Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12272
18.5.15 08:28
@pomenkova píše:
@tiffany tak jsem to okopcila ;)

To je tedy fakt síla. Vůbec nevím, co si o tom myslet.

• načítám...
26842
18.5.15 09:31

@tiffany Popravde ja uz taky nevim, kazdopadne vim, ze nikdy do Norska nepojedu a zda se mi, ze svet se bohuzel v prd..obraci :?
Breivik chudak trpi, tak ma ve vezeni tri mistnosti, no tak to je fakt chudacek.
A zena, ktera odjede za manzelem do Norska proste jen tak prijde o deti, to je fakt nadherna zeme :roll: :roll:

• načítám...
Kamikadze
18.5.15 09:45

Ono co se tyka i jinych zakonu zapadnich a skandinavskych zemi je postaveno na hlavu, odporuje to svobodne vuli atd. Popravde jsem rada, ze to tu mame tak jak to mame.

• Upravit
26842
18.5.15 09:54

@Kamikadze To ano v cr je jeste raj na zemi proti tomu, libi se i, ze ani euro neni, to je v pohode..Tady kdyz padne Recko se vyplaci miliardy bohuzel, jinak by dalsi den padlo euro na minimum. Ikdyz dost lidi nadava na Merkl, ona ty smlouvy nedelala, proste se jimi musi ridit. Rekove nemeli ani katastr zaznamednane domy atd, jak je mozne, ze takova zeme vubec vstoupila do EU, proste zalhali a pak napadnou Merkl, ze kdyz nezaplati, ze je nacistka..Uz je mi z nekterch na :poblion:

• načítám...
Silwinka87
18.5.15 11:16

@pomenkova To je vážně šílené, tohle.. :zed: Člověk neví, co si má myslet..Ano, u nás v ČR je zatím klid, ale jak dlouho? Když vidím, jak k celé té kauze Michalákových přistupují naši politici, tak mám velké obavy o budoucnost českých dětí :zed:

• Upravit
Silwinka87
18.5.15 11:20

Přikládám ještě jedno zajímavé čtení..Myslím, že se to tady ještě neobjevilo..
 http://www.zvedavec.org/…eti-v-cr.htm

• Upravit
12272
18.5.15 12:25
@Silwinka87 píše:

Mám strach. :(

• načítám...
26842
18.5.15 13:13

@Silwinka87 to je hnus, oni jsou nemocni lide podle me, to neni preci mozne, ze si tam delaji uz co chteji a jeste neco podepisovat tudle nudle :cert:
Diky bohu ze existuji lide co to siri, aby se vedelo a aby lide nemeli hlavu jen na okrasu, tohle se nesmi tolerovat, to je hnus a to nejsem zadny puritan :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
26842
18.5.15 13:28
@Silwinka87 píše:
@pomenkova To je vážně šílené, tohle.. :zed: Člověk neví, co si má myslet..Ano, u nás v ČR je zatím klid, ale jak dlouho? Když vidím, jak k celé té kauze Michalákových přistupují naši politici, tak mám velké obavy o budoucnost českých dětí :zed:

No tak Zaoralek je zabezpeceny dost, ten nepotrebuje se zahazovat s pani Michalakovou, rika neco jako ze je vse v poradku(ja bych je hnala :cert: )Hned bych tam nastrkla deti polituíku, aby si dobli trochu toho hnusu(ikdyz ty za to nemuzou)Jenomze dokad to clovek nepociti na vlastni kuzi nehnes s tim..Do ted narazim na lidi, kdyz nekomu neco posilam ci daruju na nejaky fond, nebo pomuzu nekomu tim, ze mu poslu sem tam penize, slysim pokazde to same z cr…Proc to delas a nekdo pomohl Tobe??? 8o 8o 8o No ja necekam na to ze mi nekdo musi pomoct, tohle je vec, ktera bohuzel v cr jeste nedosahla hlubsich rozmeru..Ikdyz vsimla jsem si, ze je tady taky dost akci na pomoc, tak nechci rikat a toto na vsechny to zase ne ;) ;) ;) ;)

• načítám...
20155
18.5.15 13:34
@Silwinka87 píše:

POZOR NA TO - takový typ článku jasně nahrává zavedení podobného sociálního systému, jako mají Norové, i u nás :! :! :!

• načítám...
66815
18.5.15 13:35

@Silwinka87 aneb jak vyvolat zbytečnou hysterii. Přečti si to pořádně. Akce má vyvolat zájem děvčat o technické obory. Všechny holky snad nemusí být kadeřnice a cukrářky.

• načítám...
20155
18.5.15 13:37
@Sluka píše:
POZOR NA TO - takový typ článku jasně nahrává zavedení podobného sociálního systému, jako mají Norové, i u nás :! :! :!

Omlouvám se, reagovala jsem samozřejmě na ten článek, který sem kopírovala tiffany http://www.novinky.cz/…nitelum.html
o špatné práci OSPOD u nás s ohledem na zachování biologických vazeb..

• načítám...
Silwinka87
18.5.15 13:41
@pomenkova píše:
No tak Zaoralek je zabezpeceny dost, ten nepotrebuje se zahazovat s pani Michalakovou, rika neco jako ze je vse v poradku(ja bych je hnala :cert: )Hned bych tam nastrkla deti polituíku, aby si dobli trochu toho hnusu(ikdyz ty za to nemuzou)Jenomze dokad to clovek nepociti na vlastni kuzi nehnes s tim..Do ted narazim na lidi, kdyz nekomu neco posilam ci daruju na nejaky fond, nebo pomuzu nekomu tim, ze mu poslu sem tam penize, slysim pokazde to same z cr…qa to delas a nekdo pomohl Tobe??? 8o 8o 8o No ja necekam na to ze mi nekdo musi pomoct, tohle je vec, ktera bohuzel v cr jeste nedosahla hlubsich rozmeru..Ikdyz vsimla jsem si, ze je tady taky dost akci na pomoc, tak nechci rikat a toto na vsechny to zase ne ;) ;) ;) ;)

Jo, tohle je typická česká vlastnost..O nikoho se nestarat, jen sami o sebe, ale zavidět i nos mezi očima :roll:

• Upravit
Silwinka87
18.5.15 13:43
@blecha72 píše:
@Silwinka87 aneb jak vyvolat zbytečnou hysterii. Přečti si to pořádně. Akce má vyvolat zájem děvčat o technické obory. Všechny holky snad nemusí být kadeřnice a cukrářky.

A co tím chceš jako říct?

• Upravit
66815
18.5.15 13:45
@Silwinka87 píše:
A co tím chceš jako říct?
že je to pozvánka na naprosto neškodnou akci, nebo naopak prospěšnou. Technické obory a IT mají na rozdíl od tradičních holčičích oborů budoucnost.
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová