Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pomenkova píše:
@pe-terka Presne princ si vzal krale..hnus..
ja jsem v tomto asi po staru, me uz se protivi, ze kazdy paty je pomalu bi, nebo homosexual..Muj kamos je a vis co, neni ten co chodi stavkovat, je ten co to skryval chudak, ale on ani neni pro ty co se tim ohaneji, proste odsud podsud![]()
Cist pohadky detem jak kral si vzal prince je proste myslim moc i pro lidi kteri jsou jinak orientovani..Zda se mi to nebo uz normalni veci se stavaji nudne a vycnivaji jen blazni a posahanci, jsou uprednostnovani vrazi jako Breivik, ktery ma tri pokoje, aby netrpel.Zda se mi to nebo ziju v blazinci???![]()
![]()
![]()
![]()
Zvracenost ma zelenou proste a cim vetsi grazl jsi tim vetsi budes mit stesti??to je jejich predstava o vychove deti???U me teda ne![]()
![]()
![]()
Tak ono jen slovo „vláda“ mluví samo za sebe. Já bych osobně slovo vláda vyměnila za „zástupci lidí“ nebo něco v tom smyslu, aby bylo jasné, proč tam jsou. Nemají vládnout, ale zastupovat lidi, nebo pak to tedy není demokracie, ale něco zhola jiného. Přečetla jsem něco od Hnízdila, Osho, koukám na Duška na netu a ty v tom mají jasno, kdo se hrne do „vlády“.
@tiffany Uz jsme to sepsala S odkazama Zemanovi snad si toho nekdo vsimne, jen jsem vypsala odkazy a napsala ze, chceme ceske deti do cr, ze at si pak vysetruji co chteji, ale u nas.atd..
Ja vim nemusi to mit zadny efekt, ale doposud mi zatim vsichni odpovedeli alepson to, aby je to trklo, uvidime
![]()
@pomenkova píše:
@tiffany Uz jsme to sepsala S odkazama Zemanovi snad si toho nekdo vsimne, jen jsem vypsala odkazy a napsala ze, chceme ceske deti do cr, ze at si pak vysetruji co chteji, ale u nas.atd..
Ja vim nemusi to mit zadny efekt, ale doposud mi zatim vsichni odpovedeli alepson to, aby je to trklo, uvidime![]()
![]()
![]()
![]()
Jsi fakt dobrá. Já se trochu utápím v beznaději.
@tiffany No na tom nic neni zaslala jsem jen zpravu jemu, jak ma na hrad-odkaz na tom nic neni
Lepsi nez nedelat nic. A ikdyby na tomto pripadu neco nebylo o. k,porad jde o nase ceske deti a to se ma podle me vysetrovat v cr..Patri to do cr tak ci tak.
Podivej se na film Kolja kdysi taky Sovetsky svaz si vyzadal deti do zeme odkud prichazeli, no v jeho priade to zrovna nechtel
, ale tak to proste bylo a melo by byt, ze jakekoliv dite jine narodnosti musi byt v jeho zemi provereno
![]()
Jinak v beznadeji se myslim nejvic citi ty matky tech deti a my mame deti doma, tak musime mit silu najit silu aspon minimum delat-ja jinak taky citila beznajdej, pak uz jen vztek a taky hrdost, ze preci nebudu se klanet cizi zemi, se z nich nepo…
![]()
Ale rozumim ti
![]()
@pomenkova píše:
@pe-terka Presne princ si vzal krale..hnus..
ja jsem v tomto asi po staru, me uz se protivi, ze kazdy paty je pomalu bi, nebo homosexual..Muj kamos je a vis co, neni ten co chodi stavkovat, je ten co to skryval chudak, ale on ani neni pro ty co se tim ohaneji, proste odsud podsud![]()
Cist pohadky detem jak kral si vzal prince je proste myslim moc i pro lidi kteri jsou jinak orientovani..Zda se mi to nebo uz normalni veci se stavaji nudne a vycnivaji jen blazni a posahanci, jsou uprednostnovani vrazi jako Breivik, ktery ma tri pokoje, aby netrpel.Zda se mi to nebo ziju v blazinci???![]()
![]()
![]()
![]()
Zvracenost ma zelenou proste a cim vetsi grazl jsi tim vetsi budes mit stesti??to je jejich predstava o vychove deti???U me teda ne![]()
![]()
![]()
Souhlasím se vším
. Taky si nemyslím, že bych byla zkostnatělá, ale bylo by dobré, aby fungovaly nějaké normy, mantinely. A ti homosexuálové. Přesně jak píšeš - nevadí mi, respektuju je, věřím, že dovedou být i ženám dobří kamarádi. Mám kamarádku, která to tak má, a proč ne. Ale nesnáším, když se valí namaškaření Prahou a dělají oplzlá gesta a křičí o diskriminaci.
A jinak ano - dnes mají více práv příslušníci všemožných menšin (mnohdy s pestrou kriminální působností), než obyčejný lidé, kteří nijak nevyčnívají (jen „drží hubu a krok“).
@pe-terka píše:
Souhlasím se vším. Taky si nemyslím, že bych byla zkostnatělá, ale bylo by dobré, aby fungovaly nějaké normy, mantinely. A ti homosexuálové. Přesně jak píšeš - nevadí mi, respektuju je, věřím, že dovedou být i ženám dobří kamarádi. Mám kamarádku, která to tak má, a proč ne. Ale nesnáším, když se valí namaškaření Prahou a dělají oplzlá gesta a křičí o diskriminaci.
A jinak ano - dnes mají více práv příslušníci všemožných menšin (mnohdy s pestrou kriminální působností), než obyčejný lidé, kteří nijak nevyčnívají (jen „drží hubu a krok“).
Taky souhlasím se vším. Myslím, že zrovna tato maškarní akce děla vyloženě medvědí službu.
A k těm norským obrázkům a pohádkám… Malým dětem se obvykle vysvětluje, jak dítě přichází na svět. Že je k tomu nutné, aby se maminka s tatínkem „měli rádi“. Jak to budou vysvětlovat v Norsku, kde si „princ vzal krále“? Jednou to děcko bude větší a dojde mu, že někdo ho musel porodit. Tohle je fakt naprosto šílené!
@pomenkova píše:
No to je sila, to je hnus uz.To nejde prehlizet a doufam, ze konecne lide otevrou oci
Já to nejsem schopná číst. Jinak @sebaanez Diskusi jsem nečetla celou, takže nevím, co Tě vede k tomu, že p. Michálkové nevěříš, ale budiž. Nicméně zcela pragmaticky - nikdo jí nic nedokázal, lékaři ani policajti žádný důkaz o týrání nenašli. Přesto jí kluky nevrátili, co víc - neustále ji obelhávají. Navíc paní se angažuje, bojuje na všech možných frontách - tohle lhostejná a nemilující matka nedělá.
Navíc vidíš, že p. Michálková zdaleka není sama, komu děti odebrali. To opravdu věříš tomu, že je v Norsku tolik defektních rodičů, zejména pak u cizinců??? A ty důvody se Ti opravdu zdají oprávněné (např. hluchota matky)???
@Gába27 píše:
Taky souhlasím se vším. Myslím, že zrovna tato maškarní akce děla vyloženě medvědí službu.A k těm norským obrázkům a pohádkám… Malým dětem se obvykle vysvětluje, jak dítě přichází na svět. Že je k tomu nutné, aby se maminka s tatínkem „měli rádi“. Jak to budou vysvětlovat v Norsku, kde si „princ vzal krále“? Jednou to děcko bude větší a dojde mu, že někdo ho musel porodit. Tohle je fakt naprosto šílené!
Jasně. Jen mi pořád uniká ten zásadní motiv. Jedině snad, že už by byli tak zdegenerovaní, že by si nebyli schopní zajistit prostou reprodukci kvalitních Norů. Je pak ale velmi smutné, jak političtí představitelé okolních zemí tyto zvrácenosti přehlíží. Myslím, že diplomatické i jiné nástroje, jak je přinutit k navrácení dětí, by se našly.
@pe-terka Určitě nějaký způsob existuje. Ale to, co předvádí představitelé ČR, to je k ![]()
@pe-terka Ja to necetla, ale kokala jsem na jeden pripad to ano, poud to lide nebudou cist, tak pred tim prave utikaji pred skutecnosti, ze neco takoveho je..Je to takova obranyschopnost se tak chranit, jenomze jak dlouho se ma strkat hlava do pisku..To taky nejde.
Ikdyz je fakt, ze timto se maji zabyvat predevsim politici, co zmuzeme my, ikdyz je fakt na druho stranu co jsou politici bez nas ze jo???Ono to je tak ![]()
Jsem zvedava jestli mi odpovi
Pokud ano dam vam to sem..Jinak do toho Brna bych jela taky rada
![]()
@pomenkova píše:
@pe-terka Ja to necetla, ale kokala jsem na jeden pripad to ano, poud to lide nebudou cist, tak pred tim prave utikaji pred skutecnosti, ze neco takoveho je..Je to takova obranyschopnost se tak chranit, jenomze jak dlouho se ma strkat hlava do pisku..To taky nejde.
Ikdyz je fakt, ze timto se maji zabyvat predevsim politici, co zmuzeme my, ikdyz je fakt na druho stranu co jsou politici bez nas ze jo???Ono to je tak
Jsem zvedava jestli mi odpovi![]()
![]()
Pokud ano dam vam to sem..Jinak do toho Brna bych jela taky rada
![]()
![]()
A co jsi mu psala? Můžu poprosit o odkaz? Jinak Zemanův postoj k této věci mi vyhovuje, nebojí se je nazývat pravými jmény - což se většina politiků bojí. Ještě mě napadlo, jestli je nějaká petice k podpisu - ale nevím, jestli k tomu naši zákonodárci vůbec přihlíží…
Jinak ještě k té obraně - něco lze udělat zvenčí, něco i zevnitř. Já bych osobně do Norska nevlezla ani na dovču, natož tam žít a pracovat. Ani kdyby mi nabízeli milion měsíčně. Už bych totiž byla dávno bez dětí…Takže tak úplně nerozumím tomu, proč tam někteří cizinci jdou…Chápu, že si vydělají, ale za jakou cenu?
@pe-terka Kdyz jsem minule psala, byl tam muj odkaz a ja si to cetla, ted se mi to neobjevilo, chtel jsem vam to sem dat, zprava zmizela u neho, ale nic tam nebylo..nevim kde to mam vyjmout..No co jsem mu psala ti napsisu tak nejak po pameti do sz…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat