Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1025
18.5.15 17:30

@Rolin 8o A kde beres tu jistotu Ty teda?

• načítám...
26842
18.5.15 18:31

@blecha72 Ja niceho prave, boji se ty co strkaji hlavu do pisku nezda se ti??ja se tech blbu nebojim jsem pro, aby se s tim neco koukalo delat naopak :lol: :lol: :lol:
Jen asi takhle ja o koze ty o voze ja se tady bavim o bezpravi pro deti v Norsku, deti cizincu, ne o papiru 8) 8)

• načítám...
26842
18.5.15 18:35

@sebaanez Ja te hcapu, cetla jsem tvuj denicek, patrila jsi mezi tyrane deti matkou, to potom te ovlivnuje se zastavat odebranych deti, ale ty se musi naucit koukat se na vec asi s nadhledem a nepridavat vlastni zkusenosti..To neznamena, ze kdyz ty jsi mela spatny detsvi, ze ho meli ty deti te pani taky, sotva, tady je vic dukazu o tom, ze je v bezpravi a nejenom ona..je mi jasne ze tezko pak takovy lide co byli tyrani ani nemuzou objektivne posuzovat takoveto veci ;)
Myslim to v dobrem, opravdu a nenavidim lidi co tyraji zvirata a deti, takovym bych vrazila kulku do hlavy(nebrat vazne) ;) :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
66815
18.5.15 18:46
@pomenkova píše:
@blecha72 Ja niceho prave, boji se ty co strkaji hlavu do pisku nezda se ti??ja se tech blbu nebojim jsem pro, aby se s tim neco koukalo delat naopak :lol: :lol: :lol:
Jen asi takhle ja o koze ty o voze ja se tady bavim o bezpravi pro deti v Norsku, deti cizincu, ne o papiru 8) 8)

no tak bavíš se se mnou o pozvánce na akci v Česku pro české děti. Za tu tvoji kozu nebo vůz fakt nemůžu.

• načítám...
26842
18.5.15 19:04

@blecha72 ne ne ne my se tady bavime jiz dlouho o tom zda jsou norove normalni(precti si nazev) neprekrucuj fakta, pokud ti vadi moje prispevky, necti je basta fidli ;) ;) :nevim:

• načítám...
26842
18.5.15 19:05

Jak jednioduche a jak rychle lide se zhadaji namisto neco resit typicky cesky debilni odezvy-sorry :roll: :roll: :roll:

• načítám...
66815
18.5.15 19:06

@pomenkova no, ale reagovala jsi na konkrétní příspěvek, který se týkal českého prostředí. Pokud chceš hysterčit u všeho, kde je napsáno Norsko, užij si to. Třeba hokej :mrgreen:

• načítám...
26842
18.5.15 19:10

@blecha72 prosim te ty me vidis hystercit??Ja jsem uplne klidna ty blaho :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jak neni po vasem hned je kazdy za hysterku-..K tomu clanku jsem se zminila jen jednou a pak jsem mluvila(psala) dal o tyrani… :roll: Boze :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
26842
18.5.15 19:13
@blecha72 píše:
@pomenkova no, ale reagovala jsi na konkrétní příspěvek, který se týkal českého prostředí. Pokud chceš hysterčit u všeho, kde je napsáno Norsko, užij si to. Třeba hokej :mrgreen:

O cem ty tady jako debatujes ted??konkretne?? zlehcujes situaci a tim se vysmivas zenam co prisli o deti??jsi jako normalni matka, myslim ze ne pokud nedokazes nejakou empatii v sobe najit vuci ostatnim..Jsi nejak moc chytra.. Divna a bezcitna, takove lidi nemusim-to tema tu necti vyhjadruj se prosim k tematu ne k hokeji a kravinkam dekuji :kytka:

• načítám...
66815
18.5.15 19:13
@pomenkova píše:
@blecha72 prosim te ty me vidis hystercit??Ja jsem uplne klidna ty blaho :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jak neni po vasem hned je kazdy za hysterku-..K tomu clanku jsem se zminila jen jednou a pak jsem mluvila(psala) dal o tyrani… :roll: Boze :roll: :roll: :roll: :roll:

se nauč počítat

• načítám...
26842
18.5.15 19:15

@blecha72 ty cist- konec debaty bez se hadat radeji s manzelem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
12272
18.5.15 19:18
@pomenkova píše:
Jak jednioduche a jak rychle lide se zhadaji namisto neco resit typicky cesky debilni odezvy-sorry :roll: :roll: :roll:

Prostě má strach, tak nechce, abys to tu psala. Chce tě odradit, protože sama sebe neumí ukáznit natolik, aby to nečetla. Jinak si neumím vysvětlit, proč se snaží tě přesvědčit, že tvoje obavy jsou nereálné. Co by z toho měla?

• načítám...
66815
18.5.15 19:21

Tak jakou reálnou obavu z návštěvy Techcentra v Plzni máte? Už jsem se ptala, odpovědi se mi nedostalo.

• načítám...
12272
18.5.15 19:21
@Sluka píše:
POZOR NA TO - takový typ článku jasně nahrává zavedení podobného sociálního systému, jako mají Norové, i u nás :! :! :!

Jo to si taky myslím. Poslední dobou je takových článků spousta. Kdo je platí? Vzhledem k tomu, že dnes je vše o prachách, tak je určitě někdo, komu se vyplatí takové články zaplatit. Je to podle mě jeden z kroků… Zneužití opravdu týraných dětí pro účely nastolení něčeho obdobného, co je v Norsku.

• načítám...
12272
18.5.15 19:22
@blecha72 píše:
Tak jakou reálnou obavu z návštěvy Techcentra v Plzni máte? Už jsem se ptala, odpovědi se mi nedostalo.

Tak ty jsi nečetla celý ten článek? My se tu nebavíme o návštěvách, ale o kradení dětí. Tebe víc zajímá návštěva, než kradené děti? Tak to si budeš muset založit o tom nějakou jinou debatu a třeba s tebou někdo na to téma hodí řeč. :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová