Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Antonie Bolavá píše:
Já mám fantazii bujnou až až, ale tohle je ze všech konspiračních teorií, co jsem kdy četla, ta největší magořina. Takže pardon, omlouvam se, ale opravdu nechápu co v tom kdo vidí. Navíc nevím proč by moje dcery měly makat se sbíječkou. Budou chytré
Tak v tom případě z nich budou lékařky, soudkyně, inženýrky, učitelky, manažerky… Ale fuj, to přece taky ještě nedávno byla zaměstnání pro chlapy ![]()
@tiffany píše:
Počkej si a uvidíš.Byla by to diskriminace, takže ne. Prostě občan jako občan.
Aha, takže i mrzák na vozíku dostane krumpáč, protože občan jako občan. Lidi dejte si studenou sprchu a přestaňte číst ty konspirační weby
@Antonie Bolavá píše:
Já mám fantazii bujnou až až, ale tohle je ze všech konspiračních teorií, co jsem kdy četla, ta největší magořina. Takže pardon, omlouvam se, ale opravdu nechápu co v tom kdo vidí. Navíc nevím proč by moje dcery měly makat se sbíječkou. Budou chytré
No jasně, tak jo no. ![]()
@blecha72 píše:
Tak v tom případě z nich budou lékařky, soudkyně, inženýrky, učitelky, manažerky… Ale fuj, to přece taky ještě nedávno byla zaměstnání pro chlapy
No toje hrůza. Hlavně ne žádnou mužskou práci! A měly by mít vůbec právo studovat a volit? Jsou to přece jen ženy ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Aha, takže i mrzák na vozíku dostane krumpáč, protože občan jako občan. Lidi dejte si studenou sprchu a přestaňte číst ty konspirační weby
No nebo ty vystrč hlavu z písku. Nevím, proč máš tu potřebu mi to tady vymlouvat, když je to podle tebe úplná hovadina. Jsi tak obětavá matka Tereza, nebo se snažíš to hlavně vymluvit sobě?
![]()
@tiffany píše:
Ty jsi asi nečetla ten článek že? Není to o anketě.
To není, ale je to z toho článku cítit - že je nedoceněná, přestože byla oceněná a kolegové se ji snaží umlčet ![]()
Prostě článek psaný zaujatě, neobjektivně, z jednoho pohledu, informační hodnota nula ![]()
A co mi připadá zajímavé, že na veškeré převratné objevy vždycky přijdou britští vědci ![]()
@Antonie Bolavá píše:
No toje hrůza. Hlavně ne žádnou mužskou práci! A měly by mít vůbec právo studovat a volit? Jsou to přece jen ženy
už abys je učila štupovat fusekle ![]()
@Angua píše:
To není, ale je to z toho článku cítit - že je nedoceněná, přestože byla oceněná a kolegové se ji snaží umlčet![]()
Prostě článek psaný zaujatě, neobjektivně, z jednoho pohledu, informační hodnota nula
A co mi připadá zajímavé, že na veškeré převratné objevy vždycky přijdou britští vědci
asi jsou o krok napřed ![]()
@Angua píše:
@tiffany nečetla (teď už jo), ale připadá mi, že popisují spíše anarchii, než demokracii
Ten druhý článek… Na mě je to psané hodně bulvárně (fascinující příběh lékařky), ztrácí to u mě tím pádem na důvěryhodnosti. Popravdě nevím, co si o tom mám myslet, na to mám v ruce strašně málo informací, dat. I když nějakou logiku to má. Ale to má spousta věcí, když se to umí správně podat a můžou to být i úplné demagogie. To, že v takovém článku napíšou, že se na určité nemoci přestalo umírat XY let před zavedením vakcín je sice fajn, ale osobně potřebuju nějaký důkaz. Jsem velký skeptik a hnidopich
Učili nás to i ve škole (informační management) - pochybovat, pochybovat… Mít alespoň tři (na sobě) nezávislé
informační zdroje a i pak pochybovat
Tím se řídím já.
No to já právě taky pochybuju, ale o očkování. Mám totiž zase vzdělání ekonomického směru, takže tam nás učili - za vším hledej prachy, každá firma dělá vše pro to, aby měla co nejvyšší zisky.
Opravdu za tím není žádné samaritánství, ale zisky a těch se ty firmy jen tak nevzdají. Taky jsem zvyklá používat vlastní úsudek a nutně na vše nepotřebuju nějaké důkazy. Zatím se mi to dost vyplatilo.
@Antonie Bolavá píše:
Jo každá matka si myslí (čti doufá) že bude mít chytré děti. Ty hlupáci zřejmě nemají matky.
![]()
@Antonie Bolavá Muj chlap ma dve vysoke skoly a s tou zbijeckou dela,,protoze na stvabe si vydelava vic nez v kanclu
Takze az budes rikat neco o chytrosti uvazuj, ze ne kazdy kdo je vzdelany je automaticky inteligentni, znam blno blbcu na uradech a znam plno chytrych lidi u lopat.. ![]()
Navic dnes se zrejme uz prace rukama hnusi vsem, ale kde pak vezmete nekoho na opravy domu, kde najdete kvalifikovaneho kuchare? Prace rukou se podcenuje, kazdy chce do sacka, diky bohu ze v Nemecku se obdivuji spise prace rukama,(rucni prace se ceni)velice se ceni..
Na opravu domu nekdy nekdo ceka i cely rok-pokud si neobjednaji malou firmu, jakou ma napriklad muj mnazel a ne predrazenou
![]()
Ale to co napsala tiffany jsi take nepochopila ![]()
@Angua píše:
To není, ale je to z toho článku cítit - že je nedoceněná, přestože byla oceněná a kolegové se ji snaží umlčet![]()
Prostě článek psaný zaujatě, neobjektivně, z jednoho pohledu, informační hodnota nula
A co mi připadá zajímavé, že na veškeré převratné objevy vždycky přijdou britští vědci
Očkování je svinstvo a víš proč? Protože je to chemie. Je to je jednoduchý, logický a pochopí to každý, kdo se nemá hlavu polnou těch manipulativních reklam farmarifem. Jo a pozor! Jedna dvě klíště si jde pro tebe. ![]()
@tiffany píše:
Jo každá matka si myslí (čti doufá) že bude mít chytré děti. Ty hlupáci zřejmě nemají matky.![]()
Asi tak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat