Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Silwinka87 píše:
To je sice možné..Ale mě šlo jen o souhr těch informací, jestli mi rozumíš?
ano, je to příkladná ukázka manipulace s fakty (konkrétně u té akce pro děvčata)
@blecha72 píše: že je to pozvánka na naprosto neškodnou akci, nebo naopak prospěšnou. Technické obory a IT mají na rozdíl od tradičních holčičích oborů budoucnost.
A jak víš, že je ta akce neškodná? Za jakým se dělá záměrem ve skutečnosti?
@Silwinka87 co je podle tebe škodlivého na návštěvě nějakého technického centra? Já tedy choodím po technických památkách a nenechávám děvčata doma.
@blecha72 píše:
@Silwinka87 co je podle tebe škodlivého na návštěvě nějakého technického centra? Já tedy choodím po technických památkách a nenechávám děvčata doma.
To já nevím, já už jsem lehce paranoidní
,mě by asi přišlo divné, že je to dotováno Norskem a taky to, že nemusí děcka hradit dopravu atd.To mi prostě přijde divné
@Silwinka87 píše:
To já nevím, já už jsem lehce paranoidní,mě by asi přišlo divné, že je to dotováno Norskem a taky to, že nemusí děcka hradit dopravu atd.To mi prostě přijde divné
Takové akce se občas ve škole objevují. Moje děcko před týdnem platilo jen půlku dopravy na akci do Prahy, cestu na lyžák taky platit nebude. Asi z toho vyvodím důsledky
Ale jo, účel ten materiálek splnil. Nebýt Michalákových, nikdo se nad tím nepozastavuje.
@Silwinka87 sááákryš ten odkaz se mi nechce otevřít.
Mohla bys sem prosím také zkopírovat obsah?
@Silwinka87 píše:
Přikládám ještě jedno zajímavé čtení..Myslím, že se to tady ještě neobjevilo..
http://www.zvedavec.org/…eti-v-cr.htm
Víte, co je zvědavec zač? (odkaz se mi neotevřel, ale asi se bez toho obejdu)
@sebaanez píše:
@Denisa56 Nevěřím ji, proto říkám, ze z mého pohledu je lepší, ze jsou v jiné rodině. Ale to, ze jsou oddělení, se mi nelíbí. Ale viděla jsem fotky, na kterých teta tech děti sedí na záchodě, a jeden z chlapců ma v ruce toaletni papír špinavý od výkalů a stoji před tetou, která sedí na tom záchodě, a chlapec s tím spinavym papírem mává. A matka to fotí. Taky jsem viděla dost choulostivé fotky, já si třeba nefotim penis svého syna a neprodavam to dále. Prostě můj názor, a to, ze mas jiny je v naprostém poradku
To je dost divně vyjádřený názor - vypadá to, jak kdybys popisovala nějakou fotku.
Problém je, že ty jsi žádnou fotku, na které by bylo to, co popisuješ, neviděla. A to o tom prodeji je už úplně mimo mísu
.
@Manka Rumcajzovic píše: Četli jste už tenhle článek?Nevěřím, že to je pravda. To bude určitě nějaká novinářská „kachna“!!!
![]()
![]()
http://www.novinky.cz/…ni-dite.html
Bohužel to není „kachna“.
@blecha72 Já vím. Prostě tam ten skandál nevidím, že je tu možnost čerpat prostředky z norských fondů není žádná novinka.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je sice možné..Ale mě šlo jen o souhr těch informací, jestli mi rozumíš?