Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26842
19.5.15 13:05

@pe-terka No neco na tom je, neco malo taky…ono dneska uz fakt nevis..
A je fakt, ze si rozhodne manipuluji s kazdym jak chteji a ze tohle dokazi jen nemci a ja to musim vedet, tato vlastnot jim dodnes nezmizela ;) ;) ;).U hodne z nich bohuzel.. ;)

• načítám...
26842
19.5.15 13:11

Pardon vlastnost ;)

• načítám...
26842
19.5.15 15:43

Jezisi a tohle uz jste videli, ted nahodou jsme to nasla :roll:

Anonymní

26.01.15 12:53
Vezme mi sociálka dítě…???
Zdravím všechny milující rodiče :( Založením tohoto téma reaguji na přečtení článku na FB (převzato z rodina.cz) a jistě pochopíte anonymitu. O nás: jsme milující rodiče dvou dětí, dívky a chlapce. Žijeme v rodinném domě se zahradou, kde pěstujeme zeleninu, chováme zvířata a nemáme dluhy. Děti jsou očkované (aby mohly do MŠ…), až půjdu do práce (mám Mgr. titul, muž pracuje jako dělník v jedné firmě). A teď k věci…V článku, který jsem si přečetla, byl popsán příběh, který se odehrál v tomto měsíci: Právě jsem zažila šok. Juvenilní justice začíná naplno řádit i v ČR. Právě jsem zjistila, že koupání vlastního dítěte jiného pohlaví, utírání ho, prdění mu na bříško a mazlení se s ním je protizákonné…
Zkopíruji jsem odkazy a výcucy z aktuálního článku. Je nám z toho zle…

http://www. rodina. cz/…17989219.htm
20.1.2015 22:36:52 Marta

• načítám...
26842
19.5.15 15:44

Ve vyhledavaci najdete pod nazvemn..Vezme mi socialka dite, co tam ta pani pise o pripadu podobnemu Norsku uz v cr 8o

• načítám...
66815
19.5.15 16:49
@pomenkova píše:
Jezisi a tohle uz jste videli, ted nahodou jsme to nasla :roll:

Anonymní

26.01.15 12:53
Vezme mi sociálka dítě…???
Zdravím všechny milující rodiče :( Založením tohoto téma reaguji na přečtení článku na FB (převzato z rodina.cz) a jistě pochopíte anonymitu. O nás: jsme milující rodiče dvou dětí, dívky a chlapce. Žijeme v rodinném domě se zahradou, kde pěstujeme zeleninu, chováme zvířata a nemáme dluhy. Děti jsou očkované (aby mohly do MŠ…), až půjdu do práce (mám Mgr. titul, muž pracuje jako dělník v jedné firmě). A teď k věci…V článku, který jsem si přečetla, byl popsán příběh, který se odehrál v tomto měsíci: Právě jsem zažila šok. Juvenilní justice začíná naplno řádit i v ČR. Právě jsem zjistila, že koupání vlastního dítěte jiného pohlaví, utírání ho, prdění mu na bříško a mazlení se s ním je protizákonné…
Zkopíruji jsem odkazy a výcucy z aktuálního článku. Je nám z toho zle…

http://www. rodina. cz/…17989219.htm
20.1.2015 22:36:52 Marta

to je Marta Jungová, případ z Nýrska

• načítám...
12272
19.5.15 16:52
@pomenkova píše:
Ve vyhledavaci najdete pod nazvemn..Vezme mi socialka dite, co tam ta pani pise o pripadu podobnemu Norsku uz v cr 8o
:(
  • načítám...
20777
19.5.15 16:58
@blecha72 píše:
to je Marta Jungová, případ z Nýrska

A copak další megakolo :mrgreen: :lol:

• načítám...
jahuhudka
19.5.15 17:01

8o 8o 8o 8o Ne ne :mrgreen:

• Upravit
66815
19.5.15 17:02

@Amys přesně tak ty otřesné případy vznikají. Domákne se toho třeba někdo na Sibiři, přeloží a hned je tu případ řádné matky, které byly neoprávněně odebrány děti.

• načítám...
26842
19.5.15 17:20

@tiffany No ja nevim jak to bylo tady, ale jen jsem to nahodne nasla no. ;)

• načítám...
26842
19.5.15 17:20
@Amys píše:
A copak další megakolo :mrgreen: :lol:

To byla nejaka kachna??

• načítám...
20777
19.5.15 17:32
@pomenkova píše:
To byla nejaka kachna??

No, kachna, to se nedá tak říct. Ten případ tomu byl připodobňovaný, ačkoliv je to nebe a dudy. Bohužel dodneška se to spoustě lidí nedá vysvětlit :) Tihle lidi měli na výběr, respektive matka, zda popadne děti a bude s nima jinde než otec podezřelý ze zneužívání a nebo jestli zůstane s otcem a holt v rámci zamezení styku s ním, převelí děti někam jinam. Ona zůstala s otcem a děti přehrála k sestře (takže žádné odebrání státem) na dobu, dokud se to nevyšetří. Nakonec se nevyřešilo nic, jelikož otec se rozhodl radši oběsit, než podstoupit vyšetření. Nakonec se to tedy celé odložilo a bludy se šíří dál.

• načítám...
26842
19.5.15 17:39

@Amys Aha,no presto nechapu jak se nekdo muze obesit, no ne kazdy je silne povahy presto by jsem o deti spis bojovala :think: :think: Ja to necetla cele, ale njn je to stejne hruza teda.

• načítám...
26842
19.5.15 17:41

@Amys No to vis nekdy je asi i tezke uverit, ze by pritel ci manzel zneuzival dite :nevim: Ono zase je sposuty pripadu kdy to zena u rozvodu pouziva bezne aby deti ten otec nedostal atd..Takze tezko rict jestli opravdu nekoho zneuzival :think: :think:

• načítám...
26842
19.5.15 17:45

Ja si pamatuju podle vypraveni me mamy, ze jedna holiccka asi 15 let byla rodinou obvinena, ze ukradla jejich penize, proste ji nejak i tyrali desne v tom smylsu,(neverili ji)ze porad musela jen pracovat a ja nevim co, divna rodina proste(no bylo to tenkrat nikdo to moc neresil)ten otec ji rekl, ze je to spratek co jen krade serezal ji a on ty penize pak nasel ale bylo pozde nasel je den po tom co se ona obesila.
:( :(.Takze ani se neda rict, ze by mohl byt vinny ten otec, protoze nechtel jit na testy treba nebyl silny, aby to zvladl-no tezko rict… :think: :think: :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová