Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17630
21.5.15 10:45

No nic. Holky včera dostaly traktor, tak ještě seženu nějaké dětské krumpáčky, ať trénujou :mrgreen: :mavam:

• načítám...
17630
21.5.15 10:46
@blecha72 píše:
@Antonie Bolavá a co je to teprv za úhcyla, co si mastí brko nad tvou profilovkou :mrgreen:
:jazyk:
  • načítám...
25179
21.5.15 10:46
@blecha72 píše:
a co to vypovídá o genderu? Fakt diskutuješ mimo. Nikdo tady nezpochybňuje, co se snažíš vyvrátit

Tento příspěvek se netýkal genderu a psala jsem ho Pomněnkové, ne Tobě. Reagovala jsem na její příspěvek, který se týkal kategorizací ve smyslu chytrý, hloupý, manuální či intel ektuální práce a uplatnění.

• načítám...
50725
21.5.15 10:47
@pe-terka píše:
Hele, my se v tomhle v podstatě shodnem. Já jsem právě proti této kategorizaci brojila, i když jsem to možná se dvěma cácorkama za krkem nevyjádřila dost výstižně. Jen mi prostě vadí, když někdo napíše - moje dítě je chytré, proto nebude muset manuálně pracovat. To už je kategorizace a pohrdání lidskou prací (neber osobně ;) ).

Ale ono to tak je. Nebude muset. Ale bude klidně moct. Kdyby chytré nebylo, na výběr nemá - bohužel.

• načítám...
25179
21.5.15 10:54
@Antonie Bolavá píše:
Mimochodem je vidět, že sama jsi velmi tolerantní k sexuálním menšinám. Jak nevěřím každé konspiraci, tak mít na veřejném webu v profilovce fotku svého nahého dítěte, tak v noci nespím při myšlence, kolik pedofilů už si nad tou fotkou honilo brko :think:

A Ty na té fotce vidíš něco závadného? Záběr na genitál například? Já ne. Podobné fotky jsou i v dětských časopisech, co do šíře odhalení :think:. Btw. Fotka samozřejmě zdaleka není aktuální, toto si velmi hlídám. Nicméně kdybych se s podobným názorem setkala víckrát, nejen od Tebe, profilovku změním. Zeptá se svých blízkých, co si o tom myslí :think:
K tvé poznámce o mé tolernci k sex. menšinám. úplně jsem ji nepochopila, ale myslím, že vcelku tolerantní jsem. Nemám však ráda, když se jakákoli skupina projevuje agresivně, at už fyzická nebo verbální agrese. Ale to by bylo na dloooouhou diskusi a na to nemám čas :think:

• načítám...
26842
21.5.15 10:55

@Angua to uz bylo davno v Nemecku nez si nekdo zacal stezovat vis ;) ;) Na takovehle pi..s prominutim by si nikdo nestezoval.
Jde o jinou financni vec, opet prachy, zdanovani, pokuty, nemecko je vyhlaseny policejni stat ;) ;)

• načítám...
56304
21.5.15 10:58

@pomenkova možná by ses divila, na co všechno jsi jsou lidi schopní stěžovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
26842
21.5.15 11:01

@Angua urcite si take myslim, ze hloupejsi clovek si nevybere, ale to se bavim o tech co neumeji cist ci psat. Jinak deti jen se zakladku na nic nesnizuji, nekdy je to uplne necim jinym ne-li chytrosti, ze jdou rovnou pracovat, nemusi to byt vzdy tak, ze ten co ma jen zakladku je blby.Ma to jiste koreny ptrave k tomu se opet navracim s detstvim s tim kde, vyrustali, takze to co se tady probira ma velice uzkou spojitost i na jine veci v budoucnu.Dite ktere bude nekde u pestounu zneuzivano, nebo jinak sexualne obtezovano bude mit sotva chut nekde se vzdelavat.Bude rado, ze v 18 ti vypadne a najde si praci a byt, jak vidis vse souvisi se vsim a deti jsou nase budoucnost :think: :think: :think:

• načítám...
50725
21.5.15 11:03
@Moise píše:
@pomenkova možná by ses divila, na co všechno jsi jsou lidi schopní stěžovat :mrgreen: :mrgreen:

Přesně :mrgreen:

Ale je pravda, že situaci v Německu až tak neposoudím… Na jednu stranu, když vidím některé výtvory lidí bez vkusu, možná je dobře, když je nějaká (rozumná) regulace, aby to ve městě nevypadalo jak v cirkusu :nevim: :lol:

• načítám...
26842
21.5.15 11:04

@Moise Ale jo po tom co vysli ty zakony ano, ale jinak znam tady lidi z nasi vesnice v zivote by nikoho nenapadlo takove zakony delat..Potom ano, pak si stezuji, kdzy vidi ze muzou otravit zivot sousedovi, ale tyto zakony jiz tady byli ;) ;) ;) Myslim ty co jsem psala. Ve svycarsku kde je kamos nesmis mit ani balkon zarizeny podle sebe atd :roll: :roll: :roll:

• načítám...
26842
21.5.15 11:05

@Angua no jasne, tak souhlasim napriklad se stejnym domem, jako je nas jura a toskana, ale aby jsi si nemohla udelat plot jak chces, barvu jakou chces to by te bavilo, neprehanej to ti neverim, kor u cehcu znam nas dobre :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
50725
21.5.15 11:07
@pomenkova píše:
@Angua urcite si take myslim, ze hloupejsi clovek si nevybere, ale to se bavim o tech co neumeji cist ci psat. Jinak deti jen se zakladku na nic nesnizuji, nekdy je to uplne necim jinym ne-li chytrosti, ze jdou rovnou pracovat, nemusi to byt vzdy tak, ze ten co ma jen zakladku je blby.Ma to jiste koreny ptrave k tomu se opet navracim s detstvim s tim kde, vyrustali, takze to co se tady probira ma velice uzkou spojitost i na jine veci v budoucnu.Dite ktere bude nekde u pestounu zneuzivano, nebo jinak sexualne obtezovano bude mit sotva chut nekde se vzdelavat.Bude rado, ze v 18 ti vypadne a najde si praci a byt, jak vidis vse souvisi se vsim a deti jsou nase budoucnost :think: :think: :think:

Jejda, to já přece taky nikoho nesnižuju, to je v pořádku, že každý dělá to, co umí. Ale fakt je, že když bude člověk se základkou chtít zastávat nějakou manažerskou pozici, bude to mít hodně těžké - ne-li nemožné. Když se člověk s vyšším vzděláním rozhodne dělat popeláře, klidně může. Nejde o to, že by někdo někoho snižoval, to ani náhodou, ale jde o tu možnost volby a tu studovaný člověk prostě má větší - aniž by to jakkoli snižovalo toho nestudovaného. Pokud ho neodmítnou pro překvalifikovanost :mrgreen:

• načítám...
25179
21.5.15 11:08
@Angua píše:
Ale ono to tak je. Nebude muset. Ale bude klidně moct. Kdyby chytré nebylo, na výběr nemá - bohužel.

Jenže ani člověk s IQ 200 nemusí mít na výběr :lol:. Může být v praxi totálně nepoužitelný, hřebík Ti nezatluče ;).

• načítám...
25179
21.5.15 11:12
@Angua píše:
Jejda, to já přece taky nikoho nesnižuju, to je v pořádku, že každý dělá to, co umí. Ale fakt je, že když bude člověk se základkou chtít zastávat nějakou manažerskou pozici, bude to mít hodně těžké - ne-li nemožné. Když se člověk s vyšším vzděláním rozhodne dělat popeláře, klidně může. Nejde o to, že by někdo někoho snižoval, to ani náhodou, ale jde o tu možnost volby a tu studovaný člověk prostě má větší - aniž by to jakkoli snižovalo toho nestudovaného. Pokud ho neodmítnou pro překvalifikovanost :mrgreen:

Hele, jsou i jiné možnosti ( a schopnosti), jak se dostat na velmi vysoký post. Vzpomeň si na Janu Nagyovou :lol:. Mgr. titul si dodělávala až velmi pozdě, to už dávno " šéfovala" Nečasovi, navíc studovala univerzitu Jana Amose Komenského ;)

• načítám...
26842
21.5.15 11:13

@pe-terka presne hodne vystudovanych si bere restaurace napriklad a neumeji ani zaklady a vetsinou zkrachuji to je veliky problem :mrgreen: Plati to nejak spis naopak, ze moc prestudovany by se nemeli do nejykch poradnych oboru s..t pardon :mrgreen: :mrgreen:
Naopak ty co se neucili protoze byli napriklad lenivy z nich se muze pak zazrakem stat cokoliv, ze podivejme se napriklad na Alberta Einsteina ten dokonce propadl z matematiky ze :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová