Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pomenkova píše:
@blecha72 ty cist- konec debaty bez se hadat radeji s manzelem![]()
![]()
Chce tě normálně odradit, aby to už nemusela číst. ![]()
Diskusi jsem nečetla, jen namátkou prolítla. K úvodní otázce…Jestli jsou normální běžní Norové, tak to neumím posoudit, počítám, že kus od kusu
. Ovšem jejich političtí představitelé, zejména ti, co se angažují v sociálně - právní problematice dětí, už normální nejsou. Nemo možná jo, ale jsou krajně pragmatičtí a bezcitní. Nevěřím, že takové procento přistěhovalců má patologické rodičovské projevy, aby jim musely být odebrány děti. Navíc pracovnice B. jsou často neprofesionální báby s kupou maloměštáckých přesudků, kterým jako důvod k odebrání dítěte postačí nervozita rodičů, malá stůl či skřínka, malý byt, fyzické onemocnění rodiče. A kauzy, kdy skutečně k týrání dochází, jim unikají. Proč - protože reální tyrani v tom umí chodit a maskovat. A proč stát a systém tyto praktiky připouští? Zřejmě v tom hrají významnou roli finance, přiživování řady soukromých organizací napojených na B. Ale v řídce osídlené zemi bych viděla jako hlavní důvod obohacení genofondu.
@tiffany píše:šmankote, já se tu vyjádřila k hysterii vyvolané kolem pozvánky do techcentra, nic jiného jsem nekomentovala.
Tak ty jsi nečetla celý ten článek? My se tu nebavíme o návštěvách, ale o kradení dětí. Tebe víc zajímá návštěva, než kradené děti? Tak to si budeš muset založit o tom nějakou jinou debatu a třeba s tebou někdo na to téma hodí řeč.
@pomenkova Já se ji ale ptam, kde bere tu jistotu? Nikdo nemá žádné hmatatelné důkazy. Protože @Rolin napsala to co napsala, jakoby mela dukaz, ze je pani nevinna. Já jen říkám svůj názor, a to ten, ze mi ta dáma nesedí, a POKUD to tak bylo, je dobre, ze jsou děti v jiné rodině. NA DRUHOU STRANU ale píší, ze by měli kluci byt spolu, a ne rozdělení. A věd mi, ze me dětství s tím nemá co společného. Je to prostě můj názor, a všude píší POKUD, protože vim, ze nemám žádné důkazy. Ale citována píše, jakoby je mela. NIKDO Z VAS, v téhle diskusi, nemáte (nemáme) žádné dukazy o tom, ze Michalakova je, či není vinná.
@tiffany píše:
Prostě má strach, tak nechce, abys to tu psala. Chce tě odradit, protože sama sebe neumí ukáznit natolik, aby to nečetla. Jinak si neumím vysvětlit, proč se snaží tě přesvědčit, že tvoje obavy jsou nereálné. Co by z toho měla?
Presne tak ![]()
@sebaanez Jak to, ze nejsou dukazy, ty jsi se nedivala na zpravy kde ted vzali holcicku jen proto, ze nemela mama dostatecny ocni kontakt??to ti prijde jako duvod???Opravdu se na ty clanky a na ty zurnalisty podivej tak, jak to pisi a nejenom oni, i pravnici, kteri vedi jak to tam funguje ![]()
prosim o to, poradne se zamyslet nad tim, co si dovoluji. Divat se na realitu, dukazu uz je plno, problem je, ze to nikdo ze zemi Eu zatim moc neresil.. ![]()
@sebaanez píše:
@Denisa56 Ale viděla jsem fotky, na kterých teta tech děti sedí na záchodě, a jeden z chlapců ma v ruce toaletni papír špinavý od výkalů a stoji před tetou, která sedí na tom záchodě, a chlapec s tím spinavym papírem mává. A matka to fotí. Taky jsem viděla dost choulostivé fotky, já si třeba nefotim penis svého syna a neprodavam to dále. Prostě můj názor, a to, ze mas jiny je v naprostém poradku
Hledám tam to slovo „pokud“, ale nějak ne a ne ho najít. Prostě jsi parafrázovala individuum, které samo sebe nazývá „LeFay“ a píše „zaručené“ články na základě svých vlastních domněnek.
Edit: Ty důkazy nemá ani Barnevernet. Jinak by už byla paní Michaláková nebo její manžel trestně stíhaní. V žádném civilizovaném právním státě si nemůže státní úředník učinit závěr o tom, zda se trestný čin stal či nestal.
Příspěvek upraven 18.05.15 v 20:03
@pe-terka píše:
Diskusi jsem nečetla, jen namátkou prolítla. K úvodní otázce…Jestli jsou normální běžní Norové, tak to neumím posoudit, počítám, že kus od kusu. Ovšem jejich političtí představitelé, zejména ti, co se angažují v sociálně - právní problematice dětí, už normální nejsou. Nemo možná jo, ale jsou krajně pragmatičtí a bezcitní. Nevěřím, že takové procento přistěhovalců má patologické rodičovské projevy, aby jim musely být odebrány děti. Navíc pracovnice B. jsou často neprofesionální báby s kupou maloměštáckých přesudků, kterým jako důvod k odebrání dítěte postačí nervozita rodičů, malá stůl či skřínka, malý byt, fyzické onemocnění rodiče. A kauzy, kdy skutečně k týrání dochází, jim unikají. Proč - protože reální tyrani v tom umí chodit a maskovat. A proč stát a systém tyto praktiky připouští? Zřejmě v tom hrají významnou roli finance, přiživování řady soukromých organizací napojených na B. Ale v řídce osídlené zemi bych viděla jako hlavní důvod obohacení genofondu.
Ano to uz tady bylo zminovane, oni dostavaji desne velike prispevky za tuto praci a cim vi deti, tim samozrejme vic penez
![]()
Videli jste tu socilani pracovnici v tom videu??Ona tam na otazku zda vubec miluje deti rekla, milovat muzu zajicka, mrkvicku
Vzdyt oni nejsou normalni a to je to oc jde ![]()
@pomenkova Nikdo nemá žádný důkaz o tom, ze je nevinná. A ja ji proste neverim. Tímto tuhle debatu končim.
Bylo to nejak na vlastni oci a ona ta socilani pracovnice rekla..milovat dite
Nevim co to je, bodejd by vedela, kdyz zadne deti nema a nezastavi ji ani hystericky plac a odebrane deti primo z rukou matky..Rekla jen, no oni obcas krici, ale na to mi jsme zvykle
Bab jedu hnusna ![]()
@sebaanez píše:
@pomenkova Nikdo nemá žádný důkaz o tom, ze je nevinná. A ja ji proste neverim. Tímto tuhle debatu končim.
jo jasny ver jak chces, ja te nenutim verit ![]()
Muzes koncit debatu proc ne, me to tady zajima ![]()
@sebaanez Ten důkaz mají norští lékaři a norská policie, která nezahájila trestní stíhání. Je „hezké“, že končíš debatu, když jsi ještě ani nenapsala, co paní Michaláková podle tvého NÁZORU spáchala.
@sebaanez Pokud chceš být fér a dozvědět se víc:
www.kdejemojedite.cz
www.stopbarnevernet.com (je tam i překlad do češtiny)
@pomenkova píše:
Ano to uz tady bylo zminovane, oni dostavaji desne velike prispevky za tuto praci a cim vi deti, tim samozrejme vic penez![]()
Videli jste tu socilani pracovnici v tom videu??Ona tam na otazku zda vubec miluje deti rekla, milovat muzu zajicka, mrkvicku![]()
Vzdyt oni nejsou normalni a to je to oc jde
A kdo jiný by na tohle měl žaludek, jedině vyšinutí psychopati, jinak normální citliví lidé by tohle neustáli. Museli by se ze sebe poblejt podle mě. Nebo aspoň mě to tedy zvedá žaludek.
@sebaanez A z tvého skálopevného přesvědčení, že Michaláková není nevinná, protože ti nesedí, tě nezviklá ani ta hromada dalších doebraných dětí z naprrosto nesmyslných důvodů? Ten problém je už mezinárodní, to není jedna osamělá kauza Michaláková versu Barnevernet.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat