Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teda já spoustu „chlapských“ prací dělám už teď. Kámoška je sama na baráku bez chlapa, asi jí vysvětlím, že v příští žádosti o občanku by měla upřesnit pohlaví ![]()
@Angua píše:
Co těhotný občan? Ten by třeba nějaká privilegia mít mohl
Počkej si a uvidíš.
Byla by to diskriminace, takže ne. Prostě občan jako občan.
@blecha72 píše:
Teda já spoustu „chlapských“ prací dělám už teď. Kámoška je sama na baráku bez chlapa, asi jí vysvětlím, že v příští žádosti o občanku by měla upřesnit pohlaví
No vidíš, všichni budou sami a o to právě jde. Ten tlak na lidi je tak velký, že to málo která rodina ustojí. Chlapi radši opustí ženskou i s dětmi no a ta ženská pak nemá přeci na to, aby dětem zajistila všechny jejich potřeby, tak má radši dostávat od státu peníze, nebo bude lepší, když se o děti stát rovnou postará.
Co myslíš? Bůh ví, jestli ta ženská těm dětem zajistí všechny jejich potřeby a ty dávky nerozhází za nějaký kraviny pro sebe, takže… Jde přeci o blaho dětí. ![]()
@tiffany píše:
Počkej si a uvidíš.Byla by to diskriminace, takže ne. Prostě občan jako občan.
A kdy tak cca bych to měla očekávat? ![]()
Já nevím… Je možné, že na oficiální úrovni to takto bude probíhat, ostatně nad některýma „korektnostma“ kroutím hlavou už teď, ale na takové té normální, lidské úrovni to snad nebude tak horké ještě dlouho.
A víš, co si myslím? Že si za to můžou lidi sami, protože se neustále domáhají nějakých svých práv a připadají si furt poškození a diskriminovaní. A teď budou muset čekat, než se 20 bab za neustálého štěbetání vyčurá, dobře jim tak ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
@Antonie Bolavá az budes detom do prihlasky na vysoku vypisovat ze su rodu zenskeho, pohlavia ineho, tak sa nestazuj. Ale ja si tak myslim, ze Ty sa stazovat nebudes, zopnes ruky ze co urad cini, rozumne cini, a pojdes zistovat ci pre pripadnu spolocnu domacnost s chlapom sa mas prihlasit ako gay, alebo staci bi.
Já s Tvými příspěvky souhlasím. Gender teorie se jeví neškodně, ale když uvážíš, jak šíleně se posouvají „normy“, protože jsme „tolerantní“ k nejrůznějším sexuálním menšinám (homo, transvesti…). Nic proti nim, mám mezi nima pár známých a jsou fajn, jenže to nejsou Ti, co namaškaření vyřvávají na demonstracích i diskriminaci. Takže za pár let může být přirozené pohlavní (a sociální) členění, dané biologickými znaky, ustanoveno jako diskriminační ![]()
@Angua píše:
A kdy tak cca bych to měla očekávat?![]()
Já nevím… Je možné, že na oficiální úrovni to takto bude probíhat, ostatně nad některýma „korektnostma“ kroutím hlavou už teď, ale na takové té normální, lidské úrovni to snad nebude tak horké ještě dlouho.
A víš, co si myslím? Že si za to můžou lidi sami, protože se neustále domáhají nějakých svých práv a připadají si furt poškození a diskriminovaní. A teď budou muset čekat, než se 20 bab za neustálého štěbetání vyčurá, dobře jim tak
To fakt netuším.
nečetla jsi tohle?
Tohle je další hnus podle mě.
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/…sele-dal.htm
prostě prachy, prachy a prachy až na prvním místě.
@tiffany jak vidím, že se někdo ohání anketou Lékař roku, tak se musím smát. Na to, jaký to má honosný název, tak paní doktorce stačilo tuším okolo 600 hlasů k vítězství, no nevím, na Unii pacientů z celé ČR se mi to zdá krapet málo ![]()
@tiffany píše:
Až tvoje holčičky budou shánět práci, které třeba bude málo, tak jim do ruky dají sbíječku a mazej. A běda, když budou namítat, že to není práce pro ženské. Jaké ženské? Ženské neexistují, jsou jen občané, žádné ženské. Až budou těhotné, budou chtít nějaká privilegia. Ne jedině se sbíječkou, žádné ženské neexistují. Zkus zapojit fantazii, co tohle může všechno přinést.
Já mám fantazii bujnou až až, ale tohle je ze všech konspiračních teorií, co jsem kdy četla, ta největší magořina. Takže pardon, omlouvam se, ale opravdu nechápu co v tom kdo vidí. Navíc nevím proč by moje dcery měly makat se sbíječkou. Budou chytré ![]()
@tiffany nečetla (teď už jo
), ale připadá mi, že popisují spíše anarchii, než demokracii ![]()
Ten druhý článek… Na mě je to psané hodně bulvárně (fascinující příběh lékařky), ztrácí to u mě tím pádem na důvěryhodnosti. Popravdě nevím, co si o tom mám myslet, na to mám v ruce strašně málo informací, dat. I když nějakou logiku to má. Ale to má spousta věcí, když se to umí správně podat a můžou to být i úplné demagogie. To, že v takovém článku napíšou, že se na určité nemoci přestalo umírat XY let před zavedením vakcín je sice fajn, ale osobně potřebuju nějaký důkaz. Jsem velký skeptik a hnidopich
Učili nás to i ve škole (informační management) - pochybovat, pochybovat… Mít alespoň tři (na sobě) nezávislé
informační zdroje a i pak pochybovat
Tím se řídím já.
@tiffany píše:
To jsi fakt tak mimo? Proč tedy žiješ s chlapem? Na co je ti rodina? Nebo jsi sama, vyhovuje ti to a už teď jsi tak pokroková, že rodinu nepotřebuješ. Je to snaha o přetrhání rodiných vazeb, toho posledního, co lidem ještě zbylo, pak už zbydou jen jednotlivci bez pohlaví. Počkej, až budeš třeba v nemocnici ležet na oddělení s chlapama. No a co, co je na tom divného? Musíš mít trochu fantazii, protože je to opravdu dost neuvěřitelné, co se tu chystá.
trefné, výstižné ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat