Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
21.5.15 12:04
@Nimie píše:
Jsou tam uvedeny, protože ten lék musí projít x kontrolama, získat hromadu certifikátů a každý z těch kontrolních orgánů (přinejmenším v rámci EU) vyžaduje uvedení čehokoliv, co má pravděpodobnost alespoň 0,0000000000001.

Úplně stejný princip, proč dneska weby musí upozorňovat, že používají cookies a proč se na etikety dneska musí psát naprosto všechny alergeny, i když pravděpodobnost alergie je téměř nulová.

Jinými slovy - vypisuje se to tam pro to, aby ta společnost nedostala pokutu. Ale to neznamená, že je to všechno tak hrozně pravděpodobné…

K tomu hliníku třeba tady www.vakciny.net/…_2011_31.htm ;)

Přesně tak, protože se ta firma kreje. Kdyby nehrozilo žádné poškození zdraví, tak to tam nemusí psát a bát se postihu. :palec: No v tom nula nula prd, jak píšeš, i když nechápu, odkud jsi tohle číslo čerpala :roll: může obsahovat třeba tvoje dítě, ale takhle v číslech to vypadá docela nevině.

• načítám...
12272
21.5.15 12:07
@Antonie Bolavá píše:
Když to napíšu ad absurdum, tak pokud budeš ve skupině, nakteré se bude testovat nový lék, a zlomíš si nohu, tak do příbaláku napíšou jako vedlejší účinek napíšou zlomeniny 8)

Vysvětli mamince, jejíž dítě má po očkování epilepsii, že mělo lépe koukat na cestu. :roll:

• načítám...
26842

@Moise rekni mi a ty pises o psovi sem z jakoho duvodu nechces jen medializaci??Ja taky nemuzu vedet, jestli je to pravda, ale rikam si je snad natolik v hlave v pohode, ze by ji nenapadlo necim takovym vycnivat..takove duvody presvedcuji me o bezpravnosti na pani Michalakove proste selsky rozum 8) 8)
Nepojedu do televize abych upozornovala na sebe a tyrane deti, nerozvedla bych se. precti si denicek nedavno jedné tady co psala, ze deti otec sice branil proti matce, ktere nechala v postylce cely den a sla nekam pracovat, ale presto spolu zustali ikdyz deti jim vzali pozdeji, to je zvrhlost a uchylarna, to jsou ty pravy co zneuzivaji..Ne strahana zenska ktera prosi o pomoc..co uz vas sakra lidi muze vic nakopnout aby jste byli vuci te zenske bez nejakych osobnich nenavisti a pranich aby ji deti nevratili.Na cem vy stavite, ze ji nevrite, na co by si to vymyslela a co ta slovenka, ta si take vymyslela??Ona porodi vezmou ji 10 tydeni holku, to je taky v pohode, je tam uz tolik proipadu a me pripadate az nechutne sadisticky..neco jako me se nedari proc by se melo povest nebo darit jinym :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
31918
@tiffany píše:
Myslím, že na Rozaliu jsem četla nějaké studie, či články, kde popisovali, jak vakcíny poškodí imunitu nenávratně. Je to nepřirozená stimulace imunity. Nebo ty si myslíš, že je přirozené, aby si tělo malého dítěte vytvářelo zároveň protilátky proti šesti nemocem? Bereš to jako v tom smyslu, že co tě nezabije, to tě posílí? Je to prostě nepřirozená chemie.

Je pravda, že to pak funguje trošku jinak, ale ta imunita se nezničí nenávratně. O vhodnosti typu vakcín lze samozřejmě dlouze diskutovat, ale to je problém toho typu vakcíny, nikoliv vakcíny jako takové.

• načítám...
12272
21.5.15 12:10
@Nimie píše:
Je pravda, že to pak funguje trošku jinak, ale ta imunita se nezničí nenávratně. O vhodnosti typu vakcín lze samozřejmě dlouze diskutovat, ale to je problém toho typu vakcíny, nikoliv vakcíny jako takové.

Četla jsem že se zničí nenávratně. :nevim: Bohužel už to nedohledám. Je těch informací strašně moc a mě stačí, že já se nějak sama pro sebe rozhodla. Chápu, že hodně záleží, jaké informace se k tobě dostanou, koho potkáš, v jakém oboru máš vzdělání atd. Člověk se prostě rozhoduje na základě informací, které má k dispozici.

• načítám...
31918
21.5.15 12:12
@tiffany píše:
Vysvětli mamince, jejíž dítě má po očkování epilepsii, že mělo lépe koukat na cestu. :roll:

Zatím tu akorát hážeš provokativními větami, ale nic moc z toho. Kde máš aspoň nějaké zdroje? Jakou metodikou bylo určeno, CO způsobilo epilepsii? Jak se něco takového mohlo zjistit, když současná medicína NENÍ SCHOPNA přesně identifikovat příčinu a ví se akorát, že jsou to z velké části genetické potíže a pak na druhém místě strukturální potíže, které ale většinou mají co do činění s vývojem plodu apod.

• načítám...
17630
21.5.15 12:13
@pomenkova píše:
Tak to jsi odvazna a z takovych lidi jako ty jde hruza- neprala bych ti, aby jsi se jednou dostala do nejakeho rozporu :! A aby te soudili tak jako soudis ty sama, nebo prala, nevim ;)

To už se bojíš i mě? Tak to jsi na tom opravdu hodně špatně. Na mě jde zase hrůza z lidí, co ostatním přejí něco zlého. Měj se

• načítám...
12272
21.5.15 12:13
@pomenkova píše:
@Moise rekni mi a ty pises o psovi sem z jakoho duvodu nechces jen medializaci??Ja taky nemuzu vedet, jestli je to pravda, ale rikam si je snad natolik v hlave v pohode, ze by ji nenapadlo necim takovym vycnivat..takove duvody presvedcuji me o bezpravnosti na pani Michalakove proste selsky rozum 8) 8)
Nepojedu do televize abych upozornovala na sebe a tyrane deti, nerozvedla bych se. precti si denicek nedavno jedné tady co psala, ze deti otec sice branil proti matce, ktere nechala v postylce cely den a sla nekam pracovat, ale presto spolu zustali ikdyz deti jim vzali pozdeji, to je zvrhlost a uchylarna, to jsou ty pravy co zneuzivaji..Ne strahana zenska ktera prosi o pomoc..co uz vas sakra lidi muze vic nakopnout aby jste byli vuci te zenske bez nejakych osobnich nenavisti a pranich aby ji deti nevratili.Na cem vy stavite, ze ji nevrite, na co by si to vymyslela a co ta slovenka, ta si take vymyslela??Ona porodi vezmou ji 10 tydeni holku, to je taky v pohode, je tam uz tolik proipadu a me pripadate az nechutne sadisticky..neco jako me se nedari proc by se melo povest nebo darit jinym :zed: :zed: :zed: :zed:

No já tedy nevím, ale mě to pořád vyznívá v tom smyslu, že se bojí si připustit, že se nějaké bezpráví děje, protože je jim jasné, že by mohlo dojít i na ně. Ono je těžké i posuzovat podle nějaký článků, protože ty články zase píší lidé, kteří mají nějaký záměr, nějaký úsudek, už je to zprostředkované. Proto mi přijde lepší používat logiku. Proč by bylo na netu tolik videí, článků o tom, co se děje v Norsku. Kdo by na tom měl záměr a jaký? Tohle mi není jasné. Je to fakt těžké si připustit, že něco takového je v civilizované zemi možné. :?

• načítám...
31918
21.5.15 12:14
@tiffany píše: Četla jsem že se zničí nenávratně. :nevim: Bohužel už to nedohledám. Je těch informací strašně moc a mě stačí, že já se nějak sama pro sebe rozhodla. Chápu, že hodně záleží, jaké informace se k tobě dostanou, koho potkáš, v jakém oboru máš vzdělání atd. Člověk se prostě rozhoduje na základě informací, které má k dispozici.

Ano, akorát pokud tím chceš argumentovat, musíš mít něco v záloze, protože spousta s tvých dedukcí fakt nedávají moc smysl. Je zcela v pořádku, že jsi se sama pro sebe rozhodla, akorát není dobré do toho rozhodnutí tahat takové argumenty, to je pak pouze o tvém dojmu, nikoliv o nějakch reálných dopadech.

• načítám...
17630
21.5.15 12:15
@Moise píše:
Ale to ty právě vědět nemůžeš, ona může stejně teoreticky o ty děti bojovat, aby zastřela, co se tam event. dělo… ty nějak předpokládáš, že se lidi chovají k sobě tak jak by měli, ale to ne vždy platí… Vezmi si matky týraných, zneužívaných dětí - kolikrát to vědí a nezabrání tomu, jenom přihlížejí :zed: Taky bys řekla, že matka tohle těžko udělá :nevim:

Přesně tak. I rodiče, kteří děti týrají, mohou svoje děti milovat. Narušený jedinec si může myslet, že dělá správnou věc. Vzpomeňme třeba případ v Kuřimi
A pokud někomu dělá dobře týrat děti, tak asi nebude mít radost, když mu ty děti seberou

Příspěvek upraven 21.05.15 v 12:22

• načítám...
12272
21.5.15 12:15
@Nimie píše:
Ano, akorát pokud tím chceš argumentovat, musíš mít něco v záloze, protože spousta s tvých dedukcí fakt nedávají moc smysl. Je zcela v pořádku, že jsi se sama pro sebe rozhodla, akorát není dobré do toho rozhodnutí tahat takové argumenty, to je pak pouze o tvém dojmu, nikoliv o nějakch reálných dopadech.

Však jsem psala, že jsem to četla na Rozaliu. Ty jsi si to tam pročetla? Máš na to nějaký názor? Je tam toho spousta. :nevim:

• načítám...
25179
21.5.15 12:16
@Nimie píše:
Teoreticky musí, prakticky se to až tak nekontroluje (ani zdaleka ne tolik, co normální rodiny), takže asi tak…

To jsem si myslela…

• načítám...
25179
21.5.15 12:18
@pomenkova píše:
@pe-terka Dej ji radeji pryc, ikdyz je roztomila, tady se najde puritanu desne-nekdy je pravda, ze kdokoliv to muzte okopicit a nekde zneuzit, uchylaku je dost..Ale na druhou stranu ja mam v profilovce manzela s malou u more, treba se nekomu taky libi a ukaji se dneska nevis fakt ze ne :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Treba se zacali zase libit obleceni lide, vse je dneska naopak a zvrhle :mrgreen: :mrgreen:
Kdyz bych ti mela poradit jako kamoska reknu nech ji tam neposlouchej ty co te chteji zastrasit :nevim: Jako neznama, muzu tri rict ze jsem si profilovky ani nevsimla, ale nejsem taky uvchylak takze tezko radit :hug: ;) ;) ;)

Ok, dám na radu zkušenějších :kytka:

• načítám...
12272
21.5.15 12:22
@Nimie píše:

Nemusím nic, jen umřít :mrgreen: Nemám potřebu ostatní přesvědčovat, s tím to sem nepíšu. Jen chci na něco upozornit a názor si každý už musí udělat sám. Nepovažuji se za autoritu, co by mohla druhé poučovat. :nevim:

Příspěvek upraven 21.05.15 v 12:23

• načítám...
31918
21.5.15 12:23
@tiffany píše:
Přesně tak, protože se ta firma kreje. Kdyby nehrozilo žádné poškození zdraví, tak to tam nemusí psát a bát se postihu. :palec:

Až se budeš zase někdy něco snažit splnit dle požadavků našeho státu, tak si na to vzpomeň a řekni si, že to dělat nebudeš, protože ty se přeci akorát kreješ a to je nefér ;)

@tiffany píše:
No v tom nula nula prd, jak píšeš, i když nechápu, odkud jsi tohle číslo čerpala :roll: může obsahovat třeba tvoje dítě, ale takhle v číslech to vypadá docela nevině.

Hlavně, že jsi tu cosi vysvětlovala o pravděpodobnosti :mrgreen: ach jo…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová