc kvůli blinkání
bolí mě jen v kříži…ale to už asi tři dny…a včera ny kontrole bylo mimi ok ![]()
hvezdicko jo to moje segra sebou taky sekla tesne pred WC,kdyz bezela zvracet.Mela od koberce sedrenou pulku obliceje.
Pajule22 píše:člověk dělá co může aby to stihl a ono tohle.Ty jo takto vůbec nezávidím,mě ted štípe úplně vše a všude…co teprve kdyby to byl obličej…
hvezdicko jo to moje segra sebou taky sekla tesne pred WC,kdyz bezela zvracet.Mela od koberce sedrenou pulku obliceje.
Ahojky,
jsem v 10tt a před půl hodinkou mi ujela noha a já žuchla na prdel… zatím vše v pořádku, bříško nijak nebolí, ale jsem totálně vyděšená a na nervy. Myslíte, že mám jet na pohotovost? Miminko je z IVF a mám tam ještě mizející dvojče, tak mám totálně strach!
Co byste dělaly?
Pokud Ti ta noha neujela ve dvou metrech na štaflích, tak si myslím, že se nic stát nemůže…
Ahoj, myslím že se mimču nic nestane. Spadla jsi na zadek, ne na bříško… Pokud nekrvácíš, mělo by to být v pořádku.
A je úplně jedno, že mimčo je z IVF, určitě je dobře chráněné.
@Milu_Stodůlky - ne, jen jsem si kecla na prdel, tada mám ji solidně velkou, ale bříško nebolí, spíš záda! snad ne, furt přemýšlím, jeslti mám jet na pohotovost