Pád v těhotenství

4228
1.4.11 20:25

Pád

Ahoj holky,jsem v 6tt…a mám trošičku červíčka…před chvíli jsm letěla na wc at se nepoblinkám v ložnici a co se nestalo…natáhla jsem se jak dlouhá tak široká…spálila jsem si zápěstí,loket a prso i přes tričko…no držka jak se patří.....ale nemám dojem že bych spadla na bříško…myslíte že to bude v pořádku?Stalo se vám to taky některé?To víte červíček hlodá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21783
1.4.11 20:28

neboj. zárodek je v břiše hodně dobře chráněný. bude to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
1.4.11 20:33

Pokud nekrvácíš, netvrdne Ti bříško a nemáš žádné bolesti, mělo by to být v pořádku.
Já jsem spadla asi v 5.měsíci, uklouzla jsem venku na ledu, volala jsem teda dr. a ten řekl, ať přijdu. Bylo vše v pořádku. Taky jsem z toho byla špatná, nebyla jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.4.11 20:34

bud v klidu,urcite se drobeckovi nic nestalo :)
ja jsem v 5tt padala na horach na snowbu,na bricho,na zadek,dokonce jsem si i vymknula kotnik…ale je fakt,ze v tu dobu jsem jeste nevedela,ze jsem tehotna :) a prcek to v brise prezil ve zdravi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
1.4.11 20:34

Taky se mi to stalo zhruba 6tt mě psysko svalilo na zem na led a vše je ok :-)

• Citovat
  • Upravit
9879
1.4.11 20:40

Já se skutálela v 8mém měsíci ze schodů až dolů bylo to v zimě a měla jsem bundu nic se mi nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
1.4.11 20:50

Je holky,děkuji za uklidnění…v životě mě nenapadlo,že se natáhnu když budu utíkat na wc kvůli blinkání :) bolí mě jen v kříži…ale to už asi tři dny…a včera ny kontrole bylo mimi ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
1.4.11 21:11

Holky koukejte co jsem našla :dance:

http://www.huggiesclub.cz/…leDetail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.4.11 21:15

hvezdicko jo to moje segra sebou taky sekla tesne pred WC,kdyz bezela zvracet.Mela od koberce sedrenou pulku obliceje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
1.4.11 21:19
Pajule22 píše:
hvezdicko jo to moje segra sebou taky sekla tesne pred WC,kdyz bezela zvracet.Mela od koberce sedrenou pulku obliceje.
člověk dělá co může aby to stihl a ono tohle.Ty jo takto vůbec nezávidím,mě ted štípe úplně vše a všude…co teprve kdyby to byl obličej…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
1.4.11 21:21

a koberec je ještě horší než plovoučka,au.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.8.12 22:09

Ahojky,

jsem v 10tt a před půl hodinkou mi ujela noha a já žuchla na prdel… zatím vše v pořádku, bříško nijak nebolí, ale jsem totálně vyděšená a na nervy. Myslíte, že mám jet na pohotovost? Miminko je z IVF a mám tam ještě mizející dvojče, tak mám totálně strach!

Co byste dělaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 22:13

Pokud Ti ta noha neujela ve dvou metrech na štaflích, tak si myslím, že se nic stát nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
17.8.12 22:22

Ahoj, myslím že se mimču nic nestane. Spadla jsi na zadek, ne na bříško… Pokud nekrvácíš, mělo by to být v pořádku.
A je úplně jedno, že mimčo je z IVF, určitě je dobře chráněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.8.12 22:22

@Milu_Stodůlky - ne, jen jsem si kecla na prdel, tada mám ji solidně velkou, ale bříško nebolí, spíš záda! snad ne, furt přemýšlím, jeslti mám jet na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí