Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nimie píše:
co?to byla názorná ukázka toho, že pravděpodobnost většiny negativních účinků z očkování je VÝRAZNĚ nižší než pravděpodobnost u nemocí. Mimochodem věděla jsi, že jsou dokonce nemoce, kde očkování vytváří trvalejší a stabilnější imunitu, jsou dokonce takové, kde se po nemoci stejně imunita nevytváří a tudíž nemoc skutečně akorát ohrožuje, ale nic moc z toho
To byla názorná ukázka toho, že si něco vycucáš z prstu a po mě chceš argumentovat věcně a s odkazy. ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Už jsem tu na epipi jedné osobě doporučila se léčit. Ty jsi další horký adeptprostě takhle překrucovat něčí slova, sem tam něco přidat a přibarvit, takhle přesně ty nesmysly vznikají.
Tak protože nevěříme Michalákové, tak jsme sadistkyA že jsem napsala, že blbé děti to asi zdědily po blbé matce, to volně přeloženo znamená, že já jediná mám děti chytré. Nepíšeš ty konspirační weby náhodou ty?
Máš doktorát z psychiatrie? ![]()
@Moise jde jen o to, ze ty prekvalifikovany zapominaji pouzivat lidsky selsky rozum, porad zvazuji prevazuji tak dlouho a na zaklade takovych domnenek, ze nakonec se stava, ze deti milujici budou nekde zavreny s pestouny budou psychicky zniceny a deti opravdu tyrany budou prehlizeny
![]()
Vzdyt jde o ho..o kdyz si to vezmes lidsky at jdou do cr do DD kde se pozna, jestli je nekdo zneuzival, at maji prava obcanu lidi z cr, az tohle se vse stane at si o tom cesi rozhodnou a p. michalakova muze dokazat u nas u soudu jak to bylo. nikdo netvrdi, ze se to nema vysetrit, ale tady v cr, ne v Norsku, ne v zemi kde kazde dite patri automatiocky norum, uz tohle je dost nechutne na to aby to clovek s prumernou inteligenci pochopil
![]()
@tiffany píše:
To je vtipné. Třeba takové zarděnky jsou nebezpečné pro plod, proto se očkují už děti, aniž by se vědělo, jak dlouho a zda vůbec ta vakcína je účinná. Naproti tomu když zarděnky prodělá člověk v dětském věku, je tam doživotní imunita. To samé zase u příušnic u kluků. Sama doktorka mi řekla, že tohle očkování nechápe. Doktoři většinou se ohánějí tím, že spalničky mohou být smrtelné (komplikace) a víš to, že tu není registrovaná monovakcína proti spalničkám? A tak bych mohla pokračovat.
Probrala jsi jedno jediné očkování, které je zrovna kontroverzní, protože ano, příušnice (nejen u kluků) mají nižší odolnost, tos toho vyřešila
nicméně ano, spalničky skutečně jsou nejen smrtelné, ale hlavně je tam poměrně vysoké riziko trvalých následků. Zkus si pročíst něco k té své původní studii, dozvíš se i jak to dopadlo, když se proti tomu přestalo očkovat… ![]()
A mimochodem, jak dlouho to účinkuje se ví
dvě dávky výše zmíněného očkování poskytují téměř doživotní ochranu zrovna třeba proti spalničkám, které jsou pro plod také nebezpečné. Jediné přeočkování se doporučuje jednou za život pokud jsi riziková (tedy třeba pracuješ s nemocnými apod). ![]()
@tiffany píše:
To byla názorná ukázka toho, že si něco vycucáš z prstu a po mě chceš argumentovat věcně a s odkazy.
Jasně, dělej hloupou, však to je ideální pokud k tématu nemáš co říct ![]()
@tiffany píše:
Psala jsem, že už to nedohledám. Já si to neschovávám. Prostě jsem na netu četla proto, abych se rozhodla.
V pohodě ![]()
@Antonie Bolavá Dekuji ti za diagnozu vis ze te za tento vyrok muzu zalovat??dej si pozor co pises holka chytra
![]()
Neboj ja to neudelam, nejsem magor, ale ty si dej bacha na to co kde pises to ti doporucim, ale reknu ti, ty mas dost teda
![]()
Pokud takovy lide soudi Pani Michalakovou ma fakt Pech ![]()
Ja nic neprekrucuji ty tady vyrokujes kecama o genech, o chytrosti co to ma proboha spolecneho s P. Michalakovou??jako fakt uz si dej pohov..ty jsi sem prisla uz od zacatku se jen hadat, tak nech tech blbych reci
![]()
@pomenkova ale vždyť já celou dobu říkám to samé, odhlížím úplně od paní Michalákové, neznám ji, nevím kde je pravda. Musím se opravit, ne že ji nevěřím, to byl asi špatný obrat, prostě nevím. Ale stále si stojím za tím, že pokud norská strana děti odebrala a rodiče nebyli z ničeho obviněni, neměla právo je dál držet, natož dát k pěstounům, oddělit je od sebe a zakázat mluvit rodnou řečí
Pokud nic nezjistili na rodiče, buď je měli vrátit do rodiny nebo vrátit do ČR, ať tady úřady konají, když se jedná o občany ČR.
Já ten problém vnímám, že existuje a popravdě mě dost děsí, že paní Michaláková nemá skoro žádnou podporu ze strany státu.
Jsou vlastně nějaké novinky ohledné Maxine ze Slovenska? ![]()
@Nimie píše:
Probrala jsi jedno jediné očkování, které je zrovna kontroverzní, protože ano, příušnice (nejen u kluků) mají nižší odolnost, tos toho vyřešilanicméně ano, spalničky skutečně jsou nejen smrtelné, ale hlavně je tam poměrně vysoké riziko trvalých následků. Zkus si pročíst něco k té své původní studii, dozvíš se i jak to dopadlo, když se proti tomu přestalo očkovat…
dvě dávky výše zmíněného očkování poskytují téměř doživotní ochranu zrovna třeba proti spalničkám, které jsou pro plod také nebezpečné. Jediné přeočkování se doporučuje jednou za život pokud jsi riziková (tedy třeba pracuješ s nemocnými apod).
Pokud by byly spalničky smrtelné, tak už tu nejsem. ![]()
@Nimie píše:
Jasně, dělej hloupou, však to je ideální pokud k tématu nemáš co říct
No vidíš a mě přijde, že hloupu děláš ty. ![]()
@pomenkova píše:
@Antonie Bolavá Dekuji ti za diagnozu vis ze te za tento vyrok muzu zalovat??dej si pozor co pises holka chytra![]()
![]()
Neboj ja to neudelam, nejsem magor, ale ty si dej bacha na to co kde pises to ti doporucim, ale reknu ti, ty mas dost teda![]()
Pokud takovy lide soudi Pani Michalakovou ma fakt Pech
Ja nic neprekrucuji ty tady vyrokujes kecama o genech, o chytrosti co to ma proboha spolecneho s P. Michalakovou??jako fakt uz si dej pohov..ty jsi sem prisla uz od zacatku se jen hadat, tak nech tech blbych reci![]()
![]()
Fakt mě za to můžeš žalovat joo? Tak to zkus, aspoň bude prča
Ono se dneska dá podat žaloba za lecjakou hovadinu. Jen bacha, abys pak neplatila soudní výlohy ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Fakt mě za to můžeš žalovat joo? Tak to zkus, aspoň bude prčaOno se dneska dá podat žaloba za lecjakou hovadinu. Jen bacha, abys pak neplatila soudní výlohy
Slušnej člověk by se omluvil, ale ty ne, ty to budeš ještě víc hrotit. ![]()
@tiffany prave slusnej clovek, to ona neni a vsimej si ona ma prcu ze soudu, takze uz chapu postoj k pani Michalakove
bavi se tim zrejme ![]()
@Nimie píše:
Probrala jsi jedno jediné očkování, které je zrovna kontroverzní, protože ano, příušnice (nejen u kluků) mají nižší odolnost, tos toho vyřešilanicméně ano, spalničky skutečně jsou nejen smrtelné, ale hlavně je tam poměrně vysoké riziko trvalých následků. Zkus si pročíst něco k té své původní studii, dozvíš se i jak to dopadlo, když se proti tomu přestalo očkovat…
dvě dávky výše zmíněného očkování poskytují téměř doživotní ochranu zrovna třeba proti spalničkám, které jsou pro plod také nebezpečné. Jediné přeočkování se doporučuje jednou za život pokud jsi riziková (tedy třeba pracuješ s nemocnými apod).
A co epidiemie v Ústí nad Labem? Tam se spalničkami nakazili i očkovaní
. Nebo očkování kojence proti žloutence B? Jak dlouho účinkuje tato „ochrana“?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat