Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Moise píše:
Takže holky mají zákaz pomýšlet na kariéru modelek?![]()
![]()
To si ještě rozmyslím. Někdo mě ke stáru živit musí
A nejstarší je tak krásná, že by to byl snad hřich, neposlat ji na molo
No ještě uvidím, jestli bude krásnější než chytřejší, nebo chytřejší než krásnější ![]()
@tiffany píše:
No jasně, uváděj zdroj, jen by mě zajímalo, jestli máš i jiné zdroje.
Proč by sis na základě toho, co jsem napsala, měla myslet, že nemám? Psala jsem ti, že potřebuju vždy min. tři nezávislé. Z toho samozřejmě s železnou logikou vyplývá, že čerpám pouze z informací, které mi předali před X lety ve škole.
Nepodřezávej si sama pod sebou větev a neprezentuj se jako informačně nekompetentní jedinec tím, že se mě budeš snažit nachytat ![]()
@tiffany píše:
Koukám, že ti fakt unikají souvislosti. Tím, že se vakcínami poškodí imunita, budou už potřebavoat ty lidi prášky do konce života.Nemá cenu se o tom tady bavit, když sis o tom nic nenačetla. Navíc je to logické. Na první pohled se zdá, že poškozené zdraví potřebuje další prášky i když i to se ukazuje jako fatální chyba.
Každá chemi ti poškodí zdraví a ty pak potřebuješ další chemii, abys poškodila další a další orgány. Platíš za poškozování zdraví.
Fakt každá? Teď jsem si vzpomněla na dihydrogen monoxid ![]()
@Moise píše:
asi jsou o krok napřed
Zjevně. Před některými i o dva ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Fakt každá? Teď jsem si vzpomněla na dihydrogen monoxid
Ten je vůbec ze všech nejhorší!
@tiffany píše:
Jasně, když nemáš důkaz, je to hovadina. Je škoda, že dnes už silidi vůbec nevěří, neumí používat logické uvažování a vlastní úsudek. Jo vlastně to na škole neučí. To se prostě nehodí. No já se nespokojím jen s tím, co jsem se naučila ve škole, zajímám se i o jiná témata a čtu i jiné knihy.
Nevěří? Třeba v to, že paní Michaláková je nevinná a čistá jak lilie? Sorry, v to opravdu nevěřím. Už jenom proto, že pro mě je to cizí osoba, neznám ji jinak než z médií, v obýváku jsem jim nesvítila. Takže prohlásit, že jí věřím, fakt nemůžu
Nevím co se tam v té rodině dělo, je stále ještě klidně možné, že se tam dělo i něco ne úplně standardního. Ale co se konkrétně tohoto případu týče, tak mi už ani nepřijde, že je to podstatné - i kdybychom si to úplně odmysleli, tak stejně postup norské sociálky je špatný a dost nebezpečný.
Logicky uvažovat můžeš na základě fakt a nějakých logických vzorců, k tomu ti víra nepomůže ![]()
Co se týče literatury, tak já nevím, myslíš, že jsem i osm let po promoci zamrzla ve školních skriptech? Fakt ne ![]()
@Angua píše:
Zjevně. Před některými i o dva
jojo, Britové a Eleková ![]()
@pe-terka píše:
Já s Tvými příspěvky souhlasím. Gender teorie se jeví neškodně, ale když uvážíš, jak šíleně se posouvají „normy“, protože jsme „tolerantní“ k nejrůznějším sexuálním menšinám (homo, transvesti…). Nic proti nim, mám mezi nima pár známých a jsou fajn, jenže to nejsou Ti, co namaškaření vyřvávají na demonstracích i diskriminaci. Takže za pár let může být přirozené pohlavní (a sociální) členění, dané biologickými znaky, ustanoveno jako diskriminační
Mimochodem je vidět, že sama jsi velmi tolerantní k sexuálním menšinám. Jak nevěřím každé konspiraci, tak mít na veřejném webu v profilovce fotku svého nahého dítěte, tak v noci nespím při myšlence, kolik pedofilů už si nad tou fotkou honilo brko ![]()
@Antonie Bolavá No vis ja se take mlatila smichy, kdyz jsme slysela par zakonu z Nemecka, dnes uz se nemlatim smichy je to hola realita..Josu to zatim kravinky, treba ze dum nesmis mit jiny nez soused, ze barva domu musi rozhodnout dohromady se se soudsedem, protoze, jemu kdyz se to libit nebude, proste si ty nenatres pulku domu jakou barvou chces, ze kdyz bude plot pres metr 20,bude si na me stezovat urad pro poradek.ze kdyz budu vysavacem rusit v nedeli prijede na me policie, no uz se taky stalo
ze budu muset podle EU vysazovat stromy a ne podle toho jake chci ja..ze si nesmim prudelat strechu jakou chci,(pardon pristresek)protoze uz je to na hranici se vzduchem k sousedovi a jemu by to mohlo vadit,
Trideny odpadu je tak extremni ze pokud je ve zlutem pytli neco co neni plast ani ti to neodvezou. To je jedine sympaticke mozna..
A ty zakony pribyvaji atd..napriklad i voda z deste je zdanovana, vzduch uz take, kdyz si nekdo nad obchodem ve meste postavi strisku plati vzduchove protoze omezuje lidem trohu toho slunce.ivszduchu.Vis jsou to veci naprosto normalni uz pro me tady, ale mylsim ze u vas se jeste nic takoveho nepodnika a budte radi
![]()
Takze od te doby ja se nemlatim smichy, ne, proste vse se muze stat a tomu ver ![]()
@Angua píše:
Ten je vůbec ze všech nejhorší!
Ano, obzvláště pokud jeho akustický projev nedosahuje intenzity subjektivního prahu vnímání, což má za následek erozivní působení na vrstvy hornin uložené podél jeho trajektorie. ![]()
@pomenkova píše:
@Antonie Bolavá Ano dela to, protoze chce a protoze uz mu lezou lidi s kecama typu( kazdy kdo ma vysoke skoly a je automaticky prechytraly, nejinteligentnejsi) na nervy, setkal se se spouty blbu prave v kancelarich, takze i proto odesel
To co jsi napsala o blbych maminkach, no ja si nebudu sedet na rukach to jsi opravdu ted o sobe napsala vec, ze jsem te automaticky zaradila nezlob se na me, ale mezi chytre lidi urcite ne sorry![]()
![]()
Vis znam tady inzenyra z Audi velice vyborny clovcek z oboru, doma si neumi pribit ani hrebik, studuje to pres youtube, neumi vypocitat z hlavy stavbu rohu, musi si to podkladat studiemi, nez by postavil dum, trvalo by to priblizne 20 let, protoze by vse potreboval overit, absolutne nepouzitelny clovek coz uz poznala i jeho zena..Kdyby jsi se na neho sla zeptazt do audi, jen chvala![]()
![]()
Nez zacnes psat o blbych maminach, to te proste pekne degradovalo
Můj bratranec má dvě VŠ, techniku a ekonomiku. Dělá ve velké firmě, specifik. radši nebudu. Prvně dělal v managementu, ale pak znechuceně odešel. Řekl, že dalšího darmožrouta a tlučhubu dělat nebude, že bude radši dělat něco užitečnýho. A dělá nějakého technologického vývojáře.
@Antonie Bolavá a co je to teprv za úhcyla, co si mastí brko nad tvou profilovkou ![]()
@pe-terka píše:
Můj bratranec má dvě VŠ, techniku a ekonomiku. Dělá ve velké firmě, specifik. radši nebudu. Prvně dělal v managementu, ale pak znechuceně odešel. Řekl, že dalšího darmožrouta a tlučhubu dělat nebude, že bude radši dělat něco užitečnýho. A dělá nějakého technologického vývojáře.
a co to vypovídá o genderu? Fakt diskutuješ mimo. Nikdo tady nezpochybňuje, co se snažíš vyvrátit
@Angua píše:
A víš kolik je mezi nima velmi praktických a manuálně zručných lidí?Víš, kolik je mezi vyučenýma hlupáků? Víš, kolik je mezi vyučenýma chytrých a inteligentních lidí? Co je zas tohle za statistiku?
Hele, my se v tomhle v podstatě shodnem. Já jsem právě proti této kategorizaci brojila, i když jsem to možná se dvěma cácorkama za krkem nevyjádřila dost výstižně. Jen mi prostě vadí, když někdo napíše - moje dítě je chytré, proto nebude muset manuálně pracovat. To už je kategorizace a pohrdání lidskou prací (neber osobně
).
@pomenkova píše:
@Antonie Bolavá No vis ja se take mlatila smichy, kdyz jsme slysela par zakonu z Nemecka, dnes uz se nemlatim smichy je to hola realita..Josu to zatim kravinky, treba ze dum nesmis mit jiny nez soused, ze barva domu musi rozhodnout dohromady se se soudsedem, protoze, jemu kdyz se to libit nebude, proste si ty nenatres pulku domu jakou barvou chces, ze kdyz bude plot pres metr 20,bude si na me stezovat urad pro poradek.ze kdyz budu vysavacem rusit v nedeli prijede na me policie, no uz se taky staloze budu muset podle EU vysazovat stromy a ne podle toho jake chci ja..ze si nesmim prudelat strechu jakou chci,(pardon pristresek)protoze uz je to na hranici se vzduchem k sousedovi a jemu by to mohlo vadit,
Sorry, to je ale to, co jsem psala. Za tohleto si lidi můžou sami, protože si furt stěžujou na hovadiny a furt se cítí něčím dotčení. To není žádná vůle Velkého Bratra, to je vůle lidu. Kdyby mi na úřad a soud lezly věčně stovky lidí s pi*ovinama, tak taky vydám nějaké nařízení, které to stanoví jednou provždy a budu mít klid
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat