Jsme za půlkou! 22.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
5.9.12 18:23

Tak už budu s těma dotazama asi trapná, ale asi jsem chytla nějakou střevní virozu, horečku nemám, ale žaludek mě bolí jako čert a je mi i tak pořád na zvracení…nevíte co na to?? zatím jsem na cocacole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.9.12 21:51

Já bych řekla, že to střevní nebude, bude to jen pouhá těhotenská nevolnost..mně bylo blbě první tři měsíce v kuse..pak ok..a ted jak mam obrovský břicho a dělohu jak melouna, tak mi tlačí na žaludek a taky ho mám jak na vodě a je mi blbě jako na začátku..Kdyby jsi střevní měla o mimi se neboj..na průjem můžeš živoč. uhlí, já brala i endiaron a imodium a malej je v pořádku..na teplotu paralen..měla jsem na začátku pořád chřipku, rýmu, kašel a paralen byl můj kamarád abych neměla horečku..Hlavně musíš pít, že nebudeš jíst se neboj já nejedla pomalu tři měsice zhubla jsem šest kilo a malej je obřík už ted ve 30tt..hlavně pít musís, at je ti zle jak chce, jinak by jsi musela na kapačky, mně tím doktorka vyhrožovala, já totiž neudržela ani vodu..Drž se, odpočívej a nakupuj věcičky, klidně i kočárek, postýlku, cokoli..já na ty babský řeči nevěřím..já mám do termínu 2 měsíce a mám už komplet zabalenej kufr do porodnice:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
5.9.12 22:00

@lenka4692 to spis mas po nejakym jidle, ta cola je dobra a fakt pit po douskach a jit to zaspat, obcas to taky mam, kdybys mela strevni tak uz litas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.9.12 11:52

Tak máme za sebou probdělou noc, fakt hrůza! tím, že mě pořád bolí žaludek, jsem si neměla jak lehnout, na zádech mě chytají křeče do nohou a když ležím na boku tak zase do břicha, jsem dost vyčerpaná a do toho se malá asi v bříšku rozhodla hrát fotbalový zápas a strefovat se hlavně do bolavého žaludku :lol: doufám, že to brzy přejde a dnes už budu moc spát normálně..jinak všechny zdravím a moc děkuji za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí