Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
20.5.15 19:21
@pomenkova píše:
@Bábi Zlopočasná no tohle je udajne ta treti svetova, ja tomu zacinam i verit :?

Já taky. :?

• načítám...
1622
20.5.15 19:29

Podle mě to dělají proto, aby nahnali strach těm ostatním „okradeným“ rodičům - takhle taky dopadnete, když budete mluvit. Nanejvýš prohrají u soudu, když to někdo podá, ale naženou strach dalším tisícům…

• načítám...
20.5.15 19:29

@blobfish pruser je v tom, ze ‚nepochybne‘ stranky sa tejto teme nevenuju. Proste neexistuje. Skus hladat len nejaky clanok o tom, ze bol UNICEF vykazany z Ruska.. jediny sposob ako to overit bol fakt, ze na strankach UNICEF nenajdes kontakt s ruskou adresou. Skus hladat nejaky clanok o tom, ze nasledky bombardovania Faludze su horsie nez v Hirosime… a pritom je to clanok z doveryhodnej americkej recenzovanej publikacie, kde mozes publikovat len vtedy, ked skupina recenzentov uzna, ze netaras.

Doveryhodne a nepokutne media Ti povedia len to, co mozes vediet aby si ostala spokojnou, stastnou obciankou nadavajucou iba na tie osoby, ktore sa rezimu nehodia.

• načítám...
26842
20.5.15 19:42

@mayerka Ano a co to je, nahanet strach??kde to zijeme, ze mame pravo nekomu nahanet strach, to je ta demokrace za kterou kde kdo bojoval, bohuzel ani to neni pravda. I to ze se otevreli nakonec hranice rozhodl uz davno Gorbacov a nebylo to tim, ze par studentu vyslo do ulic. proste komunisticky puc. zu byli na mizine..prikladem je i to, ze mnozi zacinali jiz v roce 88 podnikat o cele situaci vedeli od vedeni politbira, to vedeli mam dojem vsechn a ty komedie kolem, no jo tak nejak museli dat lidem vedet, ze si to vybojovali samy.
Vse co ctes na odkazech, nebo nectes, je kazdeho rozhodnuti cemu vsemu uveri a jak daleko se tim nechas unest.Ale tech pribehu uz je tolik a nemyslim si ze se nejaky polsky Detektiv vyda hledat pomoct polske rodine unest zpatky dceru, jen aby byl cool. Proste takove veci a jeste horsi se dejou, ale jak pise uz @Bábi Zlopočasná oni miluji lidi jako tebe, do niceho nestrkat nos, proste navenek vse je v poradku-ten System je prohnily az to boli.ne nadarmo tady v nemecku davaji prave pribehy az v noci, kdy vetsinou lide uz speji.. :roll:

• načítám...
26842
20.5.15 19:44

@blobfish Jo sorry ten clanek patril tobe :kytka:
@mayerka A ten prvni odstavec tobe, mas pravdu s nahanenim strachu :kytka:

• načítám...
5950
20.5.15 19:49

@Bábi Zlopočasná No jo, jenže když je na nějakých stránkách milión zjevných blábolů, těžko věřit čemukoli. A jak jsem tu psala (vím, že se mnou nesouhlasíš), když někdo napíše o podivných praktikách sociálky a do toho vykřikuje hesla jako „fašismus“ „incest“ „homolobby“ atp., tak tím tématu podle mě spíš ubírá na důležitosti a věrohodnosti. A úplně zbytečně, ono je to totiž vážné, i když se na to člověk dívá střízlivěji.
A třeba iDnes (pro mě pořád důvěryhodnější než zvědavec) o případu Michalákových píše docela dost, např. dneska.

• načítám...
5950
20.5.15 19:53
@pomenkova píše:
Ale tech pribehu uz je tolik a nemyslim si ze se nejaky polsky Detektiv vyda hledat pomoct polske rodine unest zpatky dceru, jen aby byl cool.

No vždyť jo. Pomněnková, už je tu diskusí na tohle téma víc a já jsem se vyjadřovala skoro v každé, kdybys mě četla, tak bys mě neobviňovala z lhostejnosti nebo z toho, že zpochybňuju vážnost situace. Vůbec ne. Ale vadí mi ta vlna nekritického přijímání JAKÝCHKOLI informací - protože na tématu se samozřejmě spousta různých pisálků přiživuje a tím - jak už jsem tu psala fakt hodněkrát - v konečném důsledku skutečným obětem systémového selhání škodí.

• načítám...
66815
20.5.15 19:55

@blobfish vynechalas téma gender

• načítám...
20.5.15 20:01

@blecha72 tak dufam ze s celou rodinou prijmete gender ideologiu a deti odovzdate statu, pac vychova je prilis zodpovedna vec, aby bola prenechana jednotlivcom. Takisto, pokial zamestnanec buducnosti ma byt ochotny cestovat po celej EU, tak automaticky nemocze vychovavat deti, vlastne ani zotrvavat v dlhodobom partnerskom vztahu.

• načítám...
66815
20.5.15 20:05

@Bábi Zlopočasná asi sis nevšimla, že na tvé příspěvky nereaguji, tenhle píšu jen pro připomenutí.

• načítám...
25179
20.5.15 20:08
@Bábi Zlopočasná píše:
Vdaka pe-terka. Jasne ze to slovo poznam ked to pocujem (tiez pozeram sberatele kosti :jazyk: ) ale rano som to za ten svet nevedela najst ani v hlave, ani v googli :oops:

Však jasně :D. Já si kolikrát nemůžu vzpomenout na daleko běžnější slova :zed:. Antropologie není ve slovníku běžného člověka denně používané. Ještě jsem se chtěla zeptat - zmínila jsi, že na Slovensku schválili cosi kontroverzního ve vztahu k sociálně - právní ochraně dětí, něco inspirované Barnevetem. Musela jsem pak odběhnout mimo a už to těžko dohledám. Mohla bys mi přiblížit, o co se jedná?

• načítám...
26842
20.5.15 20:17

@blobfish Jo to ja nechtela tim rict, ze je ti to lhostejne, proc taky..jen nechapu cim skodi, ze se o to lide zajimaji??ze pisi, co z toho asi ty novinari maji, asi tak jako jeden za prava v Norsku, ktery je doted ronasledovan vlastni zemi s celou rodinou, protoze s dovolil mluvit??nevim co kazdemu vadi na Tom, ze se o tom pise, vzdyt je to jen dobre. Nikomu to vic uskodit nemuze detem sotva stejne si norsko s nimi udela co chce, ano pani bojuje, ale podle me nema sanci chudak.Bude bojovat dal, protoze to jsou jeji deti. protoze je milujici matka. Matka ktera by se tyrala deti uz by si na to ani nevzpomela, ze nejake mela..A ze jich je..Je zvracene, ze na jednu stranu jsou u nas v cr a jinde ponechavani deti opravdu tryznene i fyzicky Silene a nikdo si toho nevsima, nebo prehlizi dokud dite nenajdou mrtve.To same pro zeny nejake azylove domy, funguji jen do te doby dokud ta zena se radeji nevrati, protoze to neni ani natolik zabezpecene aby tam mohla byt nez si neco najde. vrati se radeji k tyranovi, protoze zene bez zajisteni by deti nedali. Proste na jedne strane Silene extremy tech co tyraji, tem deti ponechavaji, je to zrudnost..Mylsim si ze pani Michalakova ma akorat sanci deti unest tak jako kazdym rokem 60 deti jejich rodice :think: :think: :think:
tady jde o tu juvilejni justici, ktera by se mela zastavit a proto tu kazdy o tom pise :think:

• načítám...
66815
20.5.15 20:25

@pomenkova abys mohla hodnotit chování p. Michalákové, měla bys mít povědomí o právním systému Norska. Ona stejně nezveřejnila vše.

• načítám...
26842
20.5.15 20:28
@blecha72 píše:
@Bábi Zlopočasná asi sis nevšimla, že na tvé příspěvky nereaguji, tenhle píšu jen pro připomenutí.

nevim co tim chces tady porad rict, jako ze si to tu cucame z prstu a co tu porad delas??pokud neveris tak jsi odtud ne??ja kdyz necemu neverim presto necham volny prostor se vyjadrit tem co veri :nevim: A mame taky duvody proc verit, to neni o zadne hysterii to je bohuzel o realite..Mas asi nejake zvlastni smysleni na jedne strane sem porad chodis sledovat a na druhe strane zesmesnovat celou situaci.. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
26842
20.5.15 20:30
@blecha72 píše:
@pomenkova abys mohla hodnotit chování p. Michalákové, měla bys mít povědomí o právním systému Norska. Ona stejně nezveřejnila vše.

jasny prosim te jdi uz :roll: :roll: ty ji znas osobne a ikdyby sakra na tom neco bylo- patri deti do cr a o to tu jde nepatri statu a neptari norsku :! :! :! :!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová