Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Denisa56 píše:
@Bábi Zlopočasná Tak tak, když v Norsku někdo potřebuje peníze, tak nejde do banky, ale stane se pěstounem. Nechápu, že svět tomu přihlíží. Co UNESCO a další organizace? Mně to začíná připadat jako cílená devastace rodin, hezky postupně, někde se začít musí a postupně se to rozleze dál. Zpřetrhat vazby, rodinná pouta, vědomí vlastních kořenů…a lidstvo postupně přeměnit v tupou pracovní sílu, která bude držet hubu a krok. Jak jsem ještě do nedávna považovala konspirační teorie o Bielderbegu za výmysl a snahu o senzaci, v kombinaci se Barnevernetem mi to začíná dávat docela hrůzný smysl.
Taky to tak vidím. Udělat z lidí roboty a kdo nebude chtít dobrovolně, toho prostě zlomit.
@Bábi Zlopočasná píše:
@pomenkova onen vyskum ohladne IQ je ‚zakazany‘, pretoze IQ 70 je u nas uz diagnoza. A oznacit celu ciernu rasu onou diagnozou je nepripustne, aj keby to bola tisickrat pravda. Proste to nie je spravne politicky korekne.
JJ TAKE TO JAKA JE LEBKA;BILA PLET;MODRE OCI NEBES;NO ODNEKUD TO ZNAM UZ-NEBYL TO FILM PRAMEN ZIVOTA??
TAKY SE SNAZILI;ALE DIKY BOHUI DOSNAZILI A DNAD I DOSMAZILI NEKDE V PEKLE
![]()
@tiffany No jak vidis uz se castecne lidi podarilo zmanipulovat a zastrasit, uz tady byli pokusy toto tema udelat smesnym-uz se jim dari vyvolavat strach, uz nekteri jsou roboti aniz by o tom vedeli bohuzel ![]()
No jako podivej zpravy zacinaji katastrofou, konci zviratkama, lide si u toho spokojene stou ci jedi a preslychaji ty hruzy..Driv kdyby se nekde reklo, ze nekoho zabili..jeee to by byl skandal..Ted je to asi tak jako rict, ukradli mi obraz z bytu…
![]()
Ja jsem pro to neokecavat a sepsat nejakou petici, ze nechceme juvilejni justici se to dokonce i rymuje
,ale ja bych to udelala, sepsat podepsat od vsech a poslat Zemanovi
![]()
Neni tady nekdo kdo uz to udelal, ze bych podepsala???
![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
To je agenda duhovych LGBTI, a na nich naviazanej gender ideologie. Oboje tvrdia ze muz a zena je len nieco nepodstatne, co popisuje druhotne pohlavne znaky. Ludia sa ale delia na Lesby, Gayov, Bisexualov, Transsexualov a Ine… A preto ta sexualna vychova v skolach, preto tie vylety do ‚technickeho centra vylucne pre dievcata‘ a preto na Slovensku vladou prijata koncepcia rodoveho scitlivovania a oficialny protest proti nej je vysmievany, ze je to len vymysel akychsi fanatickych panbickarov.Mimochodom, onen protest
A nasledny krik tych, co uz veria v gender ideologiu:
https://rodovescitlivovanie.wordpress.com/
http://www.changenet.sk/?…
svět se v pr..l obrací
. Tak jestli tohle vyznávají v Norsku, tak není divu, že nejsou schopni se normálně množit. A pak kradou děti těm, co jsou ještě normální…
@Bábi Zlopočasná píše:
Nesmie sa to povedat na plnu hubu, ale zlte a biele deti su inteligentnejsie. ‚Pokutny‘ vyskum hovori o tom, ze priemerne IQ zltej rasy je 103, bielej 100 a ciernej 70.
Ak aj onen vyskum zamietneme ako rasisticky, stale ostava ‚nerasisticke‘ zistenie, ze IQ priamo zavisi od velkosti mozgu. Cim vacsi mozog, tym vacsie IQ.
Dalsie zistenie je z oblasti… sakra, som prilis velky ignorant a nespomeniem si nazov vednej discipliny… proste skuma tvar kosti. No a prislusni vedci zistili, ze zlta rasa ma siroku zadnu cast lebky a siroke patro, biela rasa ma siroku zadnu cast lebky, ale patro uzke, a cierna rasa ma uzke patro a uzku zadnu cast lebky (kde je miesto pre mozog).
Porovnanim zaznamov pediatrov sa dalej zistilo, ze cierne deti sa rodia s najmensim obvodom hlavicky (bezne sa to meria, aby sa vedelo ci je dieta zdrave), biele a zlte s vacsim.
No a samozrejme to potvrdilo aj dalsie zistenie - cierne zeny maju najuzsie rodidla, zlte zeny najsirsie - aby ta velka hlavicka mohla prejst.No a druhou, konspiracnou teoriou, preco su Nori vysadeni na slovanske deti je o tom, ze anglosasi skratka slovanov nenavidia. Vsak Hitler ich chcel splynovat hned jak sa vysporiada so zidmi a ciganmi, len akosi mu to ti zli rusi zatrhli.
jo, tomu bych věřila. Ta věda se nazývá ANTROPOLOGIE.
@pomenkova píše:
Ja jsem pro to neokecavat a sepsat nejakou petici, ze nechceme juvilejni justici se to dokonce i rymuje,ale ja bych to udelala, sepsat podepsat od vsech a poslat Zemanovi
![]()
Neni tady nekdo kdo uz to udelal, ze bych podepsala???![]()
![]()
Jsem pro..
Petice nevím, jestli momentálně nějaká koluje ![]()
@Silwinka87 ja taky nevim, ale podivam se na stryce google..Jinak sepisovat by to mohl kdo???ja jsme na psani leva, jak jsme dlouho uz v DE pisu jak pakun..Jde jen v podstate o to, aby se vypsaly body, ktere nechceme v cr a v jinych zemich zazit, neco takoveho. Body co nehceme, tak podobne jako v tom videu na konci
![]()
Na facebooku je to pod stop juvilejni justici, jsou tam take demonstrante tak tam zajdu se podivat
![]()
@pe-terka píše:
svět se v pr..l obrací. Tak jestli tohle vyznávají v Norsku, tak není divu, že nejsou schopni se normálně množit. A pak kradou děti těm, co jsou ještě normální…
Přesně tak, jestli to tam dělá princ s králem a princezna s královnou, tak se dětí nedočkají. Omlouvám se, musím trochu vtipkovat, protože je mi z toho úzko.
Stop Juvenilni justici
26 leden ·
Norsko - přímo otřesné jsou zprávy o fungování Juvenilni justice v Norsku. Norsko má pouze 1 milion děti, z nich už bylo 200 000 ukradeno, to je každé páté dítě! V Norsku se Juvenilni policie chlubí tím, že denně krade 33 děti. Rocne spáchá sebevraždu průměrne 59 děti z vyrvanych rodin. V roce 2006 byli ruské rodině odebrány 4 děti a umístěny v náhradní rodině, která začala okamžitě dostávat astronomické příjmy od Norského státu. Tato Norska náhradní rodina od Norského státu…
Zobrazit více
To se mi líbí · Komentář · Sdílet
Stop Juvenilni justici
26 leden ·
Juvenilni justice je systémem krutého bezpráví, který chytá do svých otrokářskych sítí bezbranné děti. Z názvu by člověk předpokládal, že juvenilni justice se zabyva ochranou děti a kriminalitou nezletilých. Ale opak je pravdou. Juvenilni justice nemilosrdně vyrvava plačící děti zoufalým rodičům a z umělých absurdních příčin a bez soudu. Rodiče jsou zbavovani rodičovských práv bez odvolání. Tento zločinny systém funguje ve většině zemí. Například ve Francii v roce 2008 takzvane sociální orgány unesli z rodin přes 110 000 tisíc děti. V Německu rodičům jen za jeden rok nenávratně ukradli 70 000 děti. Jde o nejkrutejsi tyranii a bezpráví v dějinách lidstva. Přesto, že jsou rodiče ochotni udělat cokoliv udělat, aby dítě dostali zpět, téměř nikdy se jim to nepodaří.
To se líbí 2 uživatelům.
Eva Rixner
Napište komentář…
Stop Juvenilni justici si změnil(a) svoji profilovou fotku.
26 leden ·
Fotka uživatele Stop Juvenilni justici.
DŘÍVE V ROCE 2015
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ
Zobrazit další příspěvky
https://www.youtube.com/watch?…
To co je tam sepsane je v tomto videu vlastne ![]()
No tedy na videu ktere jsem sem davala, tady to je jen youtube, se mi to neotisklo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat