Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
31918
21.5.15 16:38
@blecha72 píše:
@pomenkova proč? Jsi nějakého vyznání? Chápeš, že věřící lidé, nejen muslimové, mají určitá omezení?

Pak ale nemají co dělat v jiné zemi. Tolerance, ale odsud dosud. Víš on by to chtěl takhle každý vzít si pozitivní ze všeho, ale tomu se říká vychcanost. Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého…

• načítám...
25179
21.5.15 16:39
@blecha72 píše:
@pe-terka jo, kromě chuti je tady ta překážka spojená s náboženstvím. Římskokatolické kostely nejsou v muslimských zemích žádnou výjimkou.

Ale at si jedí třeba žabí stehna, ale at to nevyžadují po nás (u nás). O tom, že by v muslim, zemích byly římsko - katol. kostely nic nevím - nemůžu tedy komentovat.
To nechám informovanějším :think:

• načítám...
31918
21.5.15 16:44
@tiffany píše:
A jak se prokázalo, že to očkování nezpůsobilo? Fakt mě nebavíš. Jesli jsi si nechala vymýt mozek, tak já tedy ne.

Možná by ses tu omluvit měla spíš ty, moc mě nebaví diskutovat s člověkem, který umí akorát urážet.

A pokud takhle přispuješ ke všemu v životě, tak ti na to fakt nemám co říct. Výraz „A způsobilo B“ je podmíněn prokázáním dané skutečnosti, poud ti to ještě nikdo neřekl. V případě, že to nikdo nedokázal, tak se můžeš tak akorát domnívat, ač v daném případě to akorát vypovídá o tom, že o dané nemoci evidentně nevíš vůbec nic a navíc se odmítáš tématem zabývat na odbornější úrovni než je blogískový článek. Proto vůbec nemá cenu tady nad tím s tebou diskutovat.

• načítám...
31918
21.5.15 16:46
@blecha72 píše:
tak chápu, že je pro tebe těžší pochopit principy, které s sebou náboženství nese. Jedním z nich je i tolerance.
edit: i civilizovaní muslimovénejedí vepřové
Četla jsi korán?
  • načítám...
31918
21.5.15 16:47
@pomenkova píše:
@blecha72 Fakt??civilizovani muslimove nam tady chlastaji ligu uz davno a predtav si ze my tolerujem dost protoze u nas ve firme jsou turci, kteri muslimove jsou a predstav si jedi i maso veprove, proste se nejak zcivilizovali az moc, v praci jsou dobri-to je to co uznavame ;) ;)
Ja toleruji dost, ale nehodlam tolerovat veci jako ze se zakaze vanocni stromek v bruselu a dalsi blbosti… :nevim:

Naprosto souhlasím…

• načítám...
12272
21.5.15 16:50
@Nimie píše:
Možná by ses tu omluvit měla spíš ty, moc mě nebaví diskutovat s člověkem, který umí akorát urážet.A pokud takhle přispuješ ke všemu v životě, tak ti na to fakt nemám co říct. Výraz „A způsobilo B“ je podmíněn prokázáním dané skutečnosti, poud ti to ještě nikdo neřekl. V případě, že to nikdo nedokázal, tak se můžeš tak akorát domnívat, ač v daném případě to akorát vypovídá o tom, že o dané nemoci evidentně nevíš vůbec nic a navíc se odmítáš tématem zabývat na odbornější úrovni než je blogískový článek. Proto vůbec nemá cenu tady nad tím s tebou diskutovat.

No je zajímavé, že to té paní řekl doktor, ale to je jedno. Já jsem po paní žádné důkazy nevyžadovala, spíš jsem jí vyjádřila účast. Jestli tě uráží, že si necháváš vymýt mozek, tak to nedělej. :nevim: Nevím, za co bych se ti měla omluvit.

• načítám...
66815
21.5.15 16:50
@tiffany píše:
To, že to za nesmysl považuješ ty ještě neznamená, že to nesmysl je. Mě to přijde docela logické a antimanipulativní. Tolerance jedním směrem není tolerance.

Muslimové vepřové tolerují, jen ho nejedí :nevim: Tvůj argument je stejně nesmyslný jako, že vegetariáni netolerují maso.

• načítám...
66815
21.5.15 16:51
@Nimie píše: Četla jsi korán?

jo, mám ho v knihovně, a co?

• načítám...
66815
21.5.15 16:52
@pe-terka píše:
Ale at si jedí třeba žabí stehna, ale at to nevyžadují po nás (u nás). O tom, že by v muslim, zemích byly římsko - katol. kostely nic nevím - nemůžu tedy komentovat.
To nechám informovanějším :think:

Muslimové po tobě nepožadují, abys nejedla vepřové.

• načítám...
12272
21.5.15 16:52
@Nimie píše:
Možná by ses tu omluvit měla spíš ty, moc mě nebaví diskutovat s člověkem, který umí akorát urážet.A pokud takhle přispuješ ke všemu v životě, tak ti na to fakt nemám co říct. Výraz „A způsobilo B“ je podmíněn prokázáním dané skutečnosti, poud ti to ještě nikdo neřekl. V případě, že to nikdo nedokázal, tak se můžeš tak akorát domnívat, ač v daném případě to akorát vypovídá o tom, že o dané nemoci evidentně nevíš vůbec nic a navíc se odmítáš tématem zabývat na odbornější úrovni než je blogískový článek. Proto vůbec nemá cenu tady nad tím s tebou diskutovat.

Blogískový článek? Já tu paní znám osobně a znám jich víc. Řekli jim to doktoři, že jim poškodilo zdraví očkování a jak to víš ty u sebe? Máš na to důkaz?

• načítám...
12272
21.5.15 16:53
@blecha72 píše:
Muslimové vepřové tolerují, jen ho nejedí :nevim: Tvůj argument je stejně nesmyslný jako, že vegetariáni netolerují maso.

A kdo je nutil ho jíst? To nad nima někdo stál s puškou u hlavy a nutil je? Mohli sníst brambory a jít ne? 8o

• načítám...
66815
21.5.15 16:53
@Nimie píše:
Pak ale nemají co dělat v jiné zemi. Tolerance, ale odsud dosud. Víš on by to chtěl takhle každý vzít si pozitivní ze všeho, ale tomu se říká vychcanost. Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého…

tak přísahám, že příští prázdniny budu děsně nasran. á, až budou 15. strna zavřené všechny obchody třeba v Rakousku :mrgreen:

• načítám...
25179
21.5.15 16:54
@blecha72 píše:
Muslimové po tobě nepožadují, abys nejedla vepřové.

Když budu v muslimské zemi a budu ho tam vyžadovat např. v jídelně či restauraci, tak mi ho naservírují? (opačný princip, než jsme zde uvedly s Poměnkovou).

• načítám...
66815
21.5.15 16:56
@pe-terka píše:
Když budu v muslimské zemi a budu ho tam vyžadovat např. v jídelně či restauraci, tak mi ho naservírují? (opačný princip, než jsme zde uvedly s Poměnkovou).

Ne. A není to stejný příklad.

• načítám...
50725
21.5.15 17:00
@tiffany píše:
To je legrační. Pravděpodobnost ti nic neříká? Pokud budou mít lidi zničené zdraví je víc pravděpodobné, že si ten produkt koupí, než když budou zdraví. Nebo ty snad, když se cítíš zdravá, kupuješ nějaké prášky? 8o No je pravda, že třeba na posílení té zničené imunity… Jenže ona zničená imunita se stejně posílit nedá. :think:

No jde pak taky o to, jestli firma vyrábějící vakcíny vyrábí i přípravky na podporu imunity. Uznávám, nechce se mi to hledat (ale možná si dám později tu práci), takže jestli znáš konkrétní případ, tak sem s ním :mrgreen:

Taky by mě zajímalo, jak podle tebe funguje imunita, že se nedá posílit :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová