Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
32025
21.5.15 12:24
@tiffany píše:
Však jsem psala, že jsem to četla na Rozaliu. Ty jsi si to tam pročetla? Máš na to nějaký názor? Je tam toho spousta. :nevim:

Co je Rozalium? Tak sem dej odkaz :nevim:

• načítám...
12272
21.5.15 12:25
@Nimie píše:
Hlavně, že jsi tu cosi vysvětlovala o pravděpodobnosti :mrgreen: ach jo…

Jo ale já nikomu zdraví nepoškozuju, takže to jsi trochu vedle. Takže to číslo jsi si vycucala z prstu a ještě tomu říkáš pravděpodobnost jo? :mrgreen: No hlavně, že mi říkáš, že špatně argumentuju. :mrgreen:

• načítám...
32025
@tiffany píše:
Nemusím nic, jen umřít :mrgreen: Nemám potřebu ostatní přesvědčovat, s tím to sem nepíšu. Jen chci na něco upozornit a názor si každý už musí udělat sám. Nepovažuji se za autoritu, co by mohla druhé poučovat. :nevim:Příspěvek upraven 21.05.15 v 12:23

No však v pořádku, tak akorát říkám, že jsi zrovna zvolila dost zbytečně tendenční článek ;)

• načítám...
12272
@Nimie píše:
Co je Rozalium? Tak sem dej odkaz :nevim:

http://www.rozalio.cz/

• načítám...
26842

@Antonie Bolavá Ty se mas bat predevsim sama sebe a tyvch vyroku jak jsou tady blby maminky a ty jedina budes mit chytre deti, taky pa ;) ;)

• načítám...
32025
21.5.15 12:27
@tiffany píše:
Jo ale já nikomu zdraví nepoškozuju, takže to jsi trochu vedle. Takže to číslo jsi si vycucala z prstu a ještě tomu říkáš pravděpodobnost jo? :mrgreen: No hlavně, že mi říkáš, že špatně argumentuju. :mrgreen:

co? :nevim: to byla názorná ukázka toho, že pravděpodobnost většiny negativních účinků z očkování je VÝRAZNĚ nižší než pravděpodobnost u nemocí. Mimochodem věděla jsi, že jsou dokonce nemoce, kde očkování vytváří trvalejší a stabilnější imunitu, jsou dokonce takové, kde se po nemoci stejně imunita nevytváří a tudíž nemoc skutečně akorát ohrožuje, ale nic moc z toho ;)

• načítám...
32025
21.5.15 12:28
@tiffany píše:
http://www.rozalio.cz/

Aha, a tu studii o ztrátě imunity nemáš? :think:

• načítám...
12272
21.5.15 12:29
@pomenkova píše:
@Antonie Bolavá Ty se mas bat predevsim sama sebe a tyvch vyroku jak jsou tady blby maminky a ty jedina budes mit chytre deti, taky pa ;) ;)

Kvalitní genetický materiál to nepochopíš. :?

• načítám...
56312
21.5.15 12:30
@pomenkova píše:
@Moise rekni mi a ty pises o psovi sem z jakoho duvodu nechces jen medializaci??Ja taky nemuzu vedet, jestli je to pravda, ale rikam si je snad natolik v hlave v pohode, ze by ji nenapadlo necim takovym vycnivat..takove duvody presvedcuji me o bezpravnosti na pani Michalakove proste selsky rozum 8) 8)
Nepojedu do televize abych upozornovala na sebe a tyrane deti, nerozvedla bych se. precti si denicek nedavno jedné tady co psala, ze deti otec sice branil proti matce, ktere nechala v postylce cely den a sla nekam pracovat, ale presto spolu zustali ikdyz deti jim vzali pozdeji, to je zvrhlost a uchylarna, to jsou ty pravy co zneuzivaji..Ne strahana zenska ktera prosi o pomoc..co uz vas sakra lidi muze vic nakopnout aby jste byli vuci te zenske bez nejakych osobnich nenavisti a pranich aby ji deti nevratili.Na cem vy stavite, ze ji nevrite, na co by si to vymyslela a co ta slovenka, ta si take vymyslela??Ona porodi vezmou ji 10 tydeni holku, to je taky v pohode, je tam uz tolik proipadu a me pripadate az nechutne sadisticky..neco jako me se nedari proc by se melo povest nebo darit jinym :zed: :zed: :zed: :zed:

Klid prosím tě 8o Já jí z ničeho neobviňuju, jen jí zkrátka neznám, tak nemůžu stoprocentně vědět, že mluví pravdu. Osobně pro ní nic nemám :nevim: Naopak mě ten případ hodně zajímá a to co se tam děje, rozhodně neschvaluju 8o 8o

• načítám...
17630
21.5.15 12:30
@tiffany píše:

Vy toho nepochopíte… Ale je to marný… :(

• načítám...
12272
21.5.15 12:33
@Nimie píše:
co? :nevim: to byla názorná ukázka toho, že pravděpodobnost většiny negativních účinků z očkování je VÝRAZNĚ nižší než pravděpodobnost u nemocí. Mimochodem věděla jsi, že jsou dokonce nemoce, kde očkování vytváří trvalejší a stabilnější imunitu, jsou dokonce takové, kde se po nemoci stejně imunita nevytváří a tudíž nemoc skutečně akorát ohrožuje, ale nic moc z toho ;)

To je vtipné. Třeba takové zarděnky jsou nebezpečné pro plod, proto se očkují už děti, aniž by se vědělo, jak dlouho a zda vůbec ta vakcína je účinná. Naproti tomu když zarděnky prodělá člověk v dětském věku, je tam doživotní imunita. To samé zase u příušnic u kluků. Sama doktorka mi řekla, že tohle očkování nechápe. Doktoři většinou se ohánějí tím, že spalničky mohou být smrtelné (komplikace) a víš to, že tu není registrovaná monovakcína proti spalničkám? A tak bych mohla pokračovat.

• načítám...
26842
@tiffany píše:

to je taky pravda :mrgreen:

• načítám...
12272
@Antonie Bolavá píše:
Vy toho nepochopíte… Ale je to marný… :(

To víš že ne. Tak chytrá jako ty nejsem. A taky krásná. :mrgreen: :zed:

• načítám...
12272
21.5.15 12:35
@Nimie píše:
Aha, a tu studii o ztrátě imunity nemáš? :think:

Psala jsem, že už to nedohledám. Já si to neschovávám. Prostě jsem na netu četla proto, abych se rozhodla.

• načítám...
17630
21.5.15 12:35
@pomenkova píše:
@Moise rekni mi a ty pises o psovi sem z jakoho duvodu nechces jen medializaci??Ja taky nemuzu vedet, jestli je to pravda, ale rikam si je snad natolik v hlave v pohode, ze by ji nenapadlo necim takovym vycnivat..takove duvody presvedcuji me o bezpravnosti na pani Michalakove proste selsky rozum 8) 8)
Nepojedu do televize abych upozornovala na sebe a tyrane deti, nerozvedla bych se. precti si denicek nedavno jedné tady co psala, ze deti otec sice branil proti matce, ktere nechala v postylce cely den a sla nekam pracovat, ale presto spolu zustali ikdyz deti jim vzali pozdeji, to je zvrhlost a uchylarna, to jsou ty pravy co zneuzivaji..Ne strahana zenska ktera prosi o pomoc..co uz vas sakra lidi muze vic nakopnout aby jste byli vuci te zenske bez nejakych osobnich nenavisti a pranich aby ji deti nevratili.Na cem vy stavite, ze ji nevrite, na co by si to vymyslela a co ta slovenka, ta si take vymyslela??Ona porodi vezmou ji 10 tydeni holku, to je taky v pohode, je tam uz tolik proipadu a me pripadate az nechutne sadisticky..neco jako me se nedari proc by se melo povest nebo darit jinym :zed: :zed: :zed: :zed:

Už jsem tu na epipi jedné osobě doporučila se léčit. Ty jsi další horký adept :lol: prostě takhle překrucovat něčí slova, sem tam něco přidat a přibarvit, takhle přesně ty nesmysly vznikají.
Tak protože nevěříme Michalákové, tak jsme sadistky :lol: A že jsem napsala, že blbé děti to asi zdědily po blbé matce, to volně přeloženo znamená, že já jediná mám děti chytré. Nepíšeš ty konspirační weby náhodou ty? :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová