Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tiffany píše:
Však jsem psala, že jsem to četla na Rozaliu. Ty jsi si to tam pročetla? Máš na to nějaký názor? Je tam toho spousta.
Co je Rozalium? Tak sem dej odkaz ![]()
@Nimie píše:
Hlavně, že jsi tu cosi vysvětlovala o pravděpodobnostiach jo…
Jo ale já nikomu zdraví nepoškozuju, takže to jsi trochu vedle. Takže to číslo jsi si vycucala z prstu a ještě tomu říkáš pravděpodobnost jo?
No hlavně, že mi říkáš, že špatně argumentuju. ![]()
@tiffany píše:
Nemusím nic, jen umřítNemám potřebu ostatní přesvědčovat, s tím to sem nepíšu. Jen chci na něco upozornit a názor si každý už musí udělat sám. Nepovažuji se za autoritu, co by mohla druhé poučovat.
Příspěvek upraven 21.05.15 v 12:23
No však v pořádku, tak akorát říkám, že jsi zrovna zvolila dost zbytečně tendenční článek ![]()
@Nimie píše:
Co je Rozalium? Tak sem dej odkaz
@Antonie Bolavá Ty se mas bat predevsim sama sebe a tyvch vyroku jak jsou tady blby maminky a ty jedina budes mit chytre deti, taky pa
![]()
@tiffany píše:
Jo ale já nikomu zdraví nepoškozuju, takže to jsi trochu vedle. Takže to číslo jsi si vycucala z prstu a ještě tomu říkáš pravděpodobnost jo?No hlavně, že mi říkáš, že špatně argumentuju.
co?
to byla názorná ukázka toho, že pravděpodobnost většiny negativních účinků z očkování je VÝRAZNĚ nižší než pravděpodobnost u nemocí. Mimochodem věděla jsi, že jsou dokonce nemoce, kde očkování vytváří trvalejší a stabilnější imunitu, jsou dokonce takové, kde se po nemoci stejně imunita nevytváří a tudíž nemoc skutečně akorát ohrožuje, ale nic moc z toho ![]()
@tiffany píše:
http://www.rozalio.cz/
Aha, a tu studii o ztrátě imunity nemáš? ![]()
@pomenkova píše:
@Antonie Bolavá Ty se mas bat predevsim sama sebe a tyvch vyroku jak jsou tady blby maminky a ty jedina budes mit chytre deti, taky pa![]()
Kvalitní genetický materiál to nepochopíš. ![]()
@pomenkova píše:
@Moise rekni mi a ty pises o psovi sem z jakoho duvodu nechces jen medializaci??Ja taky nemuzu vedet, jestli je to pravda, ale rikam si je snad natolik v hlave v pohode, ze by ji nenapadlo necim takovym vycnivat..takove duvody presvedcuji me o bezpravnosti na pani Michalakove proste selsky rozum![]()
Nepojedu do televize abych upozornovala na sebe a tyrane deti, nerozvedla bych se. precti si denicek nedavno jedné tady co psala, ze deti otec sice branil proti matce, ktere nechala v postylce cely den a sla nekam pracovat, ale presto spolu zustali ikdyz deti jim vzali pozdeji, to je zvrhlost a uchylarna, to jsou ty pravy co zneuzivaji..Ne strahana zenska ktera prosi o pomoc..co uz vas sakra lidi muze vic nakopnout aby jste byli vuci te zenske bez nejakych osobnich nenavisti a pranich aby ji deti nevratili.Na cem vy stavite, ze ji nevrite, na co by si to vymyslela a co ta slovenka, ta si take vymyslela??Ona porodi vezmou ji 10 tydeni holku, to je taky v pohode, je tam uz tolik proipadu a me pripadate az nechutne sadisticky..neco jako me se nedari proc by se melo povest nebo darit jinym![]()
![]()
![]()
Klid prosím tě
Já jí z ničeho neobviňuju, jen jí zkrátka neznám, tak nemůžu stoprocentně vědět, že mluví pravdu. Osobně pro ní nic nemám
Naopak mě ten případ hodně zajímá a to co se tam děje, rozhodně neschvaluju
![]()
@tiffany píše:
Kvalitní genetický materiál to nepochopíš.
Vy toho nepochopíte… Ale je to marný… ![]()
@Nimie píše:
co?to byla názorná ukázka toho, že pravděpodobnost většiny negativních účinků z očkování je VÝRAZNĚ nižší než pravděpodobnost u nemocí. Mimochodem věděla jsi, že jsou dokonce nemoce, kde očkování vytváří trvalejší a stabilnější imunitu, jsou dokonce takové, kde se po nemoci stejně imunita nevytváří a tudíž nemoc skutečně akorát ohrožuje, ale nic moc z toho
To je vtipné. Třeba takové zarděnky jsou nebezpečné pro plod, proto se očkují už děti, aniž by se vědělo, jak dlouho a zda vůbec ta vakcína je účinná. Naproti tomu když zarděnky prodělá člověk v dětském věku, je tam doživotní imunita. To samé zase u příušnic u kluků. Sama doktorka mi řekla, že tohle očkování nechápe. Doktoři většinou se ohánějí tím, že spalničky mohou být smrtelné (komplikace) a víš to, že tu není registrovaná monovakcína proti spalničkám? A tak bych mohla pokračovat.
@tiffany píše:
Kvalitní genetický materiál to nepochopíš.
to je taky pravda ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Vy toho nepochopíte… Ale je to marný…
To víš že ne. Tak chytrá jako ty nejsem. A taky krásná.
![]()
@Nimie píše:
Aha, a tu studii o ztrátě imunity nemáš?
Psala jsem, že už to nedohledám. Já si to neschovávám. Prostě jsem na netu četla proto, abych se rozhodla.
@pomenkova píše:
@Moise rekni mi a ty pises o psovi sem z jakoho duvodu nechces jen medializaci??Ja taky nemuzu vedet, jestli je to pravda, ale rikam si je snad natolik v hlave v pohode, ze by ji nenapadlo necim takovym vycnivat..takove duvody presvedcuji me o bezpravnosti na pani Michalakove proste selsky rozum![]()
Nepojedu do televize abych upozornovala na sebe a tyrane deti, nerozvedla bych se. precti si denicek nedavno jedné tady co psala, ze deti otec sice branil proti matce, ktere nechala v postylce cely den a sla nekam pracovat, ale presto spolu zustali ikdyz deti jim vzali pozdeji, to je zvrhlost a uchylarna, to jsou ty pravy co zneuzivaji..Ne strahana zenska ktera prosi o pomoc..co uz vas sakra lidi muze vic nakopnout aby jste byli vuci te zenske bez nejakych osobnich nenavisti a pranich aby ji deti nevratili.Na cem vy stavite, ze ji nevrite, na co by si to vymyslela a co ta slovenka, ta si take vymyslela??Ona porodi vezmou ji 10 tydeni holku, to je taky v pohode, je tam uz tolik proipadu a me pripadate az nechutne sadisticky..neco jako me se nedari proc by se melo povest nebo darit jinym![]()
![]()
![]()
Už jsem tu na epipi jedné osobě doporučila se léčit. Ty jsi další horký adept
prostě takhle překrucovat něčí slova, sem tam něco přidat a přibarvit, takhle přesně ty nesmysly vznikají.
Tak protože nevěříme Michalákové, tak jsme sadistky
A že jsem napsala, že blbé děti to asi zdědily po blbé matce, to volně přeloženo znamená, že já jediná mám děti chytré. Nepíšeš ty konspirační weby náhodou ty? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat