Velký techničák - adresa

2642
17.7.15 10:00

velký techničák - adresa

Ahoj všichni,
tušíte někdo jak je velký průšvih nezměněná adresa ve velkém techničáku?
V dokladech co vozím u sebe tj. občanka, řidičák, malý techničák, zelená karta nové bydliště mám v pořádku a musím denně lítat autem a není čas zajít změnit velký techničák.. Předpokládám že u běžné silniční kontroly by to mělo být v cajku.. kdy je potřeba velký techničák? Po nehodě, při krádeži auta..? Máte někdo zkušenost jaké jsou (byly) lhůty na změnu bydliště ve velkém TP a jaká hrozí pokuta nebo popotahování?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
17.7.15 10:04

Mi tu změnu zapsali sami na STK, ale to bylo před zavedením elektronického registru vozidel. Průšvih by to neměl být, zavolej si na příslušný odbor dopravy podle bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101586
17.7.15 10:05

@kjhui Lhuta je klasicka, tedy myslim ze tech 10 pracovnich, ale jinak se kulovy deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.7.15 10:12

Já teď měnila změnu příjmení po šesti letech a změnu trvalého po třech a úplně bez problémů. Samozřejmě záleží na úředníkovi. Ale nebála bych se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
17.7.15 10:28

Jak je to velký průšvih netuším, ale jak to tak znám, tak se nic neděje. Jen by mě zajímalo jak se ti povedlo změnit malý techničak bez velkého. Mě tyhle změny dělali vždy dohromady. Ale osobně bych tam došla co nejdřív, není to nic tak strašného a když se objednáš tak to máš vyřízené za chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
17.7.15 10:34

Aha, tak jsem idiot, tak nemám adresu novou ani v malém techničáku.. jen v občance a zelené kartě.. je to průser?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
17.7.15 10:37

@kjhui asi ne, ale co nejdřív tam dojdi. Naštěstí doby řeší striktně jen policie u zbraní, ostatní ne a jak je vidět lidi na to furt hřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
17.7.15 10:42

Taky si myslím, že když se stane nehoda atp. já si myslím, že adresa nevadí, když jsi se nepřestěhovala do jinýho města. to je pak jinej úřad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.7.15 11:13

Nehodu jsme řešili dvakrát a trvale bydliště a jméno z technicaku nikoho nezajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
17.7.15 11:14

Mě to vadilo jenom při prodeji, do té doby jsem to neřešil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
17.7.15 11:38

J8 jsem auto i vyřazovala z registru a nikomu to nevadilo. Ale já jsem měla v malém TP adresu novou a ve velkém starou a bylo to jiné město :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
17.7.15 11:58

Díky všem za rady a zkušenosti. Ještě dotaz - při přepisu do malého i velkého, to udělají na počkání? Jde o stejné město, jen jiná čtvrť.. Nebo si tam doklady chvíli nechají? Nemůžu být ani den bez auta (a bez malého TP samozřejmě jezdit nebudu).. A doklady k přepisu adresy - stačí občanka s novým bydlištěm? Vím že to jde najít i jinde, ale když tu má zkušenost tolik lidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.7.15 12:06

@kjhui na počkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
17.7.15 12:11