Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je fakt něco neskutečného, nepředstavitelného, zrůdného a zvráceného. Chápu, že spousta lidí to raději odmítá, jako nepravdu, mají strach…
@tiffany Strach ja to zase nechapu, kdyby se to stalo komukoliv z nas asi by jsme reagovaly hned jinak a mozna by bylo vic petici a vic by se jednalo.Uz ted se vse rozsiruje na facebooku. Slovaci maji alepson odvahu do toho jit, mela by podle me i Merklova tady neco delat, protoze my vsichni jsme EU..Lhostejnost uz zabila tolik lidi ![]()
Jak se rika, tolik kolik jim dovolis, si dovli oni k tobe..
I jako obycejny turista by jsi mela problem pokud by jsi si dala jen pivko ci vino pred ditetem, tak kde tro zijeme???
Jinak Breivik byla take takto u pestounu vychovan, nedivim se co pak udelal, kdyz ho nasilim odtahli..Delaji a vyrabeji dalsi Breiviky, svi…ne
![]()
@pomenkova píše:
@tiffany Strach ja to zase nechapu, kdyby se to stalo komukoliv z nas asi by jsme reagovaly hned jinak a mozna by bylo vic petici a vic by se jednalo.Uz ted se vse rozsiruje na facebooku. Slovaci maji alepson odvahu do toho jit, mela by podle me i Merklova tady neco delat, protoze my vsichni jsme EU..Lhostejnost uz zabila tolik lidi
Jak se rika, tolik kolik jim dovolis, si dovli oni k tobe..
I jako obycejny turista by jsi mela problem pokud by jsi si dala jen pivko ci vino pred ditetem, tak kde tro zijeme???
Já to chápu. Někdo je prostě tak vyděšený, že raději „strčí hlavu do písku“, ale nic to neřeší. To že to chápu ještě neznamená, že to uznávám. Podle mě je důležitá naopak ostražitá bdělost, nebo než se nadějeme, bude to v celé EU! Však už si tu EU prosadila různá nesmyslná nařízení. Možná to byla jen zkouška bdělosti. Jak jde o prachy, některý lidi jsou schopný čehokoli, stávají se z nich zrůdy.
Ta bolest těch rodin musí být nepředstavitelná. ![]()
@tiffany No prave lidska prava se take tykaji EU a tady jsou vic nze porusena, ja vim, ze je vic kokotin, nez dobrych zakonu, ale meli by se i jine staty vic zajimat, podle me, nestrkat tu hlavu do pisku. Vzdyt se to muze stat komukkoliv ![]()
Navic pod timto videem jsou i ruzne nazory, vsichni, tedy skoro vsichni pisi, ze tohle neni normalni, ze je to horsi, nez za valky, kdy nemci odebirali (fasouni) deti do treti rise na vychovu..Kde to zijeme??Odsuzujeme zrudnosti valek a na druhe strane nechame tohle dovolit??V roce 2015??Ne ja nejsem ta co by strkala hlavu do pisku a snazim se to alepson sirit dal, vzdyt to je to nejmensi, co pro ty maminky muzeme udelat
A ty deticky
![]()
@pomenkova píše:
Jinak Breivik byla take takto u pestounu vychovan, nedivim se co pak udelal, kdyz ho nasilim odtahli..Delaji a vyrabeji dalsi Breiviky, svi…ne![]()
No počkej, ty víš jaká byla ta jeho původní rodina? Že to nebyli stejní magoři jako on? Tak snad všichni pěstouni nejsou úchyláci, co z dětí vychovávají monstra a všechny děti nejsou odebírané neopodstatněně
@Antonie Bolavá No ja nevim samozrejme, ale jestli tohle je podle vas vsechno o. k, tak nechapu svet se v pr..del obraci…
Podivej tady v nemecku uz se nekolikrat stalo a na to jsou i dukazy, ze pestouni byli drogove zavisly lide, nemaji vubec paru o detech atd…Uz je to tady taky proflakly, ale to co si dovoluji norove, je hnus
![]()
breivik jasne nema to zadnou omluvu (ja to jen cetla),ze byl stejnou obeti teto krasy
![]()
Jestli nestaci ani to, ze deto sourozence oddeluji psychicky je tyraji, nedaji jim najist atd, ty jsi nevidela co rikal ten starsi rus, ktery nastesti utekl???
@Antonie Bolavá A jeste neco ty vis jak to bylo??Tady je tolik dukazu uz od pravniku na Norsko a na vse co se tam deje a ceske prizdisracctv…mi uz tak jako tak leze krkem..Snad prvni otaza by mela znit proc ho sebrali a ne jaci byli jeho dalsi rodice..
Ale dobra ono se to jednou vsem vrati(lhostejnost vuci jinym lidem) a ted jsi predstav ze pojedes do Norska objednas si vino a nekdo te napraska vezme dite-jo ted uz asi nepojedes, ale strkat hlavu do pisku ano
![]()
@pomenkova píše:
@Antonie Bolavá A jeste neco ty vis jak to bylo??Tady je tolik dukazu uz od pravniku na Norsko a na vse co se tam deje a ceske prizdisracctv…mi uz tak jako tak leze krkem..Snad prvni otaza by mela znit proc ho sebrali a ne jaci byli jeho dalsi rodice..
Ale dobra ono se to jednou vsem vrati(lhostejnost vuci jinym lidem) a ted jsi predstav ze pojedes do Norska objednas si vino a nekdo te napraska vezme dite-jo ted uz asi nepojedes, ale strkat hlavu do pisku ano![]()
![]()
![]()
![]()
Potřebuje důkazy, takže nebude jezdit do Norska, ale počká, až to bude i tady a pak teprve uvěří… ![]()
@pomenkova píše:
Ale dobra ono se to jednou vsem vrati(lhostejnost vuci jinym lidem) a ted jsi predstav ze pojedes do Norska objednas si vino a nekdo te napraska vezme dite-jo ted uz asi nepojedes, ale strkat hlavu do pisku ano![]()
![]()
![]()
![]()
Nevím jak to bylo, ale myslela jsem, že to víš ty, když píšeš, že ho násilím odtáhli. Já třeba znám pěstouny, co mají děti z takového prostředí, že jim bylo líp i v děcáku.
Já se nebavím o ostatních, ale o tom Breivikovi, jestli víš jaká byla jeho původní rodina, když si myslíš, že magora z něj udělali pěstouni. Tak pardon, že jsem se zeptala ![]()
A až se mi to všechno vrátí, vzpomenu si na tebe. Děkuji za přání ![]()
@pomenkova nejsem si jistá, jestli tohle zrovna někdo nevypustil jako kachnu ![]()
http://cs.wikipedia.org/…ring_Breivik přečti si první odstavec ![]()
@Antonie Bolavá omlouvam se to nebylo mysleno na tebe
Ja to spis napsala tak na vsechny ty co se tomu pomalu vysmivaji, ze je to nesmysl atd…to si tak neber, me to strasne nasr..lo, ze nikdo hlavne z politiku nic nedela..Jinak o Breivikovi jsme to cetla pod videem, jen kraticka veta..
Ja proste nemam rada, kdyz nekdo nikomu ublizuje, pak si to moc beru a jsme uplne navztekana tak sorry, jestli jsi to pochopila spatne
![]()
@Moise jj tak to verim vic wikipedii jasne,
Ja to (jak uz jsem psala cetla jen pod tim videem, tak to jak vidim kachna byla. Ovsem to ostatni kachna uz neni ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat