Jsme exoti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
17.7.15 11:46
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o zachovani anonymu.Jsem doma na materske a chtela bych si nekdy pozvat nejakou kamaradku at si deti pohraji atd.No,ale premyslim nad jednou veci. Mozna se budete smat, ale zajima me vas nazor.Byt mame celkem pekny, bohati nejsme, spis setrime no. Trochu se stydim vzit kamosky do obyvaku, kde mame doted klasickou televizi, proste ne plazmu, kterou maji dnes vsichni, ale klasickou krabici. Pritel odmita koupit novou, dokud to hraje.No a obyvaci stenu mame tez uz nemoderni.Je pekna stale, ale je to takove to: sama skrinka+vitrina. Bylo to moderni tak pred 15 lety. Proste se za to trochu stydim, kdyz ma kazdy dnes vse moderni.Jsem zvedava, co mi na to reknete.

kamarádi Ti nejdou okukovat byt, jdou za TEbou.. my máme nové vybavení ala ikea, někdo by ohrnoval nos, nám to stačí.. proč řešit, jestli se to někomu bude líbit nebo ne? :think: tohle by mi nikdy nenapadlo hodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.7.15 11:47

Tohle jsem ze začátku taky řešila, nechtěla jsem k sobě zvat kamarádky. Obývací stěnu nemam žádnou, mam takové dvě menší skříni a na jedné telku, jedné skřince dokonce chybějí dvířka. Telku taky jsem jeste před 14 dni měla tu starou, kdyby se nerozbila, mam ji doteď. Mam lino v kuchyni a v pokoji a jsou děsný, v kuchyni mam dokonce v lině díru. Všechno prostě starý, ale zase mam uklizeno, čisto, navoněno. Ted uz to ani zas tak neřeším, kamaradkam jsem to řekla, že to doma nemam zas tak úžasný atd a pohoda. Dělala jsem si z toho takovou hlavu a ony to vůbec neřešily. Bylo jim to fuk. Teď jsem chodi skoro pořad s dětmi i tady spi. Hlavně, že je pohoda. Kdyby to kamaradkam vadilo, tak to nejsou kamarádky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
17.7.15 11:50

Tak to jsem doteď netušila, že se mám stydět za to, že nemáme plochou televizi. Klidně jsem si zvala návštěvy a netušila, jaké je to fópá. 8o Už nikdy nebudu klidně spát. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
17.7.15 11:51
@hanka.br. píše:
Moje kuchyně je z roku 1972 - oranžová Asta, kterou vídáme ve filmech pro pamětníky. Je moje a jestli s ní má někdo problém, není to můj problém, rozhodně se za ni nestydím a hosty kvůli tomu zvát nepřestanu. Předpokládám, že nechodí lustrovat cenu vybavení našeho domu.Příspěvek upraven 17.07.15 v 11:24

Já ji mám v červené :D No a co jako, pokud slouží, slouží a jestli se někomu nelíbí, ať si… :)

Nezvat si někoho jen kvůli tomu, že nemám tv placku a novou obývačku, aach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.7.15 11:53

@kate02 To má každý jinak no. Ale já když vidím něco jako na fotce @Patricia89, tak úplně cítím, jak se tam nemůžu nadechnout, cítím takovou tu starou vůni z vaření, starého koberce a věcí ze sklepa, a nemám si kam sednout, protože všude něco je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
17.7.15 11:53

Aspoň poznáš, jaký je kdo kamarád. My máme každý pokoj jiný styl, něco je moderní, něco staré, poděděné, ale čisté a funkční. Já třeba nerada vyhazuju věci, kterým nic není, jen nejsou zrovna in. Radši utratím peníze za něco důležitějšího, než je supermoderní telka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.7.15 11:54
@hanka.br. píše:
Moje kuchyně je z roku 1972 - oranžová Asta, kterou vídáme ve filmech pro pamětníky. Je moje a jestli s ní má někdo problém, není to můj problém, rozhodně se za ni nestydím a hosty kvůli tomu zvát nepřestanu. Předpokládám, že nechodí lustrovat cenu vybavení našeho domu.Příspěvek upraven 17.07.15 v 11:24

Tu má mamka taky, stěhovala se s námi asi 5× a pořád drží :palec: Akorát má přetapetovaná dvířka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.7.15 11:54

Kdybych šla na návštěvu já, mnohem více by mi vadila špína a nepořádek, než krabicoidní televize. Na návštěvu se obvykle nechodím dívat na TV :D

Záleží, jaké máš kamarádky. Jestli máš pocit, že by tě mohly hodnotit podle vybavení bytu, tak je snad raději nezvi a ještě lépe s nima nekamaraď :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
17.7.15 11:55

Já mám nábytek do obýváku starý 20 let Kupovala jsem si ho ještě dávno za svobodna. Už se se mnou stěhoval 3×. A nepřipadám si blbě. Spíš mám problém s moderním nábytkem, že se mi nic moc nelíbí :nevim:. Příští rok ale budu muset něco nového koupit :roll:.

• Citovat
  • Upravit
14637
17.7.15 11:57

Jinak co se týče návštěv, tak co jako. :nevim: Kdybych měla chodit ke kamarádce, aby si děti pohrály, tak to tu chvíli vydržím, pokud bude čisto a voňavo, tak žádný problém. Televizi bych ale neřešila vůbec. :mrgreen: Upřímně já spíš fandím domácnostem bez televize. Taky bych to tak měla, kdybychom neměli herní konzole, které větší obrazovku vyžadují. A občas na nějaký film je to taky dobrá věc. Televizní stanice jsem si pro jistotu odpojila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.7.15 11:57

Příspěvek upraven 17.07.15 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
17.7.15 11:58

Mimochodem, část nábytku v obýváku dostala moje prababička jako svatební dar. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.7.15 12:11

Ja mam starou televizi a nabytak kazdy kus jiny, co nam kdo dal, ale stydim se ani ne tolik za pocmarane zdi, ktere mame taky, ale hlavne za bordel, ktery nezvladam.

mimochodem na ty moderni televize moc neexistuje nabytek a ni moc rozumnych konceptu, jak je umistit, kam ty kabely a pod… klidne si jeste par let pockej, az se to vychyta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.7.15 12:26
@Litta píše:
Pokud ta stěna vadí i tobě, tak bych vitrínky vyprázdnila, případně nechala jen knihy. Zbytek obýváku bych co nejvíc odlehčila, udělala z toho minimalismus. Pak ta stěna vynikne, televize bude vypadat jako záměr, a bude tam příjemno. Mně osobně na těch stěnách vadí nejvíc ta přeplácanost - kraječky, porcelánky, kýčovité rámečky obrázků,… Pak to nezachrání ani moderní lustr. Ty moderní ineriéry jsou právě v té střídmosti. A toho lze docílit i s nábytkem po prababičce.

Presne. Nevadi stary nabytek, hlavne cisto a nejhorsi je takova stena zaplacena tema kycema.
Ja asi taky nejsem in, mame sice TV placku, ale malou a jeste na nas ve sklepe ceka stara, ale funkcni bedna. Nevadi mi to, co jsem si vsimla, tak dost v zahranici byva na ty televize skrin a tam ji zaviraji, i tu placku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
17.7.15 12:34
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o zachovani anonymu.Jsem doma na materske a chtela bych si nekdy pozvat nejakou kamaradku at si deti pohraji atd.No,ale premyslim nad jednou veci. Mozna se budete smat, ale zajima me vas nazor.Byt mame celkem pekny, bohati nejsme, spis setrime no. Trochu se stydim vzit kamosky do obyvaku, kde mame doted klasickou televizi, proste ne plazmu, kterou maji dnes vsichni, ale klasickou krabici. Pritel odmita koupit novou, dokud to hraje.No a obyvaci stenu mame tez uz nemoderni.Je pekna stale, ale je to takove to: sama skrinka+vitrina. Bylo to moderni tak pred 15 lety. Proste se za to trochu stydim, kdyz ma kazdy dnes vse moderni.Jsem zvedava, co mi na to reknete.

Ahoj, ja myslim, ze staci kdyz budes mit doma uklizino a utulno. My taky stale zarizujeme, mame stare dvere, stenu v obyvaku…jeste dlouho bude trvat, nez to bude tak, jak bychom chteli. Ale abych se kuli tomu vyhybala navstevam? To je prece hloupost. Pokud je nekdo povrchni a pomlouvacny, najde si neco vzdy. Myslim, ze pokud mas normalni kamaradky, oceni jine veci, nez moderni TV ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová