Jsou Norové normální?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26842
19.5.15 11:55

@pe-terka No podivej, ja tuhle zemi znala jen jako severni krasnou zemi…V zivote by me nenapadlo, ze se tma neco takovehjo resi..Myslim si, ze bud ty zeny co tam sly smyslely podobne jako nektere tady..Neco jako blbosst me se to nestane, kdo vi jak to u ni bylo atd..to je to co ja psala :nevim: Tezko rict, ale ted co je to venku dost myslim, ze uz tam zadna rodina z cr nepujde na to bych vzala jed :think: :think: jedine nejaka co necte nebo je lhostejna ke vsemu :think:

• načítám...
25179
19.5.15 11:58
@pomenkova píše:
@pe-terka No podivej, ja tuhle zemi znala jen jako severni krasnou zemi…V zivote by me nenapadlo, ze se tma neco takovehjo resi..Myslim si, ze bud ty zeny co tam sly smyslely podobne jako nektere tady..Neco jako blbosst me se to nestane, kdo vi jak to u ni bylo atd..to je to co ja psala :nevim: Tezko rict, ale ted co je to venku dost myslim, ze uz tam zadna rodina z cr nepujde na to bych vzala jed :think: :think: jedine nejaka co necte nebo je lhostejna ke vsemu :think:

Pěkné :kytka:. Jsem zvědavá, jestli - a co - odepíše. No, a taky jsem zvědavá na diplomatický postup Slováků. Je to podobná situace…No mě někdo sebrat novorozeně od prsu, tak ho :pocitac:. Ale já bych, myslím, v takové zemi prostě nežila…

• načítám...
26842
19.5.15 12:04

@pe-terka diky taky doufam v odpoved ;)
No ja bych tam nejela nikdy to ti rikam, manzelovi se libi tyhle severske zeme jako je Svedkso, Norsko atd..Ted po tom co to videl, rekl nikdy vic-nechtel verit tomu co vidi..Porad rikal to preci neni ani mozny :think: :think: :think:

• načítám...
26842
19.5.15 12:08

Tak tady jde ot u slovenku a ted tenhle odstavecek to neni ani mozny jak jsou blby a jak si protireci…tady ;)

„Vrcholem je, že proti matce použili její vlastní dětství, protože sama od svých tří let vyrůstala v norské pěstounské péči. Jako poslední argument figuruje ve zprávě obava o její psychické zdraví,“ dodal Hasenkopf.

Tak oni ji dali do pestounske pece a obavaji se o jeji psychicke zdravi asi vedi proc ne???Magori uz jedni :roll: :roll: :roll:

• načítám...
25179
19.5.15 12:09
@pomenkova píše:
@pe-terka diky taky doufam v odpoved ;)
No ja bych tam nejela nikdy to ti rikam, manzelovi se libi tyhle severske zeme jako je Svedkso, Norsko atd..Ted po tom co to videl, rekl nikdy vic-nechtel verit tomu co vidi..Porad rikal to preci neni ani mozny :think: :think: :think:

Je fakt, že tak před dvěma lety by mě taky nenapadlo, že v panensky čistém krásném přírodním DEMOKRATICKÉM Norsku panují takové zrůdné praktiky, naprosto oficiálně. Nevěřila bych tomu, že je to možné. Taky Indii jsme si dost idealizovala - duchovní poklidná země, dalajláma…No, a ted znásilnování a brutální vraždy žen každou chvíli, hnus…

• načítám...
26842
19.5.15 12:11

Slovaci mam dojem pdole tech, zprav co jsem videla tady z odkazu se zajimai dalko vic prave :nevim:

Slovensko případ sleduje
Případ sleduje slovenské Centrum pro mezinárodněprávní ochranu dětí a mládeže. „Ve smyslu mezinárodních dohod dělá centrum všechny kroky k ochraně nezletilé, které jsou v nejlepším zájmu dítěte. Případem se zabývá od jeho začátku a aktivně sleduje vývoj v celé kauze. Konečné slovo v celé kauze bude mít soud,“ uvedla ředitelka centra Andrea Císarová v písemném stanovisku zaslaném Novinkám.

• načítám...
25179
19.5.15 12:12
@pomenkova píše:
Tak tady jde ot u slovenku a ted tenhle odstavecek to neni ani mozny jak jsou blby a jak si protireci…tady ;)

„Vrcholem je, že proti matce použili její vlastní dětství, protože sama od svých tří let vyrůstala v norské pěstounské péči. Jako poslední argument figuruje ve zprávě obava o její psychické zdraví,“ dodal Hasenkopf.

Tak oni ji dali do pestounske pece a obavaji se o jeji psychicke zdravi asi vedi proc ne???Magori uz jedni :roll: :roll: :roll:

No jo, jenže já pořád nechápu ten hlavní motiv!Jasně, točí se v tom prachy, ale jako motiv se mi to nezdá. Fakt jedině ta degenerace národa, neschopnost kvalitní reprodukce - což je šílené…

• načítám...
26842
19.5.15 12:16

@pe-terka No jasny kazdy si idealizuje jinou zemi, ja byvala v cr veliky patriot a jsem ikdyz ziju v Nemecku..Ale do Indie jsem tusila uz davno bych nesla ani nahodou..A vubec takoveteo zeme byme nelakali snad jen na dovolenou maximalne, ale ani to ne.. :nevim:

• načítám...
26842
19.5.15 12:19

@pe-terka no motiv jsou penize u nich a zvrhlost vyzivaji se v muceni nevinnych(jak esesaci kdysi) jsme si vsimla, ze jsou nejaky naopak..Penize jako prvni vyplaceji prej tem co jsou psychicky zniceny (deti mylsim)o 1000 euro navic uz k tomu co maji :nevim:,Staci aby si rodina vyzadala prispevek…Motiv je mi jasny nejasny taky-nejaka zvrhlost ci uchylka tam byt musi podivej se na ty vydane knihy :zed: :zed: :zed: :zed: Ztoporeny penis atd, to maji byt ucebnice pro deti :cert:

• načítám...
7008
19.5.15 12:24
@sebaanez píše:
@Denisa56 Nevěřím ji, proto říkám, ze z mého pohledu je lepší, ze jsou v jiné rodině. Ale to, ze jsou oddělení, se mi nelíbí. Ale viděla jsem fotky, na kterých teta tech děti sedí na záchodě, a jeden z chlapců ma v ruce toaletni papír špinavý od výkalů a stoji před tetou, která sedí na tom záchodě, a chlapec s tím spinavym papírem mává. A matka to fotí. Taky jsem viděla dost choulostivé fotky, já si třeba nefotim penis svého syna a neprodavam to dále. Prostě můj názor, a to, ze mas jiny je v naprostém poradku :kytka:

http://www.maminka.cz/…rali-helenku

• načítám...
26842
19.5.15 12:25

Mozna jsou opravdu zdegenerovany..uz jak mluvila ta zenska tak mi to nemohlo uniknout milovat muzu mrkvicku nebo zajicka…Pripomelo mi to film reqviem pro panemnku jak se ty dve zensky hnusny bavili na vyslikavani te divky(co ji hrala (anja gajslerova)Vzdyt jestli tam jsou uz takhle s myslenim, jak se vyjadruji, tak jsou genove velice jednodussi :roll: A co je zabijecem lidstva??Lidska hloupost takze motivy me jsou ted cim dal vic jasnejsi :think: :think: ;)
Jak rika podnikatel Brezina to se mi libilo(za vsim hledej geny) ;)

• načítám...
26842
19.5.15 12:39

@Almatka jj taky uz jsem to videla des ;) Diky za odkaz, treba uz konecne par lidi prozre, je to silene..

• načítám...
12272
19.5.15 12:44
@pe-terka píše:
No jo, jenže já pořád nechápu ten hlavní motiv!Jasně, točí se v tom prachy, ale jako motiv se mi to nezdá. Fakt jedině ta degenerace národa, neschopnost kvalitní reprodukce - což je šílené…

Podle mě, pokud by jim šlo o genofond, tak si přeci ty děti nebudou takhle psychicky prznit. Vždyť je to týrání takhle je vzít od rodičů a dát je cizím lidem, kteří na nich pouze finančně profitují, takže si dokážu představit, jak se jim daří :( Fakt mám strach, co za tím je. Takový psychický teror na dětech určitě zanechá nehezké stopy. Takže já pro sebe genofond vymazávám z možných přičin toho, co se v Norsku děje. Hlavně mě děsí, že vůbec nehodlají dodržovat práva cizích státních příslušníků. Že si tohle klidně dovolí. Co a kdo za tím je?

• načítám...
26842
19.5.15 12:50

@tiffany Spis je za tim touha nekoho a neco ovladat..Navic oni nesnaseji rusko a cinu a to je jeden z duvodu proc zabiraji tolik jejich deti take..Ty geny uz jsou jen takova vymluva, jak jsou blby 8) 8) 8) :)

• načítám...
25179
19.5.15 12:57
@tiffany píše:
Podle mě, pokud by jim šlo o genofond, tak si přeci ty děti nebudou takhle psychicky prznit. Vždyť je to týrání takhle je vzít od rodičů a dát je cizím lidem, kteří na nich pouze finančně profitují, takže si dokážu představit, jak se jim daří :( Fakt mám strach, co za tím je. Takový psychický teror na dětech určitě zanechá nehezké stopy. Takže já pro sebe genofond vymazávám z možných přičin toho, co se v Norsku děje. Hlavně mě děsí, že vůbec nehodlají dodržovat práva cizích státních příslušníků. Že si tohle klidně dovolí. Co a kdo za tím je?

No jo, jenže tím psychickým przněním si je zmanipulují, převychovají v ty „správné“ Nory, vnutí jim stejný systém a hodnoty. Tak jako Hitler si převychovával naše děti v ty správné Němce. Je zajímavé, že obojí se zaměřují jen na určitá etnika, asi ta, co jsou v souladu s jejich představo populační kvality. Proč nechtějí Romy nebo ty kvanta uprchlíků, co umírají na pobřeží Indonésie?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová