Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Moise No jasny ze ti verim a sousedi ncekej ze vam pomuzou, protoze starsi pristehovalci si drzi pekne dohromady pocitam, ze jste tam novy ne??Mozna,..Tak zapomen na nejakou pomoc, jen si to fakt nenechejte libit.
tady by se zaslo na poradkovou sluzbu a hafan by putoval tam kam ma, nemusela by jsi to ani resit se sousedama..V cr nic necekejte ![]()
Dokonce kdyz zdrhl muj labrador, tak mi ho jedna pani privezla autem, uplna pohoda tady
![]()
@Angua píše:
Proč by sis na základě toho, co jsem napsala, měla myslet, že nemám? Psala jsem ti, že potřebuju vždy min. tři nezávislé. Z toho samozřejmě s železnou logikou vyplývá, že čerpám pouze z informací, které mi předali před X lety ve škole.Nepodřezávej si sama pod sebou větev a neprezentuj se jako informačně nekompetentní jedinec tím, že se mě budeš snažit nachytat
Děkuji za péči.
Informačně nekompetetní jedinec mě pobavil. Je vidět, že si ráda hraješ se slovy, ale to je asi tak všechno.
@Angua píše:
Dejme tomu, že to tak je. A vyrábí je ta stejná firma, která vyrábí tu vakcínu? Copak existuje jenom jedna jediná farmaceutická firma? Jaké mají záruky, že ten člověk dostane v důsledku očkování jejich vakcínou zrovna takovou nemoc, při které využije produkty jejich firmy? A i kdyby ji dostal, jakou mají záruku, že nezvolí produkt konkurenční firmy? To je hodně rizikový byznys, to by absolvent ekonomické fakulty mohl vědět![]()
Popravdě - nemám přehled o tom, které firmy vyrábějí které vakcíny a jaké mají další produkty - a velice, velice pochybuji, že většina lidí, kteří papouškují tyhlety fráze ten přehled má. Je možné, že ty ano, nepopírám.
(Stačí se podívat, kolik lidí věří tomu, že je Kaufland okrádá, protože má na váze plastový tácek)
Až tak rizikové podnikání to asi není, když jsou schopni milionama přeplácet vlastnictví léků a stále se jim to vyplatí
ve farmacii se točí naprosto šílené peníze a většina z těch léků jsou identického složení, akorát se jim v průběhu života mění nálepka a majitel (podle toho, kdo to stihne včas přeplatit po skončení původního vlastnictví). Že je pro farmaceuty výhodné, aby byli lidi nemocné, no to je pro ně výhodné, jinak by to tady taky vypadalo trochu jinak
ano, klasickou medicínu potřebujeme, ale že se to v současné době dost přehání, no to je pravda…
@Nimie píše:
Tak asi se neshodneme, když mě to příjde jako dostatečná motivace a tobě nev Norsku za to dostanou o dost víc díky těm dodatečným platbám a to dítě se jim pak docela vyplatí. Vem si, že i u nás někteří na těch ušmudlaných 20 tisících vydělávají na úkor těch dětí…
Mě by třeba zajímalo, když ted odhlédnu od té finanční motivace, jestli v Norsku musí pěstouni splnovat nějaká psychologická a osobnostní kritéria, jestli podstupují psycholog. testy a pod.. Aby byli jakous takous „zárukou“ nějaké výchovné kvality.
@Nimie píše:
Třeba tady http://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC1124634/Jinak si zkus třeba taky něco přešíst o těch studiích, když už na ně odkazuješpůvodní myšlenka škodlivosti vznikla ze špatně provedené studie. Důsledkem bylo dost výrazné zhoršení situace, hromady nakažených, někteří mrtví. Bohužel autor studie odmítl za cokoliv převzít zodpovědnost, i když před tím nabádal se přestat očkovat „jelikož má podezření“. A k Elekové… netvrdím, že je nutně špatná, ale myslím si, že v tomhle se akorát veze a reálně k problematice ničím moc nepřispěla, akorát opakuje již řečené.
Takže hliník a adjuvanty ve vakcínách jsou vlastně zdraví prospěšné. To já si tedy nemyslím.
To mi tedy není jasné, proč je v příbalákách vakcín uvedeno tolik nežádoucích účinků. Člověk by řekl, že jsou to jen neškodné včeličky, které pomáhají. ![]()
@pe-terka píše:
Mě by třeba zajímalo, když ted odhlédnu od té finanční motivace, jestli v Norsku musí pěstouni splnovat nějaká psychologická a osobnostní kritéria, jestli podstupují psycholog. testy a pod.. Aby byli jakous takous „zárukou“ nějaké výchovné kvality.
Teoreticky musí, prakticky se to až tak nekontroluje (ani zdaleka ne tolik, co normální rodiny), takže asi tak…
@pomenkova píše:
@Antonie Bolavá A na zaklade ceho pochybujes???Ty ji znas??tak nejde primo o nejake svedky, jde o zdravy rozum ne??Pokud zenska bojuje o sve deti a kvuli tomu se i rozvede, tezko nekdy tyrala, to jde trochu o hlavu(premysllet empaticky) prave ze vis??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pochybuji na základě dojmu, který na mě případ dělá. Vzhledem k tomu, že moje pochybnosti nikoho neomezují a nepoškozují, mohu si pochybovat dál
@pe-terka Dej ji radeji pryc, ikdyz je roztomila, tady se najde puritanu desne-nekdy je pravda, ze kdokoliv to muzte okopicit a nekde zneuzit, uchylaku je dost..Ale na druhou stranu ja mam v profilovce manzela s malou u more, treba se nekomu taky libi a ukaji se dneska nevis fakt ze ne
Treba se zacali zase libit obleceni lide, vse je dneska naopak a zvrhle
![]()
Kdyz bych ti mela poradit jako kamoska reknu nech ji tam neposlouchej ty co te chteji zastrasit
Jako neznama, muzu tri rict ze jsem si profilovky ani nevsimla, ale nejsem taky uvchylak takze tezko radit
![]()
@pomenkova píše:
@Antonie Bolavá A na zaklade ceho pochybujes???Ty ji znas??tak nejde primo o nejake svedky, jde o zdravy rozum ne??Pokud zenska bojuje o sve deti a kvuli tomu se i rozvede, tezko nekdy tyrala, to jde trochu o hlavu(premysllet empaticky) prave ze vis??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale to ty právě vědět nemůžeš, ona může stejně teoreticky o ty děti bojovat, aby zastřela, co se tam event. dělo… ty nějak předpokládáš, že se lidi chovají k sobě tak jak by měli, ale to ne vždy platí… Vezmi si matky týraných, zneužívaných dětí - kolikrát to vědí a nezabrání tomu, jenom přihlížejí
Taky bys řekla, že matka tohle těžko udělá ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Pochybuji na základě dojmu, který na mě případ dělá. Vzhledem k tomu, že moje pochybnosti nikoho neomezují a nepoškozují, mohu si pochybovat dál
Tak to jsi odvazna a z takovych lidi jako ty jde hruza- neprala bych ti, aby jsi se jednou dostala do nejakeho rozporu
A aby te soudili tak jako soudis ty sama, nebo prala, nevim ![]()
@pomenkova píše:
@Moise No a dokaz mi ze kvuli nemu mel nehodu ted??To je nejak blbost ne? kvuili psovi??ja ti nevim hale![]()
![]()
![]()
![]()
@tiffany píše:
Takže hliník a adjuvanty ve vakcínách jsou vlastně zdraví prospěšné. To já si tedy nemyslím.To mi tedy není jasné, proč je v příbalákách vakcín uvedeno tolik nežádoucích účinků. Člověk by řekl, že jsou to jen neškodné včeličky, které pomáhají.
Jsou tam uvedeny, protože ten lék musí projít x kontrolama, získat hromadu certifikátů a každý z těch kontrolních orgánů (přinejmenším v rámci EU) vyžaduje uvedení čehokoliv, co má pravděpodobnost alespoň 0,0000000000001.
Úplně stejný princip, proč dneska weby musí upozorňovat, že používají cookies a proč se na etikety dneska musí psát naprosto všechny alergeny, i když pravděpodobnost alergie je téměř nulová.
Jinými slovy - vypisuje se to tam pro to, aby ta společnost nedostala pokutu. Ale to neznamená, že je to všechno tak hrozně pravděpodobné…
K tomu hliníku třeba tady www.vakciny.net/…_2011_31.htm ![]()
@Nimie píše:
Co je podle tebe zničená imunita, že se nedá posílit?
Myslím, že na Rozaliu jsem četla nějaké studie, či články, kde popisovali, jak vakcíny poškodí imunitu nenávratně. Je to nepřirozená stimulace imunity. Nebo ty si myslíš, že je přirozené, aby si tělo malého dítěte vytvářelo zároveň protilátky proti šesti nemocem? Bereš to jako v tom smyslu, že co tě nezabije, to tě posílí? Je to prostě nepřirozená chemie.
@tiffany píše:
Takže hliník a adjuvanty ve vakcínách jsou vlastně zdraví prospěšné. To já si tedy nemyslím.To mi tedy není jasné, proč je v příbalákách vakcín uvedeno tolik nežádoucích účinků. Člověk by řekl, že jsou to jen neškodné včeličky, které pomáhají.
Když to napíšu ad absurdum, tak pokud budeš ve skupině, nakteré se bude testovat nový lék, a zlomíš si nohu, tak do příbaláku napíšou jako vedlejší účinek napíšou zlomeniny ![]()
@pomenkova píše:
@Moise No jasny ze ti verim a sousedi ncekej ze vam pomuzou, protoze starsi pristehovalci si drzi pekne dohromady pocitam, ze jste tam novy ne??Mozna,..Tak zapomen na nejakou pomoc, jen si to fakt nenechejte libit.tady by se zaslo na poradkovou sluzbu a hafan by putoval tam kam ma, nemusela by jsi to ani resit se sousedama..V cr nic necekejte
Dokonce kdyz zdrhl muj labrador, tak mi ho jedna pani privezla autem, uplna pohoda tady![]()
Právě že moje rodina tu žije už několik generací, přistěhoval se manžel ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat